Станишев се самооцени като слаб и недостоен за премиер

ГЕРБ: Орешарски като финансов министър не разбра, че има криза
Обновена: 30 мар 2013 18:52 | 30 мар 2013 18:43,
416
Станишев се самооцени като слаб и недостоен за премиер
Снимка: Булфото, архив

С предложението Орешарски да стане министър-председател при победа на БСП на изборите, Станишев се самооцени като слаб и недостоен за премиер. Това е позицията на ПП ГЕРБ, съобщиха от пресцентъра на партията.

След като четири години беше кукла на конци в ръцете на мандатоносителя Ахмед Доган и Сакскобургготски, днес Станишев поиска да играе тяхната роля спрямо Орешарски, а той може би заедно с Ахмед Доган да определя политиката в сянка.

Още по темата

С посочването на Орешарски за бъдещ евентуален премиер, БСП си има нова кукла на конци, която да служи за параван на провалите и зад която, Станишев и неговата партия да не носят политическа отговорност така, както зад него се криеха Ахмед Доган и Сакскобургготски.

По този начин се подменя вотът на левите избиратели.

А що се касае до компетентността, Орешарски ще остане в историята като единственият финансов министър неразбрал, че в света има финансово-икономическа криза.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


416
Още по темата: СтанишевОрешарскигерб
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
171
1
 
2
 
! Отговори
Неанономен преди 11 години
До Анонимен 221Нищо не смятам - просто съм цитирал статистика от регистъра на Министерството на здравеопазването за януари 2013г.Ти, ако можеш - смятай!
170
7
 
2
 
! Отговори
има преди 11 години
Има,има по-гнусно от ГЕРБ-всички български политици,олигарси и продажници!
169
2
 
6
 
! Отговори
Неанонимен преди 11 години
До гербер 207Виж ся, аз смятам, че моето семейство е България! Тези данни се отнасят за всички български семейства - моето, твоето, така и семействата на всички тук пишешти...А що се отнася до къпането - моята жена за разлика от твоята, освен шампоан, ползва и душгелове, балсами, маски и др.
168
2
 
3
 
! Отговори
за мутри забранео! преди 11 години
Мутрите са нахални и влизат с взлом, без да четат какво пише по табелите.
167
7
 
9
 
! Отговори
да преди 11 години
то Боко и Цвъчко бяха едни кадърни премиер и вице, то, то... ПЪЛНИ НЕКАДЪРНИЦИ, ама и ние си ги търпяхме да ръсят глупост след глупост, крадене след краденета сега плачат над Орешарски, съвет: айде не плачете, Орешарски е сто пъти по умен и по кадърен от вас, нагли гербаджии бай ***
166
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Много ми е интересно че всички червени червей който пишат казват че бойко докарал безработицата.Значи той е докарал и кризата сигурно в цял свят.Как може един бивш премиер и бивш финансов министър да заявяват че няма криза докато цял свят фалира.Тея от БСП чисто ни взеха за овци.И не разбрах какво направиха БСП 8 години на власт та толкова върло ги защитават някой.Аз поне не чух и едно тех но изказване че са направили нещо съществено за да дигнат стандарта и икономиката на БЪЛГАРИЯ.
165
13
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ДВЕ ПРАВИТЕЛСТВА СА СВАЛЕНИ И ИЗГОНЕНИ ОТ УЛИЦАТА- НА ЖАН ВИДЕНОВ И НА БОЙКО БОРИСОВ. ПЪРВИЯТ ДОСТОЙНО ОТИДЕ В ИСТОРИЯТА, ВТОРИЯТ НАЙ-БЕЗОЧЛИВО СЕ НАТИСКА ЗА ВЛАСТ. МАЛКО МУ Е ! СЛЕДВАЩИЯТ ПЪТ- НЕ ПЛАКАТИ И КАМЪНИ- ГАУБИЦИ
164
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На всяко обществено място и сграда трябва да има табели " ЗАБРАНЕНО за кучета и ПЕСове"
163
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ГЕРБАВИТЕ ДА СИ ГЛЕДАТ ВИНЕТУ И ДА НЕ СЕ БЪРКА ВЪВ ВЪТРЕШНОПАРТИЙНИТЕ РАБОТИ НА ДРУГИ ПАРТИИ. ВСИЧАТА МАРА ВТАСАЛА !
162
10
 
7
 
! Отговори
шизо преди 11 години
Гербаджиите на могат от нерви да си сърбат спокойно попарата, а все гледат в паничката на другарчето.
161
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ГЕРБ- НЕКАДЪРНИБСП- ВРЕДНИАЛТЕРНАТИВА-НЕ ЖИЖДАМ???????
160
0
 
4
 
! Отговори
георги тодордв преди 11 години
До *** и *** като е толкова кадърен защо не гласувахте за него да не загуби изборире е това е разлика
159
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Много им се иска на БСП и нейните миризливи ДСБ, ДПС, Атака, мадам Пръчовица-Кунева да си тръгне Борисов за да дойдат пак на власт и да продължат нагло и безочливо да ни крадат!
158
6
 
3
 
! Отговори
гербер до 202 преди 11 години
Виж ся, ако имаш проблем с раждаемостта във вашето семейство ти трябват само две простички неща: Хубав шампоан да изкъпеш жена си и телефон........да ми звъннеш:) Считай проблема за решен!
157
13
 
20
 
! Отговори
тъп и прост преди 11 години
ГЕРБ забравят едно нешо -Станишев не падна под натиск от улицата , а падна на избори !!!!РАЗЛИКАТА Е МНОГО ГОЛЯМА *** ГЕРБЕРСКИ
156
6
 
15
 
! Отговори
arhar преди 11 години
А спомняте ки си как през 2009 г. Сергей си призна, че е предлагал рушвети на катаджии ?Цитат : ' И аз съм бутал по 20 лв на катаджии ' Предлагането и приемането на рушвети не беше ли престъпление ? Как се наричат онези, които извършват престъпления ? Може би Н. Куцкова ще ни отговори на тези въпроси ?
155
7
 
6
 
! Отговори
Неанонимен преди 11 години
България започна годината с рекордно ниска раждаемост. През януари т.г. са се родили 4975 бебета, показват данните за раждаемостта на здравното министерство. За същия период на м.г. ражданията са били 5474, или с около 10% повече.Тревожната статистика идва на фона на печалния рекорд от 2012 г., когато МЗ отчете най-малко родени бебета от 1945 г. насам - под 62 000. Дори през най-кризисната 1997 г. новородените са били 64 000.Някой да не си помисли, че виновни са ГЕРБ, не, не и НЕ!!!
154
3
 
20
 
! Отговори
син фен преди 11 години
колко пъти СИМЕОН ДЯНКОВ казваше по телевизията ,че излизаме от кризатал ,
153
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Другари помощ аз пиша хубави работи за БСП ,но пред къщи има спрял розов трабант със сателитна чиния на покрива а на предната седалка се виждат купчина папки.Чинията е празна ,но мене ме е страх.
152
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
това което гроб направи в бг го няма в цялата бг история по некадърно и некомпетнтно правителство