Борисов успокоява: Гарантирам за Цветанов

Рано или късно истината ще излезе наяве, смята лидерът на ГЕРБ
15 апр 2013 20:55, Красимир Ангелов
661
Борисов успокоява: Гарантирам за Цветанов
Бойко Борисов защити заместника си Цветан Цветанов. Снимка: БТА

"Аз ви гарантирам, че Цветанов не се е подвел и не е правил тези неща и рано или късно истината за това ще излезе наяве", заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в коментар на горещата тема на деня със скандала с подслушванията.

"Аплодираме бързите действия на прокуратурата. Месеци наред даваме сигнали за милионите източени от "Белене", Цанков камък, "Хохегер". 19 дела са прекратени за „Белене”, посочи Борисов, цитиран от "Фокус".

"Искам да чуя кога Станишев ще понесе отговорност за изнесените секретни доклади. Чакам прокуратурата да се произнесе как 9-те доклада се намериха после в гражданското. Чакам Корнелия Нинова със следователките, чакам Ахмед Доган за Цанков камък", продължи лидерът на ГЕРБ.

Още по темата

Той сравни управлението на неговата партия като това, "все едно да управляваш автомобил в най-големия снеговалеж и буря и да караш по-бързо и по-добре, отколкото в слънчево време".

"Това беше най-тежкото време за света и това го казват всички лидери в света. Наши съседни държави буквално разсипаха държавите си", посочи бившият премиер.

Той бе категоричен, че ГЕРБ няма да прави коалиция нито с БСП, нито с ДПС, нито с „Атака”.

"По-добре опозиция, отколкото да вляза с тези хора в каквато и да е конфигурация", категоричен бе Борисов.

По думите му цялата предизборна кампания на БСП се състои в компромати. "Това, което ние сме правили, се вижда, хората карат по магистралите, возят се по метрото, туризмът върви. Ние сме отговорни хора", заключи лидерът на ГЕРБ. Той присъства на представянето на водачите на листата на партията за София - област в Самоков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


661
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
BG народа може и да го излъжете, но не Европа и САЩ. Тази общност, базираща се на основополагащите принципи на свободата,гражданските права и пазарната икономика , няма да допусне, вярвайте ми, оставането на власт на едно мутро-милиционерско корумпирано, некомпетентно и нагло управление, което краде безпардонно една 1300 годишна европейска държава и погазва демокрацията. Дори и да вземете сега изборите, те умеят да чакат, какточакаха с години много диктаторски режими. Примери много...
32
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До с гаранции ли?!2
31
1
 
43
 
! Отговори
Ех Борисов ! преди 11 години
Ех, Борисов, Болисов, Гарантирал си бил за Цветанов....А за теб, кой ще гарантира?Може ли милиционер да вземе властта и да не се възползва от вички средства, които му предоставя полицейщината?
30
2
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Боко, ама ти нали и за Миро така гарантираше???
29
4
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
охооо вече има и герберастко присъствие - някой цъка минусчетаааа...тя истината болииии....
28
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Боци и Цоци:)))
27
2
 
39
 
! Отговори
ХМ преди 11 години
ще ходят ли скоро във варна? да живее варна, да живее българия, долу мутрите от герб. *** мутренска ***! бил гарантирал, кой те пита бе, некадърник, неспособен. какво стана с мишо бирата, къде ти е завода за отпадъци, какво става с мирослав найденов и за него ли ще гарантираш? за пенсионерите пари няма, а за подслушвания има мишок безполезен!!!гарант бил, щом гарантираш и ти с него в кюпа, ама тоя път "някой ми *** в гащите не минава". след варна и в други градове да усетите народната любов!
26
2
 
42
 
! Отговори
пешко преди 11 години
Боко ама ние те избрахме не да чакаш, а защото обеща да ги вкараш в затвора. Ами като не можа сега ти остава само да чакаш арменския поп да го свърши. За Цветанов и аз като теб гарантирам, но че има 6 апартамента, а няма доходи с които да ги закупи дори на тези измислени цени на които са му ги дали. Гарантирам и че шефа на НАП не е на второ място в листата на Хасково защото скри Цветанов и оня мародер бивш шеф на Общинския съвет на София, а защото го издигнали от ГЕРБ Харманли.
25
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тиква... трепериш ли от страх? Гнусното ченге Цвъцко те държи с компромати, ама сега и на него му пари под гъзицата... събирайте бохчичките за затвора... нагли, крадливи и некадърни ГРОБ-ари...
24
24
 
2
 
! Отговори
с гаранции ли?! преди 11 години
цит: БСП, ГЕРБ, ДПС, Костов и Кунева водят много жалка и компроматна предизборна кампания.Да, така е и това ще е основната причина хората да не гласуват за никого от тях.Едните са компрометирани,другите са неподходящи,а третите изобщо защо са се захванали с нещо което не разбират и не е за тях изобщо - визирам Кунева. Отново предизборни клишета и щедри обещания...Отново борба за власт завоалирана в мнима заинтересуваност за народа... До кога ще ни лъжат така? Нима не си взехме поука 23 години
23
4
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аз гарантирам, че няма да гласувам за вас !
22
4
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Голям гьонсуратлък в тая партия Герб, има предпоставки за незаконно подслушване , а министъра го играе ни чул ни видял , а на всичко отгоре и Станишев да му се извини! По голяма простотия и глупост не съм виждал!
21
37
 
3
 
! Отговори
хохо преди 11 години
И да са подслушвали тракторите, и да не са кво ми дреме??? Всяка Станишева дума дразни и мишока квото и да казва никога няма да спечели вниманието на хората. Адекватните такива удрят с чехъл по тв-то като го видят..
20
3
 
70
 
! Отговори
Oleee преди 11 години
Както е тръгнало, скоро тия ще ни убеждават, че не са управлявали държавата от 2009 до 2013!!! То бива, бива наглост ама чак пък толкова...
19
3
 
63
 
! Отговори
гарантирано от ГЕРБ преди 11 години
За 4 години Герб ни върна с 40 ГЕРБ изяде дори надеждата на хората НАРОДА не ви иска
18
5
 
64
 
! Отговори
6ОРИСОВ ПОЗОР преди 11 години
Диктатора *** гарантира ХАХАХ
17
3
 
58
 
! Отговори
ДА АМА НЕ преди 11 години
И аз гарантирам,че такова насиране не е имало.
16
3
 
57
 
! Отговори
ВИЦ НА ДЕНЯ преди 11 години
"Гарантирано от ГЕРБ!"
15
3
 
56
 
! Отговори
Цветанов преди 11 години
Гарантираш ми оная работа!
14
4
 
55
 
! Отговори
Тиквата си е Тиква преди 11 години
Представяте ли си ? Прокурорите изкара на светло купища мръсотии направени от Цецо-Ухото, а този льохман гарантирал за него ? Не може една обикновена мутра да гарантира каквото и да било.