Заплашван съм, но да говорим за предизборни програми

Цветанов: Обявяваме във вторник водачите на листите
Обновена: 31 мар 2013 09:03 | 30 мар 2013 19:34,
580
Заплашван съм, но да говорим за предизборни програми
Цветан Цветанов. Снимка: Булфото, архив

Знам за някои от заплахите срещу мен. Но не смятам, че това е важна тема, която вълнува обществото. В момента знаете, че сме в един предизборен период и по-добре да говорим по реални програми, по реални политики, които могат да бъдат реализирани, и хората да преценят и да направят най-правилния избор.

Ако направим равносметка за всичко това, което се свърши в организираната престъпност, смятам, че направихме сериозни резултати. Това каза в интервю за предаването „Дикоff” на Нова телевизия заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов.

Той заяви, че продължават да пристигат благодарствени писма от евроатлантическите ни партньори, министри и директори на служби. „Тава означава, че сме успели да върнем доверието и да свършим много добра съвместна работа”, поясни бившият вътрешен министър.

Той отчете още и какво е било направено от правителството на ГЕРБ. „Април 2012 година беше открит 85-тият офис на ДЕА в България. Правителството на САЩ взе решение и последния подпис, който положих като вътрешен министър, заедно с американския посланик подписахме меморандум и в момента 2 млн. долара ще влязат в ГДБОП”.

На въпрос нанесъл ли е публичен шамар на България германският вътрешен министър Ханс-Петер Фридрих с изказването си, че страната ни все още не е готова за Шенген, Цветан Цветанов посочи: „България и Румъния покриха критериите от март 2011 година. Виждате какво се случва в Европа и всичко минава през вътрешната политика.

В Германия предстоят избори. Това, което в момента се случва в Германия и тук се предприемат много ясни действия от българското, румънското и от немското правителство, това е да ограничим възможността българи и румънци да бъдат в тежест на социалната система на една работеща Германия".

Преди два дни приключихме обсъждането на листите на ГЕРБ, заяви още Цветан Цветанов. Той допълни, че утре ще има разговор с лидера на партията Бойко Борисов и ще се вземе окончателното решение за представителите в тях. Във вторник ще има готовност да се обявят водачите на листи.

На въпрос дали е възможна коалиция с БСП под някаква форма той отговори, че в България и в Европа лидерите на партиите, които спечелят изборите, получават мандат за съставяне на правителство. „Ние с БСП в никакъв случай няма да влизаме в коалиция или в политически компромис”, категоричен беше Цветанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


580
Още по темата: Цветан ЦветановГЕРБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
5
 
29
 
! Отговори
РУМЕН221 преди 11 години
ПОДВИЗИТЕ НА ГЕРБКакво направиха за ФИНАНСОВАТА СТАБИЛНОСТ ЧЕРВЕНИТЕ БАНДИТИ ОТ ГЕРБ за последния си 1 месец:- Изтегли заем за милиард... и подари 800 милиона на петима "зърнопроизводители"...- Подарява за 100 милиона "Товарни превози" - бизнес за 10 милиарда...- Подаряват 49,46% от АЕЦ-Козлодуй на Уестигхаус за 71 000 лева...- Уж газа поевтиня с 21%, а го намалиха с 10%.. ... И какво разграбиха за 4 г..., най-вече в енергетиката..., ТА НЯМА ПАРИ ЗА ПЕНСИИ И ЗАПЛАТИ... и според криСТАЛИНКА ни трябва спешен заем МЕЖДУ 5 И 15 МИЛИАРДА...!?!?!?!- ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ!!!
14
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Gledaite sa6o dikoff tozi e za doktor psiho bolen samo kak vika i nedava dymata na nikoi
13
8
 
4
 
! Отговори
ЯЯ преди 11 години
Този водещия СД да се разследва, Той не е от нашите
12
4
 
22
 
! Отговори
хихихии преди 11 години
Цецко са го заплашвали да му имплантират мозъчни клетки, че едничката която си има да не е самичка.
11
1
 
23
 
! Отговори
detelina преди 11 години
До Анонимен-10Аз като ви казвам,че всички са комунисти-вие не ми вярвате!Колко,партии имаше до 1989година-земеделска и БКП.А,колкото до г-н Цветанов, казва,че е вкарал мафията в затвора-кой,тогава,го заплашва?!Апропо,коя мафия,че нещо не разбрах?!
10
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Цветанофф, остави тез писма, а кажи къде са парите на държавата и на хората.
9
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Април 2012 година беше открит 85-тият офис на *** в Българи.....я ГРОБАДЖИИТЕ са ни дали на ***............п.п откога *** открива ОФИСИ ,като ФИРМА .Скоро очаквам и кантора на МУСАД да открият .....И ЦвЦв покрил изискванията за шенген( затова Британия и Германия не ни искат )
8
5
 
32
 
! Отговори
РУМЕН221 преди 11 години
ПОДВИЗИТЕ НА ГЕРБУвеличение (промени) на МРЗ (%), при управлението на:- Костов (+54.33 %)- Симеон II (+59.97 %)- Станишев (+100,02 %)- Бойко (+28.92 %)Освен това Мафиотите са два вида - Едните крадат, другите перат- БОКО КРАЛ..., РАЙКОВ ПРАЛ... БРЕНДО ГИ НАДЗИРАВАЛРАЗЛИКА НЯМА...!!! АБЕ, ВСЕ МАФИОТИ ОТ КОМУНИСТИЧЕСКИ "СОЙ"...!!!- ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ!!!
7
3
 
29
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 11 години
По-голяма заплаха от червените кланове на мафията БСП и ГЕРБ няма!!!
6
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А от простотията на тояр не си ли втрещен!
5
5
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
.- АБЕ..., КЪДЕ Е БОКО...- ДА НЕ ГО ГРЪМНАХА ВЕЧЕ....
4
1
 
29
 
! Отговори
ggggggg преди 11 години
Да се Отвори Горещ Телефон за КОРУПЦИЯТА В БЪЛГАРИЯ ТОГАВА МОЖЕ ДА СЕ ПОЛУЧИ НЕЩОКОРУПЦИЯТА В МИЛИЦИЯТА Е АСТРОНОМИЧЕСКА НАРОДА ЗНАЕ ВСИЧКО САМО ОТВОРЕТЕ ТЕЛЕФОН ГОРЕЩА ЛИНИЯ!!!!!!!!
3
5
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Тъщата ме заплашва - щяла да си иска 6те апартамента обратно"
2
4
 
51
 
! Отговори
РУМЕН221 преди 11 години
ПОДВИЗИТЕ НА ГЕРББългария е деградирала на 54 място от 59 държави в класацията по конкурентоспособност на базирания в Лозана Institute for Management Development. - По ефективност на ПРАВИТЕЛСТВОТО (боковото) страната ни се е сринала в класацията от 28-мо място през 2009 г. на 44-то място през 2012 г., а по ефективност на бизнеса от 47-мо място през 2009 г. падаме на ПОСЛЕДНОТО 59-то място през 2012 г.- Нетният държавен дълг на България за 4 години е увеличен с 248% Източник: БСК- ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ!!!
1
9
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Втрещен съм как може Сашо Диков така да се продаде за пари.......