Антон Кутев: Надменността на Борисов спрямо българите е пословична

Само един страхлив премиер може да засипе протестиращите с обиди
18 ное 2012 18:00,
421
Антон Кутев: Надменността на Борисов спрямо българите е пословична
Антон Кутев. Снимка: Bulphoto

Не съм изненадан от циничното отношение на управляващите от ГЕРБ спрямо хората, които вчера дойдоха на протеста на БСП. Това коментира днес секретарят на НС на БСП Антон Кутев, цитиран от партийния пресцентър.

По думите на Кутев това е поредното доказателство за жалкия манталитет на Бойко Борисов. „Надменността, която той проявява спрямо, българите е пословична – то не беше лош човешки материал, не бяха кучета на каишка. Вчера на площада дойдоха 20 000 българи - семейства с децата си, младежи, възрастни хора, лекари, земеделци, учители, хора от цяла България. Това не са платени роми. Това са български граждани, които са превъзмогнали страха, имат смелостта да се изправят лично срещу Борисовата полицейщина и да кажат НЕ на ГЕРБ”, заяви той.

Политикът на столетницата изтъкна, че вчера на площада дойдоха хора, които искат гласът им да бъде чут и вярват, че БСП ще ги чуе и ще ги подкрепи. „Това са хора, които не искат Бойко Борисов във властта и за негово съжаление те ще стават все повече. Само един страхлив премиер и едно отиващо си правителство може да засипе протестиращите с обиди. Кой ще учи българите на морал – Борисов и летящите му Тигри, Цветанов с шестте си апартамента или някой от „безделниците” от ГЕРБ?” – попита той.

Според Кутев вместо да броят протестиращи, ГЕРБ трябва да броят оставащите им дни във властта, защото тя няма да се повтори. „Хората ще им потърсят сметка за лъжите и кражбите. Дори световни медии информират за големия митинг на левицата и за провала на Бойко Борисов”, отбеляза Кутев.

По думите му докато извън страната се отбелязва мащабният протест на левицата, ГЕРБ хвърля всичките си сили в опити да го омаловажи медийно. „Истината обаче винаги си пробива път”, категоричен е Антон Кутев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


421
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
6
 
9
 
! Отговори
От централата преди 11 години
на БКП.ДРугари, вече само по 20.00 лв. можем да даваме.Отрезаха ни от всякакви канали и парите секнаха.
23
4
 
2
 
! Отговори
Гочо преди 11 години
Станишев , Кутев или други имена от настоящия или бившият парламент моля не ни занимавите те са банално познати . Всички са от канелата наБКП . Гласувам за НФСБ
22
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Олелееееееееееееееее,замръкнахме, без бащицата слънце,да му видим ТИКВАТА!
21
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Борисов в спор, колко човека имало на митинга на БСП, егати мин. председателя !
20
0
 
6
 
! Отговори
.. преди 11 години
spored men STANISHEVATA BESHE NAGLIARSKA, DOKATO BOIKOVATA E SELSKA.....
19
9
 
23
 
! Отговори
АТАКА преди 11 години
Явно, че гербаджиите ги е страх най-вече от БСП. Те нападат всички, но има ли някаква проява на социалистите са особено яростни. И какво неправилно е казал Кутев? Че им остават броени месеци власт? Много точно се е изразил човекът.
18
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ГЕРБ е един проблем, а БСП друг. И всичко на гърба на българина. През четири години ни хвърлят по допирателната и скоро България ще изчезне така.
17
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Електората на БСП...Хора гравитиращи икономически около партията....тоест такива дето прибират пари от комисионни,или тяхните близки вземат големи заплати и.т.нПенсионери,дето се сещаш като са били млади по бай тошево време,и сега вземат мизерни пенсии....И заблудени хора,които са много малко........
16
20
 
16
 
! Отговори
бг преди 11 години
Кутев земи и се скрии само баби старци и *** имаше това ли ви е електората
15
14
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Избори подобни на последните президентски = сигурна победа на ГЕРБ, а честито! Протестирайте си,ха
14
8
 
11
 
! Отговори
Спинозния преди 11 години
дали е искал разрешение от дрдр Мая Манолова и Корнелия Нинова, или пак ще бъде наказан с порицание пред партията БКП.
13
8
 
5
 
! Отговори
RCI преди 11 години
Този с цялата си наглост обясняваше,че баща му партиен секратар бил,но имал само кола и апартамент.Дори така де е,дори сегашната му кариера да не е свързана с това,дори `само кола и апартамент` да не звучи като "подценен съм"-трябва да върне 7/8!Сине комунистически досещаш ли се защо точно 7/8?
12
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
6, по времето на БСП се редяхте на опашка на я хранилка да ви сложат. Прав си, сега като няма от държавното, можете и да измрете от глад, щото вие нормално пари не знаете как се правят.8, аудиторията на Меркел е друга.
11
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
а по стадионите скандират вече и намеци за ориентацията на ББ,абе кви намеци направо си му викат п#едал
10
0
 
7
 
! Отговори
до 12 преди 11 години
Ко викаш?Бил си пичка?Ми то ти личи бе!
9
23
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
'бат Бойко е голям пич, а Кутев - голяма п*тка. Няма какво друго да се каже по въпроса...
8
11
 
20
 
! Отговори
Алов преди 11 години
Прекалено хуманно е у нас отношението към комунистите. Трябваше да ги забубкат с гумени куршуми. Ако ги бяха изтрепали навремето както в Румъния щеше да е друго. Сега пак ни управлява Тато ,но е блед имитатор ,понеже е с много малък умствен потенциал .
7
8
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ми какво да се очаква от една тиква бе
6
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Истината е винаги една. И хиляда партии да има, истината винаги си остава една. Политиците, които разиграват и раздвояват (разтрояват) народа да се вразумят и да не забравят, че Господ въздава всекиму според делата.
5
19
 
45
 
! Отговори
ГЕРБ=БСП преди 11 години
ПРИ БСП СЕ БОРЕХМЕ ЗА ДА ЖИВЕЕМ ПО- ДОБРЕ.СЕГА СЕ БОРИМ ДА ОЖИВЕЕМ.