Ген. Валентин Петров: Цветанов ще си понесе отговорността

Служителите на СДОТО са нарушили закона, за да не си изгубят работата
Обновена: 5 май 2013 17:34 | 5 май 2013 17:30,
266
Ген. Валентин Петров: Цветанов ще си понесе отговорността
Снимка: Bulphoto

Служителите на специализираната дирекция за подслушване СДОТО са били поставени пред дилемата да нарушат закона или да изгубят работата си. Това е заявил в интервю за TV 7 бившият главен секретар на МВР генерал Валентин Петров.

Според Петров е достоверна информацията, че бившият министър на вътрешните работи Цветан Цветанов устно е разпореждал незаконното подслушване на определени лица. Той е убеден, че Цветанов рано или късно ще понесе наказателна отговорност.

Твърденията на тримата служители от СДОТО потвърждават съмненията ми, че Цветан Цветанов е нареждал безразборно подслушвания, е заявил на свой ред бившият депутат от ГЕРБ и шеф на полицията в Хасково Иван Петров. И според него Цветанов рано или късно ще понесе наказателна отговорност.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


266
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
209
0
 
1
 
! Отговори
емо преди 10 години
оцвъкан цвък-аъууу вони
208
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не искам да знам какво, а КОГА!?
207
3
 
1
 
! Отговори
Франко Фере преди 10 години
Убавци Блогери получавате Синитегоров вътрашен министар плюс тиква и тогава А.
206
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Е е? Тяхната дума срещу тази на шефа.В съда кой ще го отнесе? Ченгета разбира се и то честните тез дето са гледали да си запазят хляба. Сега ще отнесат по една условна и ще прецакат 20-те заплати.А Цвъчко чист ще излезе и с право.Писменни заповеди няма а и да са го записали пред съда не минава.Така е у нас шеф да си ,к..ра го отнасят мишоците,същите тез дето отново ще гласуват за ГЕРБ заставени от същите тез шефове, само и само да си запазят мизерната заплатка. Така е устроен света на мишките .
205
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Беше добре да си тъеглиш куршума, но поненвже си *** това няма да се случи.
204
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Които са от матряла гласуват за ГЕРБ и БСП.
203
1
 
10
 
! Отговори
Зико преди 10 години
Вальо Лимонадата какво се обажда ??? тоя *** селянин живее срещу Монтерей и стана част от него,... бая мърсотии и частни поръчки свърши в МВР ... много пари направи, но дали ще успее да ги изхарчи ??? Доста народ екзекутира и той . .
202
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Петко Бочаров - агент на ДС,какво да му слушам на тоя ?
201
8
 
5
 
! Отговори
Петров преди 10 години
До Q! Тоя пък слуша Петко Бочаров! Аз си мислех че балъците са измрели в Татковината, ама явно още ги има!
200
5
 
6
 
! Отговори
outsider преди 10 години
До Q на 232: Ще ти кажа под секрет, че П. Бочаров може да каже всичко. Проблема не е негов (както и на Цецо Цветанов), а на тези, които му верват.
199
10
 
17
 
! Отговори
Цепелин преди 10 години
Какво го обвинявате Цуцко. Така е обучено момчето. Завършил е като агент на ФБР и там по техните закони не само се подслушва навсякъде без разрешение, ами и се преравят къщите на всички хора които не са влизали в тях повече от 2 седмици. Нали харесвате американската система ето ви един кадър от там.
198
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ама разбира се бе другарю Петров,разбира се че ще си понесе зАслуженото...след 12 години тежка конспиративна работа агент Кривата глава(Ц.Ц.) изпълни с успех всички поставени му задачи и след още само няколко месеца ще се отегли в зАслужена почивка като много богат и млад пенсионер.Останалите другари агенти-кукли Гоце,Серж,Пръмова,Лютфи...и Трактора продължават с изпълненито на оперативните комбинации до пълното разграбване и унищожение на територията ***...А Б.Б е ***(те и за това си го избраха)...както и всички ние очевидно щом след всичко което ни причиниха продължаваме да търпим
197
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ПЪТНИК КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА ГРИЗНЕШ ДЪРВОТО НЯМА САМО ОБИКНОВЕННИТЕ ХОРА ДА ГО ЯДАТ
196
2
 
10
 
! Отговори
Q преди 10 години
До outsider Вчера П.Бочаров, заеви, че Президента Ж. Желев е бил подслушван от правителството на БСП, по него време. Не обвинявам никого нито оправдавам, казвам само, че това с подслушването е нещо, като ***. Наскоро ислямистите забраниха на жените да ***. Факт.
195
9
 
17
 
! Отговори
БЪЛГАРИН... преди 10 години
....КОЙ МИ Е БРЪКНАЛ У ДЖОБА, ХЛЕБА НА ДЕЦАТА И СЕМЕЙСТВОТО ----ХАИР ,НЕ Е ВИДЕЛ..!.... И *** НЕМА ДА ВИДАТ!
194
25
 
14
 
! Отговори
КРОТКО ,БЕ... преди 10 години
....ШЕ ВИ ПЛАТИМЕ , ЗА ЦЕНИТЕ НА ТОКА....!!!С КВИТАНЦИЯ:...."бюлетина 15!"!!Да н"ги е здраве на ОВЧия ,сърГЕЙЧО и Драгалевската ***!
193
9
 
19
 
! Отговори
ибат мен преди 10 години
До Батман Гласувай си за гея и знам че мечтаеш всички да те псуват!Но едва ли някой ще се жертва заради левият ти уклон да те задоволи!!!!
192
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Валентинчо, мамино престъпниче, какви ги говориш ти бе, мръс-нико ! Ти ли имаш право да говориш за морал бе ? Откъде ти дойдоха парите на теб, бе? Що не кажеш как подслушваше и проследяваше по твое време бе гнусник до-лен, и как изпълнявахте и мокри поръчки и с наркотици се занимавахте ...
191
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Проблема на Цветанов е 4е не е преустановил такива подслушвания .Той сега не може да застане пред хората и да се оправдава 4е вижте ли това е оби4айна практика .Не просто така сигнала дойде от съсела , ами той знае за какво става въпрос.
190
18
 
41
 
! Отговори
outsider преди 10 години
На платените писачи на ГЕРБ за каквото и да става дума, все "комунистите" са им виновни. А това, дали някой устно е нареждал да се подслушват политици, бизнесмени и дори министри на ГЕРБ за тях не е никакъв проблем.А и Цецо "се е заклел в децата си" (по думите на бат' Бойко) че няма такова нещо. Да му верваме ли?