Антон Кутев: Надменността на Борисов спрямо българите е пословична

Само един страхлив премиер може да засипе протестиращите с обиди
18 ное 2012 18:00,
421
Антон Кутев: Надменността на Борисов спрямо българите е пословична
Антон Кутев. Снимка: Bulphoto

Не съм изненадан от циничното отношение на управляващите от ГЕРБ спрямо хората, които вчера дойдоха на протеста на БСП. Това коментира днес секретарят на НС на БСП Антон Кутев, цитиран от партийния пресцентър.

По думите на Кутев това е поредното доказателство за жалкия манталитет на Бойко Борисов. „Надменността, която той проявява спрямо, българите е пословична – то не беше лош човешки материал, не бяха кучета на каишка. Вчера на площада дойдоха 20 000 българи - семейства с децата си, младежи, възрастни хора, лекари, земеделци, учители, хора от цяла България. Това не са платени роми. Това са български граждани, които са превъзмогнали страха, имат смелостта да се изправят лично срещу Борисовата полицейщина и да кажат НЕ на ГЕРБ”, заяви той.

Политикът на столетницата изтъкна, че вчера на площада дойдоха хора, които искат гласът им да бъде чут и вярват, че БСП ще ги чуе и ще ги подкрепи. „Това са хора, които не искат Бойко Борисов във властта и за негово съжаление те ще стават все повече. Само един страхлив премиер и едно отиващо си правителство може да засипе протестиращите с обиди. Кой ще учи българите на морал – Борисов и летящите му Тигри, Цветанов с шестте си апартамента или някой от „безделниците” от ГЕРБ?” – попита той.

Според Кутев вместо да броят протестиращи, ГЕРБ трябва да броят оставащите им дни във властта, защото тя няма да се повтори. „Хората ще им потърсят сметка за лъжите и кражбите. Дори световни медии информират за големия митинг на левицата и за провала на Бойко Борисов”, отбеляза Кутев.

По думите му докато извън страната се отбелязва мащабният протест на левицата, ГЕРБ хвърля всичките си сили в опити да го омаловажи медийно. „Истината обаче винаги си пробива път”, категоричен е Антон Кутев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


421
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
244
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
БСП вън от закона
243
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
То понеже Р Овч беше много приветлив Само дето ошушка енергетиката
242
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И какво да му гледам на 278 ? Нито съм безработен , нито некадърник . Поздравления относно категоризирането на голяма част от българския народ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
241
4
 
6
 
! Отговори
ехолог преди 11 години
Кутев тези дето искат да ги чуете да ви бяха звъннали по телефона, що трябваше да ги возите до София. Вие партия ли сте или тур оператор
240
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тези политици тотално ни побъркаха.Като чета някои коментари - положението е доста тревожно.
239
10
 
10
 
! Отговори
Аз Работя А Ти? преди 11 години
Абе Кутев да не е раздал на всички от Столипиново по един компютър? Като ви гледам правописа май е така. Ще ви го кажа веднъж. Няма да ви плащам живота. Това не ви е бащиния.Откъде ще ги вземете тия пари за качване на пенсийте,помощите и надбавките? От мен ли бе? 20 години никой не построи елементарна инфраструктура, сега ми ревете, че не можете да си седите на *** и да ви капе от горе като по бай Тошово. Само да знаете че по бай ви Тошо сме фалирали тамън ДВА пъти.
238
2
 
2
 
! Отговори
Who is next? Why? преди 11 години
Дон Балон Решил един скучен Зимен ден да се погрижи за Демокрацията в страната Си Балонленд и извикал Своя малък съветник с Голямата сянка Хер Флик.Дон Балон: - АЗ съм Решил, да подобрим Демокрацията у нас, но как АЗ не знам, повтарям - АЗ не знам? Хер Флик присвил очи зад потните си очила и казал: - Като Ви видях и Разбрах.Как да подобрим нещо, което го няма, но можем да подобрим това, което го има от 23г. У Нас! А то е Мутрокрация.А тя Лесно се подобрява, много е просто Мутро се заменя с Демо(Народ) и имаме Резултат, който е Демокрация.А Тя, ако я Има, няма нужда от подобрения.Дон Балон се замислил дълго, навел глава на една страна, скрил ръцете си в предните джобове на панталониТЕ си и погледнал тъпо обувките си ... и Разбрал - едната обувка била Лява, а другата Дясна!
237
2
 
2
 
! Отговори
Who is next? Why? преди 11 години
У НаС има ли Демокрация? Буквалното значение на думата Демокрация е Народовластие.У нас е Представителна Демокрация!- гласоподавателят Избира свои Представители, които се събират в законодателни или изпълнителни органи.Там ТЕ могат да извършват функции, за които гласоподавателят не ги е натоварил директно: участие в специални комисии, подготовка на проектозакони и гласуване на закони, Но по Собствено Усмотрение в Съгласие със Собствената им Съвест.Този тип Демокрация е БезсмисленНа Днес у нас, но е най-добрият Начин за Манипулация, Използван от политициТЕ до Сега.Докато у нас не бъде Приета Пряката Демокрация, която е Лесно Осъществима в 21 в. чрез електронните комуникации и идентификацията, всичко БезсмисленНо, което е до Сега, ще се Повтаря Отново и Отново.Засега от 23г. до Днес имаме само Мутрокрация. Единственият Начин да Имаме Демокрация, това е Пряката Демокрация! - Защото вече политициТЕ ще Подлежат на Постоянен, Пълен и Прозрачен Контрол от страна на Гражданите! У нас Демокрация Нямa!
236
2
 
1
 
! Отговори
$! преди 11 години
Девет Пилци се разбягаха, защото Сокола Ги Нападна.Осем Те останаха Тогава.Седем, седем са вече Те Сега? Шест, ШесТ ще Станат Утре Те. W.A.D.Времето Ви...Свърши ~2012~.~1<>@~13 $!
235
2
 
2
 
! Отговори
Who is next? Why? преди 11 години
ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ! -От Министерския съвет- Във връзка с обявения от Календара на маите ден за Края на света на 21.12.2012г., загрижени да могат хората да се подготвят подобаващо за своя край, по предложение на Б.Б., правителството взе следното РЕШЕНИЕ - Обявява 21.12.2012г. за НЕРАБОТЕН ден.Ако има оцелели, ще им се Наложи да отработват въпросният ден на 05.01.2013г. Приятно Прекарване.~2012~.~1<>@~13 $!
234
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И аз бих отишла на мирен протест, но никога няма да позволя БСП да ме яхат и използват недоволството ми за да постигат целите си!Никога повече крадците и некадърниците от БСП на власт!
233
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
управляващите докараха народа до мизерия глад,кой ще издържи до 65 години пенсия,данък лихва на депозит европейски цени ,български заплати,идва юли-2013 г,ще ги сменим сегашните министри,край на робството
232
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До 279, о ирония, виж 278
231
4
 
5
 
! Отговори
0 преди 11 години
Колкото и да се опитват разни платени " смели сърца " да изкарват черното бяло , просто няма как да стане . До там ни докараха , че да се чудим с какво да облечем и нахраним децата си !!! Невероятна социална политика , няма що !
230
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тоя Кутев го държа лично отговорен за осирането на интернета ми от армия безработни некадърници, които хем "умират от глад/едвам свързват двата края", хем тамън "минават през терминал 1", хем имат интернет и компютър. Ще гласувам за която партия е най големия противник на БСП само за да вкуся сладки провинциално-аграрни сълзи.
229
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
СОЦИАЛИСТ= КРАДЛИВ КОМУНИСТ= НАСТОЯЩ КАПИТАЛИСТ.
228
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
БСП и ГЕРБ и останалите комунисти на бесилото СВОБОДА ЗА НАРОДА !!!
227
1
 
2
 
! Отговори
RCI преди 11 години
Българка,доколкото забелязвам следите за чистотата на Българския език.Въпросът ми към Вас е :забелязвате ли ,че равнището на грамотност се повишава?Не се шегувам-допреди няколко години в Мрежата беше страхотия,сега има прочистване.Мисля, че всекидневното писане(и четене)спомага за повишаване на нивото.Вие така ли мислите ?
226
0
 
2
 
! Отговори
dolu bsp преди 11 години
Bsp sa ayt,zastoto nqmat sud i prostituirasta sudebna sistema,zik i prezident
225
2
 
7
 
! Отговори
404 преди 11 години
борисов е идеалното средство за запазване на статуквото, ломоти глупости по цял ден (само за някви магистрали дрънка) и претоварва и без това семплите мозъчета на електората, като по този начин им създава усещането, че се върши нещо. понеже е невъзпитан и говори лесно смилаеми простотии, хората се асоциират с него, той е бат им бойко дето се грижи за фолка. в действителност качеството на бизнес климата и свободата на словото са паднали под санитарния минимум, инвеститори бягат, работа - намалява