С бездействие ГЕРБ поддържа престъпни схеми, гневи се "Атака"

Сидеров гони електроразпределителните дружества, били нарушители
77
С бездействие ГЕРБ поддържа престъпни схеми, гневи се "Атака"
Волен Сидеров. Снимка: БТА

Партия „Атака“ настоява енергийният регулатор да прекрати лицензиите на трите електроразпределителни дружества.

Според лидера й Волен Сидеров, ако председателят на Държавната комисия за енергийно и водно регулиране не го направи, ще остави впечатление в обществото, че взема рушвети от същите тези компании.

Сидеров смята, че прокуратурата трябва да се сезира, защото има установени нарушения на ЧЕЗ, ЕОН и ЕВН в одитния доклад на ДКЕВР, но не са предприети никакви действия.

Най-големите от тях са в частта от договорите им, която не им дава право да прехвърлят дейности на други компании, а всички те са сключили договори за възлагане на трети лица на услугите счетоводство, финанси, логистика и други.

ЧЕЗ, ЕОН и ЕВН имат чисти приходи близо 5 милиарда лева годишно. Чрез този аутсорсинг, който правят, те изнасят тези чисти печалби от България, заяви Сидеров.

В началото на мандата на ГЕРБ Борисов установи тези нарушения и каза, че тези дружества ограбват страната ни, но не развали договорите с тях. Премиерът не намери смелост, въпреки че страната ни има пълното основание за това. Дори и да ни съдят, те ще загубят, защото са установени редица нарушения. С това си бездействие правителството на ГЕРБ доказва, че поддържа престъпни схеми, коментира той.

"Атака" ще внесе сигнал в Комисията за наблюдение на дейността на Държавната комисия за енергийно и водно регулиране за неизпълнение и нарушение на издадените лицензии от трите дружества.  Сидеров посочи, че те са повишили цената на тока между 150 и 170 процента в периода 2001-2012 година, а качеството на услугите им става все по-лошо.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
правилно! вън и трите дружества заради монополизъм!
51
0
 
0
 
! Отговори
iwangrozni преди 11 години
Да бездействаш е лесно и удобно,но не и за народа,който ти е делегирал преди всичко задължения и отговорности!!! Как можа Станишев да излезе сред народа и да опита да информира гражданите,а Бойко пуска някакви смехотворни фразички от Кипър ли,от къде ли? Несериозно и безотговорно поведение за един министър председател!!!! за това-да направим първа копка на магистралата,по която ще си тръгне това правителство-ДА ГЛАСУВАМЕ "ЗА" АЕЦ БЕЛЕНЕ!!!
50
0
 
0
 
! Отговори
да за Белене преди 11 години
Кризата вече заля всички в мизерия, както язовирните води отнесоха Бисер. Затова, нека мислим за референдума, като ново начало, на което да кажем да и да изринем защитниците на чужди интереси, сринали икономиката на България. Сините манипулатори нямат вече място даже и в парламента, а на друго място, да не вредят с лъжи и манипулации. Да замълчат!ДА за референдума, за да спре унищожаването ни, като държава Който иска да я има България, ще отиде да гласува.
49
0
 
0
 
! Отговори
Сопа запредатели преди 11 години
Волен е националист и мисли за България, а не за партийни дивиденти и за подмазване на управниците. Той направи всичко възможно, за да могат те да си изпълнят обещанията.Може би и Бойко и сините ако нямаха задължения към външни сили, щяха да са за референдумаДа го посетим масово и да гласуваме за България.
48
0
 
0
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 11 години
ВОЛЕН СИДЕРОВ МОЖЕШЕ ДА СВАЛИ БОЙКО ОТ ВЛАСТ НО НЕ ГО НАПРАВИ И НИ ДОКАРА ТАЯ НАПАСТ НЕ НА АТАКА!!!!!!
47
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
!!! Колко много нещастие и отчаяние се крие зад овехтелите врати на овехтелите панелки -бирници всеки ден чакат с писма за съд за суми под 100 лв постоянни заплахи от смешни банки отпуснали кредит за два чифта маратонки -бремето на българите е голямо -защото са отговорни хора- а ромите дали са така ? танцуват пред огъня и не им пука защото никой не ги търси под отговорност,,сметките ще ги плащат българите,,Жалко е че хора се самоубиват поради безпътие- Герб взеха и последните надежди на хората а Цветелина Бориславова (приятелката и банкерка на Премиера)обяснява колко щастлив е българският народ .-но не го знаел . Защо ли БГ направи най лошият преход с най лошата приватизация и с най бедното население на Планетата Земя а вече сме 2013 г Смешно е да работиш цял месец и да си гладен с стари дрипи вместо дрехи,,думата работещи бедни е най новата в Европейският речник , и е само в една страна рекламата на тази държава почва с EASY TO FIND Сигнализирахте за неуместен коментар
46
0
 
0
 
! Отговори
Ромина преди 11 години
Волен е човекът! Българският Саркози! Само в него вярваме и никак не сме малко тия, които ще го подкрепим! Опомни се български народе, събуди се! Гласувай за правилният човек! Той е истински държавник, националист! Всички останали са прозрачни!
45
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Защо нито едно правителство не защитава народа си срещу тези разбойнически дружества? Въпрос с ясен отговор. Поне парите от печалбите им да оставаха в България, но и това не е. Изглежда все пак сме много богата държава, щом толкова години грабят отвсякъде и все още се намира какво и от кого да вземат.
44
0
 
0
 
! Отговори
пенсия преди 11 години
До до42 Ти първо научи правописа и после се изказвай. . Аз съм бивш атакист, но разбрах , че всички са маскари .Все ми се иска да вярвам на НФСБ.Виждам как ръфат самозабравилите се гербераси.
43
0
 
0
 
! Отговори
пенсия преди 11 години
Сетила се Мара да се побара.Егати наглеца.Болен сиктеров подлогата на герберасите.Зер наближават избори и трябва пак да го вкарат парламента този "гърми долски" Едно и също плямпало са заедно с лудото Яне и магарешки.
42
0
 
1
 
! Отговори
Сокол преди 11 години
Прав е Волен в случая! Вън монополите!
41
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Волен и Доган - главата и дупето на един организъм ! Но Волен не е главата !
40
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Всички патриоти и националисти, нека бъдем единни !
39
0
 
0
 
! Отговори
радио водещ преди 11 години
Въпрос към радио "Ереван":- Какво е носталгия?Отговор на радиото:- Желание да се върнеш в Родината за малко и да се убедиш, че не си заминал напразно...
38
0
 
0
 
! Отговори
Milena1 преди 11 години
КОГА НАИ-ПОСЛЕ ЩЕ ИЗХВЪРЛИМ ТЕЗИ ЧУЖДЕНЦИ ОТ БЪЛГАРИЯ - ИМАМ СМЕТКА 70 ЛВ.ТОК А ПЛАЩАМ 210 - КАКВО Е ТОВА БЕЗОБРАЗИЕ - ДО КОГА ЩЕ ТЪРПИМ ДА НИ МАМЯТ - ТОВА ПРАВИТЕЛТВО ИЛИ ДА СЕ ВРАЗУМИ ИЛИ ДА СИ ХОДИ - И НЕ СИ МИСЛЕТЕ ЧЕ НАРОДА ЩЕ ГЛАСУВА ЗА ГЕРБ - САМО ЗА АТАКА СМЕ ВСИЧКИ ДА ЗНАЕТЕ - ОПОМНЕТЕ СЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!
37
0
 
2
 
! Отговори
Milena1 преди 11 години
КОГА НАИ-ПОСЛЕ ЩЕ ИЗХВЪРЛИМ ТЕЗИ ЧУЖДЕНЦИ ОТ БЪЛГАРИЯ - ИМАМ СМЕТКА 70 ЛВ.ТОК А ПЛАЩАМ 210 - КАКВО Е ТОВА БЕЗОБРАЗИЕ - ДО КОГА ЩЕ ТЪРПИМ ДА НИ МАМЯТ - ТОВА ПРАВИТЕЛТВО ИЛИ ДА СЕ ВРАЗУМИ ИЛИ ДА СИ ХОДИ - И НЕ СИ МИСЛЕТЕ ЧЕ НАРОДА ЩЕ ГЛАСУВА ЗА ГЕРБ - САМО ЗА АТАКА СМЕ ВСИЧКИ ДА ЗНАЕТЕ - ОПОМНЕТЕ СЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!
36
0
 
0
 
! Отговори
До 54 преди 11 години
Атака е проект на БСП, това вече и децата го знаят, просто трябваше да има партия като Атака, която да плаши турците и те да са винаги в бойна готовност за гласуване за ДПС, която пак е проект на Държавна сигурност и се управлява точно от бивши агенти на ДС като агент Сава и т.н. Ролята на Сидеров, която му отредиха кукловодите от БСП беше да подкрепя Борисов докато България успее да премине през кризата, през това време Борисов да натрупа негативи от непопулярните мерки, които ще бъде принуден да направи и тогава Сидеров си отегля подкрепата и правителството пада за да се върнат БСП на бял кон във властта. Но се оказа, че напук на тайните завери и договорки, Борисов се справи отлично с управлението на страната, хората го заобикнаха заради доброто му и честно управление и пак ще гласуват за него за 2-ри мандат, а Сидера остана на сухо, както и БСП. За първи път от 1989 година до сега сценария на сценаристите на прехода се провали с гръм и трясък и много от проектите на БСП като Атака, ДСБ, НДСВ няма да влязат в парламента!
35
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Една добра идея на Сидеров.Само се иска и приложение на практика.
34
0
 
1
 
! Отговори
Българин преди 11 години
Само Волен ще оправи държавата. Концлагер и екзекуции за всички антибългарски и малцинствени елементи. Дойде време, както преди време в Третия Райх, да запушат комините на българските лагери в името на спасението на славянското ни Отечество. Гласувайте за Атака, за Волен, за Славянството.
33
0
 
1
 
! Отговори
Венци преди 11 години
Хайде Волене аз съм с теб на следващите избори!1