Ще се раздавам за ГЕРБ докрай, обеща Аню Ангелов

Изпълнихме 90% от набелязаното, отчете министърът в оставка
Обновена: 11 мар 2013 22:05 | 11 мар 2013 21:52,
100
Ще се раздавам за ГЕРБ докрай, обеща Аню Ангелов
Аню Ангелов Снимка: БТА

Ще продължа да бъда политик и експерт, ще дам всичко, което имам като знания и опит, на моята партия ГЕРБ да спечели изборите на 12 май. Това обеща министърът на отбраната в оставка Аню Ангелов. 

Силно се надявам човекът, който ще дойде тук, да бъде съмишленик, да оцени направеното и да продължи по тази много точно и ясно разработена визия за това какво трябва да се прави през останалите две години до хоризонта на Бялата книга за отбраната - края на 2014 година, каза Ангелов. 

С изключение на двамата заместник-министри, всички останали  членове на политическия кабинет ще бъдат освободени, с моя заповед на 13 март ще бъдат прекратени трудовите им договори, каза министърът в оставка. Заместник-министрите също заявиха, че няма да останат в министерството. 

Близо 90 процента от онова, което бяхме набелязали, е  изпълнено. Далеч съм от мисълта да упреквам когото и да е, но е  ярка проява на некомпетентност да се говори, че няма министерство, което да е реформирано през този период от четири  години - едно от тях категорично е МО, отсече Ангелов.  Той нарече "абсолютна лъжа" критиките, че министерството няма социална политика. 

Работихме в изключително трудни условия, за които не съм си представял, че ще работим, коментира Ангелов и припомни съкращенията на военния бюджет. Никак не е било леко през тези години, дали сте чувствали вие това или не, не знам, но за нас  беше твърде тежко, заяви Ангелов.

Той отново посочи като трудни и непопулярни решенията за съкращения на военнослужещи, както и да не бъде дадено допълнително материално възнаграждение в  отбраната в края на 2011 г., но посочи, че така през 2012 г. са  били изплатени окончателно задължения по договори за доставка на въоръжение и техника от чужди компании, както и са били  заделени 26 млн. лева за горива.  

На въпрос за модернизацията на армията, Ангелов каза, че състоянието й е добро, армията е боеспособна и може да изпълнява и трите си мисии. 

Ангелов допълни, че екипът му е направил възможното, за да спре "някои от корупционните практики и канали". И някои от тях спряхме, заяви той, като добави, че не може да каже, че 100  процента всички служители в министерството "са оперирани от корупция".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


100
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
1
 
16
 
! Отговори
ясен преди 11 години
Да министре !!Армията ни е върха .Строи бани и търка гърбовете на *** в Афганистан !!Срам голям !!
61
1
 
10
 
! Отговори
ссс преди 11 години
Дядка , като нямаш пари нищо не можеш да обещаеш , и нищо не можеш да изпълниш!...друг е въпроса ако целта, е да величаеш тиквата ...
60
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
нищо не си изпълнил и ще се раздаваш от пандиза
59
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе пенсионера, айде се "раздавай" с бабичките по градинките.
58
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
дух и морал на мошеничествои се раздава до край заради герб - тоест за себе си а не за българияна овца всичко можеш да кажеш в очитеслед като си я остригал *** народ
57
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Г-н *** може да си даде и изцапаните долни *** за ГЕРБ! Но на кого му пука за това??
56
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
По безличен, смотан и послушен министър не сме имали. Но трябваше да поеме отговорност за трагедията в село Бисер, а не да лъже тогава, че язовира не бил на военните.
55
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ми то не ти остава много до края..
54
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анониме 61нАМАН ОТ ГЕРБЕРСКА *** НЕ СПИТЕ ЛИ БЕ ***
53
24
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ПРИ УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ ИМАШЕ НЯКАКЪВ ДУХ И МОРАЛ В ДЪРЖАВАТА !!! ДОРИ САМО ТОВА ДА БЕШЕ Е НАПЪЛНО ДОСТАТЪЧНО ДА ГЛАСУВАМ ОТНОВО ЗА БОЙКО И ГЕРБ !!
52
18
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ПРИ УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ ИМАШЕ НЯКАКЪВ ДУХ И МОРАЛ В ДЪРЖАВАТА !!! ДОРИ САМО ТОВА ДА БЕШЕ Е НАПЪЛНО ДОСТАТЪЧНО ДА ГЛАСУВАМ ОТНОВО ЗА БОЙКО И ГЕРБ !!!
51
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И тоя дърт пергиш си бил изпълнил програмада (КРАДЕМ НЕУМОРНО).Как пък една герберска *** не каза : ИЗДЪНИХМЕ СЕ.....Всички си били "свършили работата" прекрасно а народа ги нарита като МРЪСНИ КОТЕТА.Да *** и Наглите ***!!!
50
5
 
12
 
! Отговори
тттаню аню преди 11 години
Изкукалия дъртю ще се раздава, смях и пак смях , нали ви гледам 4 години какво раздаване , гербаджиците раздават само като играят брич белот с Сталииски- Културиста , във всичко останоло грабене и рекет , шампиони по съсипване с всичко . След вас глад , мизерия и безнадежност. Затова бунта ви помете герперски ***.
49
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аз мислех че за държавата трябва да "се раздава" а то каква била работата. Партията-майка! *** от герп&чук като едни матросовци бранят партията!
48
2
 
10
 
! Отговори
Stefan_1_Tcholakov преди 11 години
ЮДЕЙСКА ПРЕСТЪПНИЧЕСКО *** !ПРЕДАТЕЛ НА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКЯТ НАРОД !ДА ТИ *** НА ПАГАНА - ГЕНЕРАЛСКИ,МОЖЕ ДА СТАНЕШ И РЕДНИК МАМАТА ТИ *** ПРЕДАТЕЛСКА !--СТЕФАН ЧОЛАКОВ-НЯМА ЛИ НЯКОЙ ДА СЕ ИЗЦЕПИ - ТОВА ЕРАСИЗЪМДА МУ ДАДЪТ ДОВЕРИЕ И ТОЙ ДА ГИ ГРАБИ !-pik.bg/16-godishen-britanets-si-prizna-che-e-terorist/#comment-9625-СЪЩАТА УЧАСТ ТРЯБВА И ЗА БЪЛГАРСКИТЕ ДЪРЖАВНИ ПРЕСТЪПНИЦИ !-20 години затвор за бившия кмет на ДетройтРекет, изнудване и фалшиви данъчни декларации са сред обвиненията към него -blitz.bg/news/articl
47
1
 
5
 
! Отговори
Stefan_1_Tcholakov преди 11 години
НЯМА ЛИ НЯКОЙ ДА СЕ ИЗЦЕПИ - ТОВА ЕРАСИЗЪМДА МУ ДАДЪТ ДОВЕРИЕ И ТОЙ ДА ГИ ГРАБИ !-pik.bg/16-godishen-britanets-si-prizna-che-e-terorist/#comment-9625-СЪЩАТА УЧАСТ ТРЯБВА И ЗА БЪЛГАРСКИТЕ ДЪРЖАВНИ ПРЕСТЪПНИЦИ !-20 години затвор за бившия кмет на ДетройтРекет, изнудване и фалшиви данъчни декларации са сред обвиненията към него -blitz.bg/news/article/187348-ДА ТИ СЕРАУМОЗЪКОШАШАВИ, МЕН ТРУДНО ЩЕ МЕ ИМИТИРАШ - ***-МЕТКО !ЕТО ТИ ДРУГО ДА ЧЕТЕШ !-blitz.bg/sport/article/166549-ОЧАКВАЙЕ НОВИ ***
46
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аню е обикновен *** и ***.Този *** не става и за старшинка.Естествено Буда слага по-*** и от него , за да не се набива глупостта му.
45
2
 
19
 
! Отговори
Джедай мастър преди 11 години
Ми аре *** за герб на местото на Буда или Цвинокио, *** мръсен, ченгеджийски и военен
44
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аню да спонсорира и БДЖ-то. Като дойдат многобройните врагове с влака да ги гази. Нали и без това искат пари. Да пусне и трамваите ако има шпиони и конспирация.
43
3
 
21
 
! Отговори
Учуден преди 11 години
То нито държава остана, нито армия, той щял да продължи политик и експерт да бъде! Странно, тия от ГЕРБ са се наговорили да се хвалят като за последно. Дали някой все още им вярва?