СДС - Свищов прие декларация за оставка на централното ръководство

Местната организация подготвя протестни действия
Обновена: 29 ное 2012 08:52 | 29 ное 2012 08:52, Петя Славова
30
СДС - Свищов прие декларация за оставка на централното ръководство
Ръководството на СДСотрече, че ще има масово напускане на членове от партията.Снимка: БТА

Организацията на СДС в Свищов поиска в декларация оставката на централното ръковоството на партията, съобщи БНТ.

Местните членове на СДС се обявиха против отстраняването на тримата най-активни депутати - Мартин Димитров, Ваньо Шарков и Димо Гяуров. Те дори подготвят  протестни действия пред "Раковски" 134.

Още по темата

Сред най-активните недоволни е Светлана Георгиева, която заяви, че подава оставка от всички политически позиции - като секретар на общинската организация, като заместник-председател на областния съвет на СДС във Велико Търново и член на Националния съвет.

От ръководството на СДС опровергават информациите, че ще има масово напускане на членове на партията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
1
 
0
 
! Отговори
акс преди 11 години
в петък и събота са дните в който най-много мразя гражданите на свищов,чак чашата се напуква от омраза след като си изпия кока колата.и нека ако има поне един смел свищовлия и да му изброя причините.
23
1
 
0
 
! Отговори
акс преди 11 години
свищов е един незначителен град,защото ме мразят и проблеми ми правят,но до моя фалцов боц тяхните кратуни ще лазят,защото имам приятели от други градове,който ме уважават и подкрепят!
22
2
 
3
 
! Отговори
ДО 27--ШВЕСТЪР преди 11 години
ТЕ ВСИЧКИ ОТ ВСИЧКИ ПАРТИИ И ДВИЖЕНИЯ СА КРЕМЪЛСКИ БЕКАПЕТА...
21
1
 
4
 
! Отговори
КВЕСТОР преди 11 години
НОМИНАЦИЯТА НА ПЕТЪР СТОЯНОВ БЕШЕ МОРАЛЕН ИЗПИТ твърди новоизляпения от нищото председател селски кмет Емил Кабаиванов . МОРАЛЕН ИЗПИТ ЗА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ 1.въпрос. Е ЛИ П.СТОЯНОВ ПОСРЕДСТВЕННО БРАКОРАЗВОДНО АДВОКАТЧЕ С 15 г.СТАЖ ОПИТ НАПЪЛНО ДОСТАТЪЧЕН ЗА КОНСТИТУЦИОНЕН СЪДИЯОтговор ДА..........НЕ............. 2.въпрос. Е ЛИ П.СТОЯНОВ ЧОВЕКА КОЙТО ПРЕДЛОЖИ ДА ЗАМЕНИМ КИРИЛИЦАТА С ЛАТИНИЦА Отговор ДА .......НЕ ........... 3.въпрос. Е ЛИ П.СТОЯНОВ ЧОВЕКА КОЙТО ПОДАРИ НА ВИЗАНТИИЦИТЕ ИСТОРИЯ СЛАВЯНОБЪЛГАРСКАЯ БЕЗ НИКОЙ ДА МУ Я Е ПОИСКАЛ Отговор ДА...........НЕ......... 4.въпрос Е ЛИ П.СТОЯНОВ ЧОВЕКА КОЙТО СЕ ИЗВИНИ НА ТУРЦИЯ, пардон ОСМАНСКАТА ИМПЕРИЯ ЗА ПОКРЪСТВАНЕТО ПРИ УСЛОВИЕ, ЧЕ НИКОЙ ОТ ОСМАНСКАТА ТУРЦИЯ НЕ НИ СЕ Е ИЗВИНИЛ ЗА 500 г. КЛАНЕ И Е ........НЕ НА ВОЛЯ, пардон ПРИСЪСТВИЕ Отговор ДА..........НЕ......... 5.въпрос. Е ЛИ П.СТОЯНОВ ЕВРЕИН ЧЛЕН НА СВЕТОВНИЯ ЕВРЕЙСКИ ПАРЛАМЕНТ КАКВО ОБЩО ИМА С БЪЛГАРИЯ ПРИ ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ И КОЛКО ЩЕ РАБОТИ ЗА НЕЯ Отговор ДА.........НЕ........ АКО ТОВА Е ИЗПИТА ЗА МОРАЛНОСТ В РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ НЕ ИСКАМ ДА ЗНАМ КАК ИЗГЛЕЖДАТ ИЗПИТИТЕ ЗА ЛОЯЛНОСТ КЪМ РОД И РОДИНА И ИЗПИТА ЗА ЧЕСТНОСТ И НЕПОДКУПНОСТ ИМАЙКИ В ПРЕДВИТ, ЧЕ ОЛИГАРХИЯТА СЕ БИЕ В ГЪРДИТЕ, ЧЕ ГИ Е ИЗДЪРЖАЛА ?!?!?!?!?!?
20
1
 
3
 
! Отговори
АТГЕНТ НА Ц.Ц. преди 11 години
Е ТЕ ТОЗИ *** ЩЕ ВИ ТУРИ НА МЯСТО, В *** ДЕ !!!!1КАБАКРЕТЕНОВ ЛИ БЕШЕ ???????????2
19
2
 
4
 
! Отговори
ликвидатор преди 11 години
Кабаиванов ликвидатора на СДС
18
1
 
7
 
! Отговори
тъмно син преди 11 години
Точно така , разцеплението е единствения начин да се провали плана на ББ за патерицата СДС в новия парламент ! Или изгонване на лъжеседесарите от Раковска 134 начело с Б Марков и Кабаиванов или създаване на нова партия от структурите , които ще напуснат СДС , ако тези корумпирани престъпници останат да ръководят съюза !!! Позор за *** Ив. Сотиров ( предлагал се за доносник на ДС след 1989г), Борислав Бориславов ( баща му доносник на ДС ) Ст. Иванов (родители акт. борци) Б Марков-предател!
17
2
 
8
 
! Отговори
До 17 преди 11 години
Няма какво да се хабиш , промитите мозъци са склонни да гласуват пак за БСП/БКП и сие ( ГЕРБ ) , няма как да разберат , че след двата банкрута на България причинени ни от комунисти СДС и И Костов изправиха на крака държавата , а манипулативните комунисти почнаха да бълват лъжа след лъжа и за капак доведоха "Царя" на балъците и те лапнаха куката и от тогава насам Костов е виновен !! За какво , за това , че се отвориха границите ли , или , че започнаха преговори за ЕС и то само 3 години след ЖАН
16
3
 
15
 
! Отговори
СДС преди 11 години
Браво на Свищов! Дано и по-големите градове се отсрамят !
15
1
 
4
 
! Отговори
o, Мери преди 11 години
Трай сега Бойко да те оправя!
14
1
 
2
 
! Отговори
ДОЛЕН ЛЯВ ПЕДАЛ преди 11 години
ТЪЙ, ТЪЙ - ТЪЙ, ТЪЙ ХОПА - ХА СЕГА ДЕ ?!?!?!?!?!?!?!?!?!?
13
2
 
0
 
! Отговори
до к.13 преди 11 години
Извинявай, но ти си луд за връзване. *** се прегледай на психиатър, пий си успокоителните хапчета и лягай да спиш. Догодина през юли ще млъкнеш. Не желая да си губя повече времето с теб. Не виждаш ли,че си отчаян психично болен ***?!
12
9
 
4
 
! Отговори
Мери преди 11 години
Преди 23 години хората повярваха в името СДС и идеята СДС. Да си спомняте над 100 хилядният митинг, когато чоовешкият поток беше от пл. Народно събрание чак до отвъд Орлов мост? Но няма и за 7-8 години повечето от големите радетели за демокрация се превърнаха в откровени пладнешки разбойници РМД-та, приватизация под масата, обезкървени и разграбени грамадни заводи като Заводът за електро- и мотокари, Химкомбинатът-Враца, заводът за фунгициди и инсектициди Димитровград, ЗУМД-Ст.Загора, Корабостроителният завод и този за радиолокационна техника Варна, завод Електроника София, и т.н., и естествено народът на изборите през 2001 г. ги изхвърли на ***. ГЕРБ им били виновни ?! Виновни сте си вие самите и запомнете, че това ви е последното ви участие в парламента! Та вие за има няма 4 години се осрахте до шията, а сетне станахте вечната опозиция, вкл. тази година и патерицата на БСП! Какво се оказа: че Ваньо Костов и групата от СДС около него са Петата колона на Серьожката! А М.Димитров, Шарков, Михайлов, Бакалов, Гяуров и сие са барабанчиците на Костов!
11
2
 
0
 
! Отговори
до к.10 преди 11 години
Виж какво, *** с простаците, пише се "***", а не плужЪци, разбра ли бре, дебелокора кратуно?! Второ, и аз съм от СДС, ама заради такива простаци като теб , които ако не си съгласен с илитерати, веднага скачат и те обвиняват,че си от ГЕРБ, престанах да им ходя и на събранията... Кого да слушам: д-р Мише или д-р Ваньо - та те са ***,може би по-*** и от теб, но не го демонстрират. Ти за какъв ... скачаш: няма непрекъснато да сме в опозиция; 11 години ни стигат. Безполова и мекотело е ***, че те е родила и отгледала такъв. Трябвало е да те изпишка зад някой храст!
10
2
 
2
 
! Отговори
блиц преди 11 години
Излъчването им е тъпо и нелепо .
9
10
 
2
 
! Отговори
Жорж преди 11 години
Ама вие от Свищов - т.нар. мокри власи - защо не тръгнете с вашия кокорбашия д-р Ванчо Шарков към ДСБ ?! Нали и без това слушате доктора? Той , завалийката, е разбрал,че новото ръководство на СДС няма да му позволи повече да бъде депутат и понеже отдавна е загърбил лекарската професия, се страхува да се върне към нея. Защото едно е да дремеш в креслото в НС и където падне аванта да прибереш парите, а съвсем друго - да тичаш по пациенти и да си изкарваш хляба с пот на челото. Имам едно предложение към вас: вие така и така сте мокри власи, защо вместо да ходите до София не се хвърлите за десетина минути в Дунава. Белким ви се уталожат страстите. Гледай ги такива като докторите Шарков, Михайлов, нереализирали се инженери като Бакалов и т.н. си гонят интересите и искат да бъдат вечната опозиция, тях власт не ги интересува, а и няма кой да ги избере, а вие с простотията си сте се повлекли като овце след тях. Не се дръжте винаги като овче стадо, помислете и с акъла си!
8
5
 
2
 
! Отговори
Българин преди 11 години
За какво СДС бълнувате?То отдавна не е!Само НАЦИОНАЛИСТИЧЕСКА партия ще оправи нещата!БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!!
7
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
МАВЪРА ВЪЗТЪРЖЕСТВУВА ,ТОЙ Е ЧИСТ И Е НА ГРЕБЕНА НА ВЪЛНАТА ,ТРЪГНА ТАЗИ СУТРИН ПО МЕДИИТЕ
6
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
мисията на костов е изпълнена,жалко за заблудените
5
4
 
13
 
! Отговори
блиц преди 11 години
ОСТАВКА ЗА ЦЕНТРАЛНОТО РЪКОВОДСТВО СДС. По-голям гаф до сега не съм допускала че може да направят . Това се казва харакири.