Нападнаха с пистолет Доган по време на конференцията на ДПС*

Нападателят е 25-годишен от Бургас, сочи неофициална информация
Обновена: 20 яну 2013 00:21 | 19 яну 2013 12:42,
1788
Нападнаха с пистолет Доган по време на конференцията на ДПС*
Снимка: Reuters

Мъж с пистолет излезе на подиума, докато лидерът на ДПС Ахмед Доган изнасяше доклада си пред Осмата конференция на ДПС.

Нападателят не е успял да произведе изтрел, като според очевидци пистолетът е засякъл. Лидерът на ДПС пръв успя да се защити, като удари нападателя си и побягна.

Нападателят е 25-годишен мъж от Бургас, който е криминално проявен. Той е отведен в Четвърто районно управление, съобщиха от МВР. У него са открити газов пистолет и два ножа.

По данни на БТА той се казва Октай Енимехмедов и е бил регистриран като делегат от Бургас.

Мъжът беше повален от охраната, а на кадрите от камерите се вижда как те го бият и ритат. По-късно той беше изведен.

По информация на "Канал 3" вътрешният министър Цветан Цветанов е тръгнал спешно към НДК по нареждане на премиера Бойко Борисов.

Доган беше изведен от залата, той е добре и не е пострадал, увериха от пресцентъра на ДПС.
Конференцията в НДК беше прекъсната за половин час.

Днес се провежда Осмата конференцията на партията.  От вчера се появиха слухове, че днес Доган ще се оттегли от поста си на председател, където стои от основаването на партията. Въпреки това 25 регионални структури са го номинирали за председател и друга кандидатура няма.

С аплодисменти и възгласи "ДПС" делегатите посрещнаха лидера си Ахмед Доган.

Заседанието откри Юнал Лютфи, които заяви, че от създаването си досега ДПС се е утвърдила като основен носител на либералните ценности и принципи. ДПС с активната си дейност отстояваше политиките за по-висок стандарт на живот, достъпно здравеопазване, качествено образование и модерно селско стопанство.

Въпреки това не престават опитите за сатанизиране и изолация на ДПС и неговия лидер, заяви Лютфи. ДПС беше обявявена за проклятие през 1999 г., за турска етническа партия, за пета колона на чужда държава.

Въпреки това ДПС отстояваше своите цели за превръщане на България в развита, модерна европейска държава, подчерта той.

България и обществото обаче се намират в сериозна икономическа, морална и политическа криза в резултат на управлението на ГЕРБ, заяви Юнал Лютфи. Според него са нарушени основни демократични ценности, а парламентът е неглижиран и се е превърнал в придатък на изпълнителната власт.

Управляващите задушиха свободата на словото. Корупцията и престъпността продължават да се ширят в България, посочи той.

ГЕРБ дойде на власт с обещание за справедливост, за по-добър живот, да има възмездие и строго прилагане на принципа на върховенството на закона, но тези обещания не се сбъднаха, каза Юнал Лютфи. Българинът продължава да живее бедно и безперспективно, стотици хиляди млади хора напускат родината си по принуда, а липсата на управленска програма доведе държавата до разруха, заяви той.

Информацията е актуализирана към 13.24 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1788
Още по темата: дпсАхмед Доган
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
0
 
0
 
! Отговори
no3HaT преди 11 години
Za6to mahnahte videoto? Iskame da gledame korektnite 6opari ot DpS
0
 
0
 
! Отговори
3goro преди 11 години
Цитат : от danielis3"На ЛЮТВИ МЕСТАН трябва да му бъдат отнети ДЕПУТАТСКИТЕ ПРАВА, заради УРОНВАНЕ ПРЕСТИЖНОТО ПОВЕДЕНИЕ на БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД! Българите са прекалено толерантни към различните малцинствени групи. Това изказване на Лютви Местан надхвърли всякакава НАЦИОНАЛНА ЕТИКА! "
0
 
0
 
! Отговори
DDD 67 преди 11 години
Няма да е зле след днешния цирк да видим най-после оставката на Цецко Шестте Апартамента.
0
 
0
 
! Отговори
СДС е СДС преди 11 години
Днес цял ден чета и виждам, че само СДС имат ясна визия за какво става дума. Тяхната позиция бе най-точна и адекватна, браво на Седесарите, за тях е удачно да се гласува, нямат подобна богаташка шлака, готова да краде, каквито има в изобилие в ГРОБ, БКП, ДПС, ДСБ и Кюневица..СДС е марката
0
 
0
 
! Отговори
СДС е СДС преди 11 години
Днес цял ден чета и виждам, че само СДС имат ясна визия за какво става дума. Тяхната позиция бе най-точна и адекватна, браво на Седесарите, за тях е удачно да се гласува, нямат подобна богаташка шлака, готова да краде, каквито има в изобилие в ГРОБ, БКП, ДПС, ДСБ и Кюневица..СДС е марката
0
 
0
 
! Отговори
Помните ли: преди 11 години
P.S. Помните ли: "Гласувате за БОРИСОВ избирате КОСТОВ"-край на ЦИТАТА. 100% ИСТИНА
0
 
0
 
! Отговори
ПРИЯТЕЛ НА ЕРДУГАН преди 11 години
Не Доган, А БОРИСОВ ПРИЯТЕЛ Е НА ЕРДУГАН
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Сега младежа трябва да ги осъди. Това ритане си беше вандалщина и опит за убийство. Има си закони в тая държава! Ако полицай нарита така престъпник какво ще стане? Ако вие наритате в главата така някой, който ви е нападнал, но вече е обезвреден какво ще стане? Съд за тия вандали!
0
 
0
 
! Отговори
Браво, той успя!!!!! преди 11 години
Браво, той успя!!!!!!БСП не успя, но Борисов- Браво, той успя!!!!!! да ни накара да гласуваме с ДА на референдума и СБОГОМ БОРИСОВ!
0
 
0
 
! Отговори
Ленин преди 11 години
ЛенинЕ , как е при капитализма???
0
 
0
 
! Отговори
3goro преди 11 години
Що триеш мнения бе,?!
0
 
1
 
! Отговори
Не забравяйте : преди 11 години
Не забравяйте : на 27.01.13г РЕФЕРЕНДУМ а скоро и ИЗБОРИ!!! Българинът обича да го лъжат. Ето защо си избира такива, които да го мамят и ограбват. Няма друго обяснение за избора, който прави вече години наред. В същото време проявява изключителна непоносимост към честните, почтените и интелигентните.
0
 
0
 
! Отговори
ха– атентат ли е? преди 11 години
Защо стана това? Ако е целял терориста да убие, така ли щеше да постъпи? Няма ли други начини да се извърши убийство? Спомнете си И.Павлов например откриха ли убиеца? Кой умен би го направил по такъв начин? Защо са замесени в охраната на това НСО и Полицията ни? Нима целта не е да се каже: Ето, виждате ли, българските служби не могата да си вършат работата. Това е повод да се намеси друга държава в нашите вътрешни работи. Коя е сещайте се. А за цирка сътворен от ДПС ВИДНО Е.
0
 
0
 
! Отговори
б преди 11 години
Често си задавам един въпрос и все още нямам отговор? Защо Доган е в тотална международна изолация? Ако,някой колега знае отговора,моля!!! Иначе агент "САВА",трябва да бъде номиниран за наградите "ОСКАР"!!!
0
 
0
 
! Отговори
Denis преди 11 години
До .1492
0
 
1
 
! Отговори
Denis преди 11 години
До .
0
 
1
 
! Отговори
Хектор преди 11 години
Що не казвате че НДК е приватизирано за театър.Двама турци играят насред София маскарад ама само неразбрах дали е Листопад,шехеразада или златния век.
0
 
1
 
! Отговори
ЕВВВ преди 11 години
Днес.БГ, и вие тръгнахте по кривият път на BTV... това че забранихте гласуването на анонимни коментари показва, че ви е страх от истината - а тя е , че хората не харесват *** и паплачта около него... всяко мнение против него, *** и против гестаповщината събираще стотици плюсове...ама явно това не се хареса на господарите, чиито *** лижете...
0
 
0
 
! Отговори
WEAH преди 11 години
ето го и режисьора!!! ::: хахахахахаyoutube/watch?v=9iC45-tMR34&feature=share
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Вижте клипа няколко пъти и ще се уверите, че можеше да го застреля няколко пъти, ако ще да му бе засякъл. Цирка е пълен. Интересно кой го е режисирал:а) Самия Доган и кликата около него.б) Турската Държавав) Турската държавна сигорностг) Боко и Цецод) Октай Едимехмедове) Метин Едимехмедов ж) Волен Сидеровз) Сценаристите на Славии) Камен Доневй) Мариус Скуркинскик) Лютви местан......За едно съм сигурен, че е цирк!!!