Станишев бори купените гласове на вота с виц за Борисов

Соцлидерът разказа как премиерът бие с 14 гласа при трима гласували
Обновена: 4 окт 2012 15:52 | 4 окт 2012 15:52,
279
Станишев бори купените гласове на вота с виц за Борисов
Станишев посети и зеленчуковата борса в село Първенец край Пловдив. Снимка: БТА

Лидерът на БСП Сергей Станишев разказа виц по адрес на премиера Бойко Борисов, в който засяга темата с прозрачността на изборите.

Станишев обяви, че ще се бори да няма фалшификации на парламентарния вот догодина. 

„Господин Борисов пътува със самолет заедно с президента на САЩ Барак Обама и президента на Руската федерация Владимир Путин. Самолетът получава техническа повреда, оказва се, че парашутът е един. Решават в името на справедливостта с гласуване да определят кой ще скочи с парашута. Пускат бюлетините, отварят, преброяват. Г-н Борисов получава това право, той веднага хваща парашута и скача в свободен полет.  Остават президентите на САЩ и на Русия на борда на самолета и г-н Обама казва: Странно, ние бяхме трима, а г-н Борисов ни би с 14 гласа”

„Ето така ГЕРБ разбират изборите”, коментира Сергей Станишев.

Той обяви, че в докладите на американското посолство у нас, публикувани от Уикилийкс, стават ясни причините за оттеглянето на RWE от проекта АЕЦ „Белене”

„Това изтгегляне е в резултат на знаците, сигналите и приказките на правителството на г-н Борисов, прочетете го, публично е в интернет”, посочи Станишев.

Лидерът на социалистите коментира, че между 60 и 80 от законите, приети от ГЕРБ, са лобистки, като се позова на последното проучване на Института за модерна политика.

Станишев разкритикува и политиката на кабинета, която се води спрямо цените на храните у нас, тъй като имало поскъпване с 20-30% на основните стоки.

„Предлагам министърът на земеделието и храните да се нарича вече министър на поскъпването на храните, защото неговите ПР-акции не водят до резултата”, смята още лидерът на опозицията в парламента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


279
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
150
0
 
1
 
! Отговори
Иван преди 11 години
159: Ако беше попаднал в РЗС друго щеше да е нали ?
149
12
 
9
 
! Отговори
Черенушко преди 11 години
Абе този червен *** Сергей Станишев няма ли кой да го изхвърли на ***, драйфа ми се вече от тази червена *** която опропасти България, каква е тази наглост каво е това безочие..... неразбирам как е възможно да има хора които да харесват комунистите и да гласуват за тях, все едно да гласуваш за палачите на България. Те крадоха, убиваха, изселваха, затваряха и преследваха хората в продължение на 50 години сега това низко същество седнало да лае по хората които се опитват да спасят България
148
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
... този виц, разказан от потомък на онези, дето ги избираха на избори с единствен кандидат, 99% активност, 75% от гласовете "за", а останалите - не "против" ...
147
0
 
6
 
! Отговори
до 127"жоро&quo преди 11 години
баш *** боли дедовия,как ти е прякора,и какъв си-аз мога да напиша ,че съм цар Борис,а щом подкрепяш правителство-толериращо ***,*** и позволяващо ВСЯКА *** да прави каквото си иска в беззащитни българи БЕЗ съответствуващо противодействие на ***,даващо в пъти повече права - БУКВАЛНО безплатен ток,вода и помощи-а за болните нанай цяр,за пенсионерите-нанай пенсии,и с 27 процента безработица,ЗНАЧИ СИ ***!!!
146
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До optimist130км за 3 години при всичките милиарди които тиквун ни разправя, че усвояваме?А то пак едни "магистрали" - 2 ленти - напред, назад.В UK строят денем и нощем.
145
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Този ако беше нормален, нямаше да се налага на стари години да се жени за употребявана жена с цел вдигане на рейтинга.Смеете се на Плевнелиев, а този някога явил ли се е със съпругата си?
144
11
 
4
 
! Отговори
Шопар преди 11 години
Аз на изборите съм с две ръце за Станишев защото обичам мазни гейове
143
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Сега ми става ясно, какъв *** е бил начело на държавата ни преди 3 години... Чудо е, че България е оцелява по негово време... По нескопосан и плосък хумор се среща много рядко в публичното пространство! А тия "умници" от Партията, даже го преизбират...
142
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
БСП са *** обаче Станишев е човек. За жалост обаче се е паднал на тези в БСП...И въпреки всичко е по-добър избор отколкото една необразоване мутра, сиреч която не говори английски и е наркотрафикант според САЩ.Нямам нищо против Белене, обаче не знам какво ще я правим ако продължават да ни строят соларни панели...
141
8
 
5
 
! Отговори
optimist преди 11 години
до 124 - МАГИСТРАЛИ ПУСНАТИ В ЕКСПЛОАТАЦИЯ ПРЕЗ ПЕРИОДА 2009 - ДО МОМЕНТА. Тракия - лот 2, 3 и 4 (1 част) - 83 км; лот 4 (2 част) - 35 км - 31.01.2013 (предстои); Марица - Харманли-Свиленград - 30 км - 2.10.2010; Марица - оставащите 75 км - 30.06.2013 (предстои); Люлин - 19 км - 15.05.2011; Хемус - 8 км (гара Яна) - 31.05.2013 (предстои); Струма - лот 1 и лот 4 - общо 32 км - 31.10.2013 (предстои). ТОЕСТ ДО МОМЕНТА ПОСТРОЕНИ 132 КМ + ОЩЕ 150 КМ ДО КРАЯ НА 2013 г.! ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ!
140
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мачкай Серго, БСП трябваше да бъде и в опозиция, за да се видят тия комунисти какво могат и докъде ни докараха. До последната дупка на кавала в целия ЕС и небивала мизерия и разсипия.
139
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Станишев казва и много истини
138
0
 
4
 
! Отговори
Българин преди 11 години
До БЪЛГАРИН 121И аз съм българин ,но за разлика от теб никой не е в състояние да ме манипулира ,както са "обработили" теб. И аз съм българин ,но никога няма да "сипя" обидни епитети срещу политиците ,които не харесвам,за разлика от теб.И аз съм българин и искам да се разкрият всички крадци и предатели,а не само да се"хвърлят""фишеци" из пространството. И аз съм българин,но за разлика от теб сигурно съм прочел повече книжки и не се "хващам на въдици",че сега ще звъннем и ще разберем.Бъди здрав.
137
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
БСП трябва задължително да продължи с вотовете на недоверие до дупка поради провала на комунистите във всяка област. На вота ще стане ясно кои подкрепят комунистите на герб за да се ориентираме на изборите за кого да се гласува. А пък може и преди изборите да ги изметат-понякога стават и чудеса.
136
7
 
10
 
! Отговори
Sedesar преди 11 години
Никога не съм харесвал социалистите, но на изборите с две ръце за Станишев и Доган, иначе няма спасение от тоя комунизъм, който е по-уродлив и от живковизма. Трябва да се избира по-малкото зло.
135
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Човекът, от снимката, не става за работа каквато и да е била, то и за това не е работил. Типично хипи, по дух и поведение. "Роден е уморен и живее за да си почива" - девизът на хипитата. Хвалеха го, когато беше Мин. председател, че много бил чел. Ако е вярно, в което се съмнявам, то малко му влиза и съвсем малко му остава, от прочетеното.
134
0
 
4
 
! Отговори
звънче преди 11 години
УНИКАЛЕН ШАНС ЗА ЕНЕРГИЙНА НЕЗАВИСИМОСТ НА БЪЛГАРИЯ! ДО ПРЕЗИДЕНТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯДО МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯДО ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯДО ОМБУДСМАНА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯДО ПОСЛАНИКА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ В КРАЛСТВО БЕЛГИЯДО ВСИЧКИ МЕДИИ В БЪЛГАРИЯДО ЦЯЛАТА БЪЛГАРСКА ОБЩЕСТВЕНОСТ На 21 април 2012 г. в Брюксел фондация "Кеше" покани на специална среща-презентация посланиците на всички държави в света. Целта на срещата бе фондацията да ги запознае с разработената и патентована от нея уникална технология, която тя предлага да предостави като безвъзмезден дар на света. keshefoundation.org/ Посланиците на някои страни присъстваха на тази среща, а други предпочетоха да игнорират поканата, поради натиск от други нации и решиха да не присъстват или да се оттеглят в последната минута. След тази среща фондация "Кеше" покани всички народи на света да присъстват чрез своите посланици и ръководители на 6 септември 2012 г. на нова среща за отпускане на технологии за мирни цели в своя център в Нинов, Белгия. Причините за тази втора покана са следните: На 21 септември 2012 г. фондацията "Кеше" ще се откаже от лиценза си и ще даде свободен достъп на учените от цял свят да се запознаят със специалните технологии, които е разработила, като например системите за гравитация (Magravs). Всички учени по целия свят по едно и също време ще могат да се запознаят с технологията, така че да могат да бъдат произведени и дубликати. 1. От този момент, международните граници ще престанат да имат реално значение. Това е така, защото след като първата система бе построена и експлоатирана, се разбра и нейната функционалност за обществеността. Едно пътуване, например от Техеран до Ню Йорк трае вече около 10 минути максимално. 2. Енергийната криза ще бъде решена с един замах. След като веднъж технологията влезе в сила и се приложи за хората, тогава структурите, които контролират електрическата енергия, както и всяка друга енергийна система до момента, ще останат с празни ръце. А чрез тях и настоящите финансови структури ще се срещнат с нищото. 3. Глобалният недостиг на вода ще бъде разгледан и решен с въвеждането на тази технология сред обществеността. Това ще стане скоро след разсекретирането й и даване на свободен достъп до нашите космически технологии за енергетиката. Във връзка с това ние заявяваме, че като български граждани ние имаме моралното и законно право да бъдем своевременно информирани от нашето правителство за неговото становище по всички предстоящи значими международни събития, свързани с бъдещето на страната ни. Поради това ние настояваме министър-председателят на Република България, г-н Бойко Борисов, да потвърди официално, че страната ни е получила покана от фондация "Кеше" за организираната от нея международна среща за отпускане на технологии за мирни цели на 06.09.2012 г. в Белгия и да информира българската общественост дали представителството на България ще участва в тази среща, или не. Ние настояваме също премиерът на България и правителството на ГЕРБ да поемат публично отговорността за евентуалното получаване или неполучаване на предлаганите ни от фондация "Кеше" като безвъзмездно дарение права върху ползването на нейните технологични патенти със всички произтичащи от това получаване или неполучаване икономически придобивки или загуби и пропуснати ползи за страната ни. Свържете се с автора на петицията
133
7
 
10
 
! Отговори
DEEP RED преди 11 години
Мачкай Станишка!
132
1
 
3
 
! Отговори
жоро преди 11 години
до rokerАбе , какъв рокер си - *** рокер няма
131
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
За 3 години ГЕРБ ми намали заплатата от 1400 на 1800 лева... Не знам, какво ще се случи до края на втория им мандат? Дано не спечелят трети, че тогава съвсем ще съсипят Партията Любима...