Нищят законите за спецслужбите при президента

Росен Плевнелиев свиква заседание на Съвета за външна политика
21 сеп 2012 08:52,
28
Нищят законите за спецслужбите при президента
Снимка: архив, БТА

Президентът Росен Плевнелиев свиква заседание на Съвета за външна политика, отбрана и сигурност.

На заседанието на Съвета ще се проведе обществена дискусия на проектите на Закон за военното разузнаване, на Закон за Националната служба за охрана, на Закон за Държавната агенция „Разузнаване” и на Закона за управление и функциониране на системата за защита на националната сигурност на България.

На заседанието участниците ще имат възможност да представят тезите си по проектозаконите за сектора „Сигурност”.

Според общия закон за националната сигурност премиерът еднолично ще отговаря за Съвета по сигурността. 

Националната разузнавателна служба ще бъде подчинена на Министерския съвет. Военното разузнаване остава към Министерството на отбраната, а Националната служба за охрана остава към президента.

Участие в обсъждането ще вземат представители на парламентарно представените политически сили, ръководителите на специалните служби - председателят на ДАНС Константин Казаков, директорът на НРС Драгомир Димитров, директорът на Служба „Военна информация” Веселин Иванов, директорът на НСО бригаден генерал Тодор Коджейков, главният секретар на МВР Калин Георгиев, представители на Министерския съвет, на неправителствени организации, както и учени и експерти в областта на сигурността.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още по темата: Росен Плевнелиев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Незнам тея защо не ги закрият и без това нищо невършат
23
0
 
6
 
! Отговори
Gusanita преди 11 години
Кой да размахва знаменца и да открива колоездачната обиколка на Бълграия в ефектна блузка с цветовете на трикольора, докато други режат лентички, като може да се помисли за далеч по-съществени неща и проблеми в тая държава.
22
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ПОРЕДНИЯТ КЬОРФИШЕК...ОПОСКАХА ДЪРЖАВАТА С ГОЛЕМИТЕ СИ ЗАПЛАТИ..РАБОТА НИКАКВА...СЛУЖБИЧКИ,АГЕНЦИЙ ,КОМИТЕТИ И ДРУГИ ДИВИТИИ-ЯКО СМУЧАТ...СЪБРАЛИ СА СЕ ОТБОР КАТИЛИ...
21
0
 
6
 
! Отговори
perfektnata_burq преди 11 години
Само глупости, вместо да демонстрира, че върши нещо да вземе да се хване в ръце и наистина да свърши малко работа Плевнелиев!!!
20
0
 
6
 
! Отговори
svirchovina преди 11 години
Росен Плевнелиев като президент на България е нищо повече от една кукла на конци. Той не заслужава да нищи спецслужбите, защото той си няма и на представа какво е това нещо. Той е само една марионетка в ръцете на Бойко Борисов.
19
0
 
6
 
! Отговори
Мдааа преди 11 години
,,Нищят си....драпат си....меовете!!!!
18
0
 
4
 
! Отговори
Тоя преди 11 години
позинал и..аа,аа да каже нещо!
17
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
***.САМО ДЕТО ОТВРАТИТЕЛНИЯТ МУ НОС СИ МУ Е ИСТИНСКИ.
16
0
 
9
 
! Отговори
до № 15 от № 12 преди 11 години
Говори за себе си ! Аз не харесвам чалга,мутри и силикон и не съм гласувал за ГЕРБ,а що се отнася до комунизма то бат* ви Бойко си е един от тях...Бойко Методиев Борисов е станал член на БКП в далечната 1977 г. на 18 годишна възраст когато е приет в школата на МВР-Симеоново.
15
0
 
7
 
! Отговори
четат стари вестници преди 11 години
НРС я няма! НРС няма нито един офицер и нито един агент, които да събират информация от "фронта"! НРС в момента са оядени дебели чиновници, които по цял ден четат стари вестници и усърдно прелистват стари папки. От тях полза няма. Само трошат парите на данъкоплатците.
14
0
 
10
 
! Отговори
ГЕРБераст преди 11 години
Гангстери/мутри/ от всички страни,елате в България.Тук е раят на Земята за такива като нас,гарантирано от ГЕРБ !!! Цялата власт е наша и законите си правим за нас. С ГЕРБ сме по-силни !
13
0
 
4
 
! Отговори
ниво клюкарстване преди 11 години
НРС има бюджет, по-малък и от този на комисията по досиетата! НРС ще бъде деградирана на ниво клюкарстване на Женския пазар!
12
0
 
12
 
! Отговори
ценни мисли преди 11 години
Интервю с Плевнелиев:- Другарю Плевнелиев, защо са ви така големи ушите?- За да слушкам по-добре другаря Борисов!- Защо са ви така добре измити очите?- За да чета от очите на другаря Борисов всяко негово желание и да го изпълнявам!- Защо ви е толкова празна главата?- За да я пълня с ценни мисли на другаря Борисов!- Защо ви е толкова голяма устата?- За да повтарям неуморно всяка една лъжа на другаря Борисов!- Какви са тези конци, които висят от вас?- Тези конци са, за да ги дърпа другаря Борисов....
11
0
 
4
 
! Отговори
DO 12 преди 11 години
No i ne zabravqi 4e imenno takiva balamurnici kato mene i tebe go izbrahme toq! I da syjalqvame sega e dosta kysno veche! Nishto....shte se popravim po natam! Toq e popil nai-dolnite 4erti na komunizma i sega gi prilaga: shurobadjanashtina, ne tyrpi 4ujdo i razli4no mneniq, vseki da mu koziruva, vinagi da pe4eli....bilo i to i na belot, podslushvaniq, klepanici, donosi, kupeni diplomi koi s prase koi s damdjana vino / rakiq, koi s teneke sirene koi s keshovica.Tova e kumunizma - natko i bratko
10
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ами той нашия президент тъй като си няма собствено мнение и се съгласи разузнаването да премина на подчинение на министерски съвет,да го питаш къде му е акъла да се съгласява всичката информация да се съсредоточава в министър-председателя!
9
0
 
13
 
! Отговори
да-да,ама не преди 11 години
Закона ще бъде мутренски...След като една "бивша" мутра/Бойко Методиев Борисов,по-известен с фамозният си прякор-ТИКВАТА/ влезна във властта и стана министър-председател законите и действията на властта са мутренски.Бог да пази България.
8
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе на този кой му е дилъра ???
7
0
 
18
 
! Отговори
БАЧКАТОР преди 11 години
ГЕРБ, умрелници жалки защо ви дадохме властта , като не правите нищо за народеца. Село Златия в Северозападна България ви плюха в лицето пред цяла България по БТВ . Каква власт сте вие ,същия ***, като предишните преди вас. Айде не се правете на кьорави за *** КРАЖБИ и променете законите за самоотбрана, *** такива!
6
0
 
19
 
! Отговори
БАЧКАТОР преди 11 години
Алоо ГЕРБ, гледах новините на БТВ преди минути, в село Златия *** обират хората, по седем пъти са влизали в една къща и полицията ги крие. Айде да ви властта *** покажете че ставате за нещо убитаци жалки. Цяла България ви гледа ,срам нямате ли ?
5
1
 
12
 
! Отговори
Разнищеният преди 11 години
О,да! Ние ги видяхме как ги нищят преди седмица....С две думи: Дадоха права на копоите от НСО да блъскат,пребиват и глобяват обиновените хора в тая страна,които им плащат заплатите!!!Все едно да ви се позволи да пребивате и глобявате шефа си?!?!?Аман от ващо нищене.Трябва да даойде истински човек тук и да постъпи като Рафаел Кореа - всичките ги уреди с по 10 годинки и конфискация от предишните тарикати! Това е патриот,но ние имаме П*ТКИ