Борисов излиза срещу Станишев и Данаилов на вота

Експремиерът ще води листите на ГЕРБ в 25 МИР в София и в Пловдив
Обновена: 2 апр 2013 14:55 | 2 апр 2013 13:46, Веселина Йорданова
325
Борисов излиза срещу Станишев и Данаилов на вота
Снимка: Reuters

Лидерът на ГЕРБ и експремиер Бойко Борисов ще води листата на партията в 25 МИР в София и в Пловдив-град за парламентарния вот. В София той ще се сблъска с лидера на БСП Сергей Станишев, а в града под тепетата ще мери сили със Стефан Данаилов.

Министри от кабинета на Борисов и депутати от ГЕРБ в 41-ия парламент оглавиха листите за изборите на 12 май.

31 водачи бяха представени от зам.-председателя и шеф на предизборния щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов. Той ще води две листи – в Благоевград и във Велико Търново. Цветанов подчерта, че за номинациите местните структури са тези, които дават реална оценка за бъдещите кандидат-депутати.

Ние не спускаме листите от централното ръководство, всички номинации, подкрепени от общинските структури сме ги обсъждали, увери той. По думите му дори лидерът на ГЕРБ или някой виден партиен функционер не е коректно да определят кой къде ще бъде.

В 23 МИР в София ще води бившият транспортен министър Ивайло Московски, в 24 МИР зам.-министърът на финансите Владислав Горанов. Горанов ще е начело и в София-област.

В Бургас водач ще бъде Ивелина Василева, зам.-министър в МОСВ в правителството на ГЕРБ.

Във Варна и в Стара Загора досегашният регионален министър Лиляна Павлова ще води листите. Ще може да чува за седянките, които могат да бъдат проведени между Пламен Орешарски и Даниел Вълчев, пошегува се Цветанов.

Владимир Тошев, бивш депутат от ГЕРБ, ще оглави листата във Видин.

Екссоциалният министър Тотю Младенов ще оглави листата във Враца. В Габрово водач ще бъде Томислав Дончев.

В Добрич ще води също бивш депутат – Румен Иванов. Цвета Караянчева ще бъде първа в листата на ГЕРБ в Кърджали.

В Кюстендил обсъжданията са били свързани с областния управител, но крайното решение е да води ексдепутатът Кирил Калфин, който е и областен ръководител на партията.

Корнелия Маринова, дългогодишен педагог, ще води листата в Ловеч.

В Монтана безапелационно листата ще води Искра Фидосова. Дончо Баксанов, досегашен областен управител, ще бъде водач в Пазарджик.

В Перник водач ще бъде бившият икономически министър Делян Добрев. Добрев ще е водач и в Хасково.

В Плевен председателят на 41-ия парламент Цецка Цачева ще оглави листата на ГЕРБ.

В Разград ще води досегашният областен управител Валентин Василев.

В Русе листите ще оглави бившият депутат Пламен Нунев. В Силистра начело ще е също депутат - Стефан Господинов.

В Сливен ще води Десислава Танева, в Смолян Даниела Дариткова. В Търговище листите ще води лекар - д-р Дарин Димитров.

В Шумен начело ще е досегашният директор на областна дирекция на МВР Любомир Христов.

Иван Чолаков, треньор по баскетбол и общественик, ще води листата в Ямбол. Областният управител Здравко Димитров ще води листата в Пловдив-област.

Водачите на листите ще бъде представени на 7 април в зала Арена Армеец, когато се очакват и гости от ЕНП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


325
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
265
1
 
3
 
! Отговори
Геро преди 11 години
Борисов управлява в години на тежка икономическа криза в цял свят, всеки нормален човек го знае, само БСП и ДПС не го признават - те са способни на "бялото" да кажат "черно" ,защитавайки загубената си кауза. Станишев и сие искат да спечелят изборите със злоба, омаскаряване, манипулации и лъжи, затова хората се отдръпват все повече от тях. Станишев обикаля студиата като разбесняло се куче, което търси кого пак да ухапе. Шамара-и на него Бойко му е виновен за просташките му текстове ,но това ...
264
2
 
4
 
! Отговори
Moni преди 11 години
Ясно е, че Борисов ще победи. Кой ще се довери на продажника Станишев, който събра негативите на хората. БСП показаха тотална немощ и съсипаха страната ни. Дълги години ще им сърбаме попарата, която надробиха. Те вече се показаха какви политици са. Стига толкова. Нека ГЕРБ продължи започнатото.
263
3
 
4
 
! Отговори
/кони преди 11 години
Само като видя физиономията на Станишев и ми става зле.Човек си личи по очите,излъчването му ме ужасява.За щастие Бойко ще ги разбие отново и то този път с трясък,те и затова са в паника.Така им сае пада,заробиха народа ни с техните подмолни игри за години напред,продължават да перат пари и да си живеят безнаказано,но малко им остана
262
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Българин-По добре питай има ли в България милионери които не са били партийни бкп функционери в близкото минало ;
261
3
 
4
 
! Отговори
Българин преди 11 години
Прочетете внимателно листите. Има ли поне един с що годе истинско образование ? Дано не дава Господ пак да ни управляват хора прочели в живота си само " Винету".
260
3
 
2
 
! Отговори
murmashka преди 11 години
Това е добра негова инициатива.По количеството гласували за него ще се разбере много ли са тези които не обичат България и и желаят злото
259
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
кой да изберем? БСП-елитните от БКП ; ГЕРБ- порасналите комсомолци ; ДПС- турците от БКП ;ДСБ- интелигентите от БКП;АТАКА- некласираните в изброените партии ;Не е ли стабина такава система
258
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
СВОБОДАТА СИ ИСКА КРЪВТА.ТОВА ГО ЗНАЕ ВСЕКИ ИСТИНСКИ БЪЛГАРИН.СВОБОДА ИЛИ СМЪРТ.IYI
257
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ВСИЧКИТЕ ТЕЗИ ПЛЮВНИ КЪДЕТО СИ ПРАВЯТ ПАРТИЙТЕ ПОМЕЖДУСИ СА ЗАМИСЪЛ С ЦЕЛ ЗАБЛУДА ОТНОВО НА НАСЕЛЕНИЕТО.РАЗБЕРЕТЕ ХОРА ВСИЧКИ СЛУШАТ КАКВО ЩЕ КАЖАТ САЩ.ТОВА КЪДЕТО ГО ПРАВЯТ В МОМЕНТА Е СИМУЛАЦИЯ С ЦЕЛ ДА СИ МИСЛИТЕ ЧЕ ИМА НЯКАКВА РАЗЛИКА.НЯМА .АЗ СЕ УВЛЯКОХ ПО НЯКОЙ ПАТРИОТИЧНИ ПАРТИЙ,НО ПРЕЗ ПЕРИОДА НА СТАЧКИТЕ ГИ НАБЛЮДАВАХ И ТЕ СА ТАКИВА.ПРОСТО ВСЕКИ ПРАВИ ПАНАЙРИ ДА ПРИВЛЕЧЕ ВНИМАНИЕ И ПОВЕЧЕ ГЛАСОВЕ И НАКРАЯ ДЪРЖАВАТА ПЛАЩА ПОВЕЧЕ СУБСИДИЙ.
256
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ХОРА КАТО ИСКАТЕ ДА ПРОМЕНИТЕ НЕЩО ПРАВЕТЕ КАТО МЕН.НЕ ПОСТВАЙТЕ КОМЕНТАРИ ЗА ХОРАТА,А ПОСТВАЙТЕ КОМЕНТАРИ ЗА САМИЯТ САИТ.ПИШЕТЕ НА РЕДАКТОРИТЕ ДА НЕ СИ ВЪОБРАЗЯВАТ ЧЕ МРЪСНАТА ИМ ПРОПАГАНДА ЩЕ ПРОДЪЛЖАВА ВЕЧНО.ТАКИВА САЙТОВЕ КАТО ТОЗИ СА СЪЩО ТОЛКОВА НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ КАКВИТО И СА ПАРТИЙКИТЕ.МЕДИЙТЕ ПРАВЯТ ПРОПАГАНДА ЕДВА ЛИ НЕ,ЧЕ ПОЛОЖЕНИЕТО НЯМА КАК ДА СЕ ОПРАВИ.КОРУМПИРАНИ СА ВСИЧКИ ВЯРНО Е,НО НИЕ БЪЛГАРИТЕ ЗНАЕМ,ЧЕ НЯМА НЕВЪЗМОЖНИ НЕЩА ТЪЖНО ЗА ТЯХ АМА Е ФАКТ.СВОБОДА ИЛИ СМЪРТ.
255
10
 
14
 
! Отговори
Марсиянец преди 11 години
ГЕРБ ще вземе пак властта.За това са виновни крадците от БКП& клоннинги и на *** царче партийкята и на *** педалоиди партията.Ха да ви са честити новите (стари) партийци!
254
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Като се замисля - Цецо може да е бил сутеньора (на тъщата) - то тези неща без покровителството на милицията не стават...
253
10
 
11
 
! Отговори
ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО преди 11 години
А ЦЕЦКО СЕ ОТБЛАГОДАРЯВА ДОБРЕ.......ШЕФА НА НАП ДЕТО ЗАМАЗА АПАРТАМЕНТИТЕ МУ, СЕГА Е КАНДИДАТ ДЕПУТАТ.е ТОВА СА НОВИТЕ ЛИЦА ...........МАФИЯ
252
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Борисов (и Цветанов) излизат срещу всички! Без МВРто няма как да им се нареди комбинацийката...Защото ако не ги изберат - Цецо ще трябва да обяви тъща си за Магистрална Пр.......ка за да докаже че е изкарала парите за апартаментите (му).
251
12
 
19
 
! Отговори
един от многото преди 11 години
Всичко друго , само не Бойко!
250
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Дано да се появи тоя мишок че както се е покрил.
249
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Политиците са хора без някакви умения, които трябва да отглеждаме, за да не правят пакости.Не знам защо сме се оляли дотолкова, че да им дадем възможността и да ни управляват!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
248
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Борисов...,Много презервативи ще ти трябват срещу тия...Нали заболяванията им се предават по наследство, както сами си го признаха...Да не станеш зян мецду цигаромите и тия, дето им купуват гласовете...
247
16
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мазохисти ще гласуват за ГЕРБ
246
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Племето на шумкарите и червената армия създадоха комунистическия елит ,после този елит създаде и мутроелит!!! Днес мутроелита си има държава !!!