Забраниха на България да внася животни в ОАЕ

Вносът за такива продукти на още две страни не е разрешен
10 фев 2013 18:36, Петя Славова
17
Забраниха на България да внася животни в ОАЕ
Снимка: Булфото

Обединените арабски емирства (ОАЕ) забраниха вноса на животински продукти от три държави - Алжир, България и Ливан, информира канадският сайт за новини от Южна Азия www.vancouverdesi.com, цитирайки днешно съобщение на Индо-азиатската информационна агенция (IANS).

Министърът на околната среда и водните ресурси на ОАЕ Рашид Ахмед бен Фахд оповести няколко министерски решения, съгласно които е наложена забраната, пише БТА.

С решенията се забранява вносът на живи млади преживни животни и техните продукти от Алжир, живи птици и птичи продукти от България, както и на жив едър рогат добитък, кожа, сперма и яйцеклетки от едър рогат добитък от Ливан.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
4
 
! Отговори
perekly преди 11 години
до 13- Ливан и Алжир са скандинавци-може би!?
11
4
 
2
 
! Отговори
Hasan ot Razgrad преди 11 години
tova e i zraadi Vazroditelen Proces , nema ni6to slu4aino na toa Svet
10
3
 
6
 
! Отговори
е що преди 11 години
ми щото ние намесихме арабите в атентата и хората казаха - гледайте си работата и ще си внасят агнета от Това Зеландия и Австралия а дядо на село ще умира от глад ама на кой му пука
9
1
 
9
 
! Отговори
Борисов преди 11 години
къде си? Нещо екскурзиите до Катар не помогнаха
8
1
 
2
 
! Отговори
dimitar преди 11 години
da im pratim politicite si.da se otarvem ot tyah.super kachestvo banditi sa.bez pari shte im gi dadem.
7
0
 
12
 
! Отговори
ученик-отличник преди 11 години
Заглавието нещо не е както трябва! Обикновено страната която прави EXPORT се нарича изнасяща , а ответната ( действието за нея е IMPORT) се нарича внасяща. Така ,че формулировката би трябвало да е: ЗАБРАНИХА НА БЪЛГАРИЯ ДА ИЗНАСЯ ЖИВОТНИ В ОАЕ.
6
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Помня едно време като пуснахме първия контингент в Ирак - значи голяма работа пак беше !! Обещаното: наши фирми щели да строят после Новия Ирак, наши фирми в хранителната индустрия, наши фирми в сферата на енергетиката (?!)----А накрая САЩ ни натиснаха да им опростим 2 млрд долара дълг, а после и на Либия 1 млрд и се ухапахме по г*зо!
5
1
 
26
 
! Отговори
800 дни ейнъл пейн преди 11 години
Помня едно време като пуснахме първия контингент в Ирак - значи голяма работа пак беше !!Обещаното: наши фирми щели да строят после Новия Ирак, наши фирми в хранителната индустрия, наши фирми в сферата на енергетиката (?!)А какво се оказа - нито една наша фирма освен оръжейни мафиоти, никога и никъде в новия Ирак. Американците си сложиха техни хора, иракчани учили в САЩ агенти на ЦРУ на всички постове - от президент до чистачка, за нас остана един голям, немит, космат, с разширени вени ВГЗ..
4
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Вече не трябват овчари. ОАЕ решиха да внасят IT специалисти.Овчарите да се преквалифицират!
3
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А ся кво стана изеднъжка ? Нал там форуми и събирания и фалби и вресъци герберски имаше...Все по-добре ставаме и все по ни е забранено...
2
5
 
21
 
! Отговори
Буда Лъжеца преди 11 години
Специалист ми бил по АйТи работа.. овчари трябват и и знаете ли как се търси агнешко месо в арабския свят !? Ама всичко което има го изкупуват !!
1
0
 
44
 
! Отговори
е що преди 11 години
нали щяха да изкупуват всички агнета ?