Цветанов остава с имунитет до изборите

Знам какво съм правил като министър на вътрешните работи, обясни той
1 май 2013 12:06, Петя Славова
428
Цветанов остава с имунитет до изборите
Снимка: Булфото

Все още Цветан Цветанов няма да се откаже от имунитета си на кандидат на народен представител. Това заяви бившият вътрешен министър в читалището в град Каспичан, предаде Агенция „Фокус”.

”Знам какво съм правил като министър на вътрешните работи. Всичко, което съм осъществил като контрол, и като възможност за работа с колегите, е минавало през директорите на службите. Докладът, който се прави ежедневно от директорите, е точно за законосъобразността на всички тези искания, които се дават за подпис на мен”.

Пред жрналисти заместник-председателят на ПП ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията допълни, че институциите не трябва да се въвличат в скандала с подслушванията.

По думите му, в периода, който е бил маркиран в сигнала на Сергей Станишев, и който е потвърден от Прокуратурата, в началния етап се е говорело за несъответствие на пътни книжки за период, в който той вече не е министър на вътрешните работи.

„За голямо съжаление, някои големи политици се постараха, чрез съответните институции, да направят политическото си говорене. Но това са партии, които нямат политика, и които до сега, участвайки в управлението, никога не са носели политическа отговорност за безхаберията, които се случиха”, заяви още Цветанов.

Ексвътрешният министър каза, че ще изчака и види какви са събраните доказателства за това, което се тиражира. „След това ви гарантирам, че ще бъда човекът, който ще настоява истината да излезе, защото винаги съм се ръководил от върховенството на закона и ще продължа да го правя и занапред”, увери той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


428
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Някои хора, ама едни точно определени хора, много скоро ще ядат народната сопа...
18
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Прокуратурата е на БСП и винаги е била. Герберите успяха да откъснат от стадото само една овца - Кокинов и комунистите им я отстреляха набързо. Няма осъден крадец - комунунист и няма никога да има. ДС държи всички прокурори с компромати от времето когато са учили в университета та до сега. Слаба ракия са Цветанов и Борисов. Немой се преборят със силната комунистическа мафия защото зад гърба й стои КГБ.
17
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Заслужаваш си го Бойко!! Ако си беше гласувал както комунистите едно законче за амнистията никой нямаше да може да те пипне! Ай ся пак ми са прави на демократ!
16
4
 
28
 
! Отговори
GERB OVER преди 10 години
Високопоставени източници довериха, че срещу Цветан Цветанов е в процес на образуване ново дело за подкуп в особено големи размери. Прокуратурата още мълчи за предстоящото ново обвинение, което със сигурност Цветанов ще получи. Според източниците ни тече усилена проверка и наказателното производство е пред стартиране.Случаят е особено тежък и касае подкуп в особено големи размери.Работата по новото дело срещу Цветанов за подкуп още се държи в тайна от прокуратурата.
15
3
 
43
 
! Отговори
аз преди 10 години
Фактите са, че напълнихте Спортна Зала във Варна с ***, които примамихте с кебапчета и докарахте с автобуси, за да ръкопляскат на калинките ви!
14
36
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Няма нищо по отвратително от ***. В името на кокала всичко е позволено. компромати, папки, флашки, помия, платени социолози, лъжи,платени медии, *** гласове купени..........Отврат!
13
3
 
42
 
! Отговори
RedNosse преди 10 години
НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА.......
12
5
 
51
 
! Отговори
sisa преди 10 години
Боко Тиквата заяви ,че Ямбол ще има пристанище.Егати малоумното *** на концерта на ГРОб имаше само роми и чиновници .Кандидат депутати са Алкохоликът Чолака и Шмъркания .
11
4
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Цвъки, проблемът ти е, че вече и прокуратурата знае какво си правил като министър на вътрешните работи.
10
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мишок
9
4
 
44
 
! Отговори
белене преди 10 години
Чакаме те бате Цецо, приготвили сме ти стая със южно изложение в в 6-ти отрияд, може да вземеш и няколко авера с теб за да не ти бъде скучно, но гарантирам ти че дните ти ще бъдат изпълнени с много любов.
8
38
 
5
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА original преди 10 години
Така се случва у нас с Големите... - оценяваме ги след тяхната смърт - Стамболов е класическият пример...
7
3
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Нов самозапалил се човек в Смолян! Не позволявайте отново мутримилиционерите от ГРАБ да са на власт!
6
3
 
65
 
! Отговори
zan преди 10 години
Които гласува за Боко Тиквата е ***.
5
3
 
48
 
! Отговори
Асан от Бургаския за преди 10 години
Цецо носи си *** ,че много ще боли.
4
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Цвъцко да изкара записите , на серги от тоалетната и е свободен . Да пуска казанчето на серги и да отива да го съдят.
3
7
 
62
 
! Отговори
zuio преди 10 години
ГЕРБ са бита карта.
2
34
 
9
 
! Отговори
Кутев преди 10 години
Ей, ла*нометите, ще ви резна надниците!!! Що не го плюете бре? От цели 3 мин е статията!
1
6
 
65
 
! Отговори
БоСимеонов преди 10 години
Показателно е това, което се случва. Цветанов бяга от отговорност