Жозе Барозу поздрави Марин Райков

Председателят на ЕК му пожела преодоляване на предизвикателствата
13 мар 2013 08:56, Петя Славова
9
Жозе Барозу поздрави Марин Райков
Жозе Барозу. Снимка: БТА

Пожелавам на премиера Марин Райков успех в преодоляването на предизвикателствата пред неговото правителство. Това се посочва в изявление на председателя на Европейската комисия Жозе Барозу, разпространено от неговия прес офис по повод назначаването на служебния кабинет в България, пише БТА.

ЕК е уверена, че служебното правителство на премиера Райков успешно ще води страната до предсрочните избори на 12 май. Важно е новото правителство да осигури политическа и икономическа стабилност, допълва Барозу.

Още по темата

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Марин Райков е многостранна личност. Съдете сами преди 1989 г. е комсомолец и комунист верен син на народАйде да не се вживяваме толкова, няма човек живял преди 89г, който да е искал да стане студент след гимназия и да не е бил комсомолец. Всички бяхме и чавдарчета и пионерчета. Това значи ли, че сме били комунисти и че трябва да се кефим на Сър Гей и партията майка.
2
0
 
1
 
! Отговори
7 преди 11 години
*** лицеамерите. Тлко ли един политик не им каже 4е искаме да сме бедни кат МАЛЯКИТЕ. 1200 пенсия и безплатно здравеопазване. Е 4акаите малаките да ***.НЕ ИСКАМ ДА СВИНЯТА НА европа. наро4но е с малко е. До кога???????????????
1
2
 
3
 
! Отговори
Рейналдо Биньоне преди 11 години
Дебелакът с костюма не му пука за вас хора! Истината е че този извратеняк, и всичките около него имат пъклен план за България. След петдесетина години ще пратят всичките *** тук и по този начин ще се оттърват от тях. Пееха ви преспивни песни 23 години, как ще станем европейци и т.н. но уви, истината е по-друга. Ние сме ненужен матрял и геноцида срещу Българите върви с пълна сила!Имаме избор обаче, или да ги изметем или да е няма България!