„Атака“ не ще нови избори веднага

Ще подкрепя експертен кабинет на БСП, чака обаче неговия план
Обновена: 18 май 2013 13:34 | 18 май 2013 13:34,
543
„Атака“ не ще нови избори веднага
Снимка: БТА

„Можем да подкрепим експертен кабинет на БСП, но трябва да видим неговия план, за да водим преговори. Ще го подкрепим, ако основни точки от плана „Сидеров” влязат в него.” Това заяви пред TV 7 проф. Станислав Станилов от партия „Атака”.

Той уточни, че дори и без първоначална подкрепа от страна на неговата партия за бъдещо програмно правителство „Атака” може да го подкрепя по конкретни точки, които съответстват на предлаганите от нея политики.

Проф. Станилов посочи, че „Атака” би настоявала за минимална заплата от 1000 лв. и минимална пенсия от 500 лв. при спечелването на мнозинство в парламента.

Още по темата
 „Този план ще изпълняваме, когато имаме 121 депутати. Сега ще подкрепим идеята за държавна регулация на икономиката. Глупаво е да не гласуваме, ако по конкретен въпрос сме на едно мнение”, каза Станислав Станилов.

Той обаче беше категоричен, че „Атака” „по никакъв начин” няма да влезе в кабинета с министри, заместници и други управленски позиции.
„Досега не сме водили разговори с БСП, ние сме си изказали позицията, те да му мислят”, заяви проф. Станилов.

Според него „Атака” не е за нови предсрочни избори веднага, а и те биха възпроизвели същия резултат.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


543
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Е дано са му сладки милионите на Волен, защото на следващите избори няма да мине 4%.
24
22
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Каквато и ще коалиция да се образува, само българоубийците от ГРОБ да не пипат властта че ще ни изтребят до крак.
23
5
 
24
 
! Отговори
г преди 11 години
Волене, ако ми подмениш вота, си полетически мъртвец! Далавера с олигарсите???????!!!!!!
22
11
 
14
 
! Отговори
Шоп преди 11 години
Браво ВОЛЕНЕ, остави хората какво ти казват, само ти може да ги наблюдаваш отстрани какво правят тия от БСП. Нека тоя път така да управлявате само че за народа да мислите, ти стой като агент и им дърпай ушите.
21
12
 
14
 
! Отговори
Arthas преди 11 години
Преди изборите го плюехте ,че щял да подкрепи ГЕРБ ,сега го плюете ,че не ги е подкрепил. Вие гласувайте пак за *** и пульо и нека Волен с 20тина депутата да ни вади от мизерията. И оставете на нас избирателите му да преценим кога ни е предал доверието.
20
10
 
34
 
! Отговори
Chikatilo преди 11 години
ЕТО СЕГА ВСИЧКИ АТАКИСТИ РАЗБРАХА ЧЕ ВОЛЕН Е ПОРЕДНИЯ *** !
19
12
 
28
 
! Отговори
46021312 преди 11 години
ЧЕСТИТО ВИ НОВА ТРОЙНА КРАДЛИВА КОАЛИЦИЯ. НА ИДИО*ИТЕ ГЛАСУВАЛИ ЗА ВОЛЕН СИДЕРОВ - ДА ПОЧВАТ ДА УЧАТ ТУРСКИ.
18
5
 
12
 
! Отговори
човек преди 11 години
Какви са тези хора дето гласуват за този психар, който хем иска да гони инвеститори хем бил намерил инвеститор за Беляне . Хем щял да погкрепи БСП , хем път искал първо да ги чуе. .. нали е решил да ги подкреша какво да слуша. Просто иска да изтъргува някой глас. Дано има нови избори и хората да се опомнят омя толкова нови свесни партии !! Гласувайте за който искате но не и за психарите .
17
8
 
19
 
! Отговори
на хоризонта преди 11 години
Още един политически самоубиец. Атака + ДПС?!?Волен, за това ли че ползваш мандата които ти дават хората? На другите избори(след годинка, две) май че си сред борещите се за 1%. Или пък са голям оптимист за процента?(0.5, 0.1 или пък направо да си го кажем 0.000%)
16
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
тъпчо, какво се е променило? ти верваше, че волен сам ще управлява и сега си съкрушен ли?
15
8
 
22
 
! Отговори
Arthas преди 11 години
Нека плюенето по Волен започне сега!
14
12
 
42
 
! Отговори
тъпчо преди 11 години
Лъснаха им червените ***. Кво го усуквате бе, мижитурки! Кажете си направо на избирателите: "Сори, изакахме ви се отгоре ама за пари всичко правим". Кво го увъртате като дърти ..........ай да не казвам. *** ми, доди ми, че пак ела ми. За това искате тайно гласуване! Да не види електората ви КОЙ гласува за Доган!! Че няма да може да се появи никъде! Това е истината! Националист бил Волен! Националист дръжки! Лапач!
13
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
От пешка в каквато позиция го поставихте герберастите Волен се превърна в Царица. Халал да са ви откраднатите депутати от Атака в миналия парламент. Едната *** бързо я изгониха от НТВ, другите да се задавят с подкупа от герб.
12
12
 
5
 
! Отговори
anonimen преди 11 години
predatel li bokluci takiva zna4i vikate predatel na 4oveka koito iska da vi napravi evropeiski zaplatite ,tova e parvoto mu iskane,zna4i ne6tete evropeiski zaplati,ostanete si s Borisov togava i zemaite po 300lv
11
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
triite komentarite triite
10
20
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Някой някога очаквал ли е Атака да са мнозинство и кабинета да е техен? Много ясно, че са влезли с идеята че ще им се наложи все някого да подкрепят. Докато държат на своите точки в програмата не виждам с какво са се продали.
9
20
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Волен предаде България и сложи фес затова избирам НФСБ !!!
8
13
 
24
 
! Отговори
RIP GERB преди 11 години
И НЯМА ДА ВИКАТЕ ВОЛЕН ПРЕДАТЕЛ А ЩЕ ВИКАТЕ ЪЪЪЪЪЪЪЪЪ БАЩИЦЕ ЗАЩО ТИ ГО НА.ИХА ТАКА ЖЕСТОКО. ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА - СЪДБАТА ЗАБАВЯ НО НЕ ЗАБРАВЯ. RIP GERB
7
10
 
45
 
! Отговори
Planat преди 11 години
БСП + ДПС = 120 депутати.Атака ги подкрепя с няколко - най-малкото с извинението за 100 дена гратисен период.Новото правителство използва тези 3 месеца, за да оплюе и изобличи изцяло ГЕРБ и да свали още рейтинга им за планираните догодина избори.Ако не успее да си купи няколко депутата - падат на първи-втори вот на недоверие и нови избори рано догодина.Ако купят някой друг отцепник от ГЕРБ или АТАКА - се държат може би около година-две.Във всички случаи народа пордължава да го духа
6
27
 
72
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Продадоха се! Дано най-накрая прогледнат техните прости избиратели