Янаки Стоилов поемал икономиката

„Труд” оповести възможните министри
90
 Янаки Стоилов поемал икономиката
Вероятно Янаки Стоилов ще е министър на икономиката. Снимка: Булфото, архив

След като президентът  Росен Плевнелиев връчи мандат за съставяне на правителство на Пламен Орешарски „Труд” публикува имената на вероятните министри, въпреки че официално все още няма посочени претенденти за постовете.

Според публикацията Янаки Стоилов вероятно ще е вицепремиер без портфейл с ресори икономика и социална политика; Петър Чобанов, Кирил Ананиев (вероятен вицепремиер) - Министерство на финансите; Петър Кънев - Министерство на икономиката; Ивайло Калфин (вероятен вицепремиер) - Министерство на външните работи; Таня Андреева, Анелия Клисарова - Министерство на здравеопазването; Ангел Найденов - Министерство на отбрната; Иван Драшков, Младен Червеняков, Румен Миланов, Николай Радулов, Красимир Петров - Министерство на вътрешните работи; Хасан Адемов, Драгомир Стойнев - Министерство на труда; Светла Бъчварова, Спас Панчев - Министерство на земеделието; Искра Михайлова - Министерство на регионалното развитие или на околната среда.

Все още не са обсъждани титуляри на останалите ресори - образование, култура, спорт.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още по темата: министриОрешарски
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
7
 
5
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 11 години
САМО ШЕГИЧКА До всички метреси, мутреси и други "заинтересовани" фенове на еднокнижника Бойко Ефенди - Честит Празник на българската писменост и култура!... Ха, ха, ха...
82
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тези политици как ни връткат като агне на шиш, а ние си четем новинки и се плюем из форумите. Блейте още, ей сегичка ще ни набучат и завъртят пак...!!!
81
6
 
11
 
! Отговори
Shop преди 11 години
Външният ни министър не трябва да е отново евреин, виждате че трябва да сме неутрални по много въпроси свързани с конфликтите в Близкия Изток, един чист българин ще е къде къде по-добро приет и на Изток и на Запад-------------- В редиците на БСП+ДПС няма чисти българи. Това е факт, който трябва да си повтаряте по двайсе пъти на ден и преди всяко посягане към бюлетини.
80
4
 
16
 
! Отговори
РАД преди 11 години
Другарят ще се учи няколко години на икономика,а след него следващите ще се опитат да оправят нещата :)На (не)печелившите българи-Честито! :)
79
3
 
16
 
! Отговори
аз преди 11 години
ужас, избраните от простаци, фашисти,червени, *** и турци си назначават крадци и некадърници за министри...!!
78
8
 
19
 
! Отговори
Венелин преди 11 години
Янаки Стоилов може да е експерт по право, но не е икономист. От друго страна, необходимо е в икономиката да се наложи правов ред, защото сега цари произвол и рекет на администрацията.
77
8
 
30
 
! Отговори
УЖАС! преди 11 години
УЖАС! Бог да пази България и българската икономика!
76
9
 
23
 
! Отговори
Геле преди 11 години
Е той е *** като животно,каква икономика!?
75
5
 
22
 
! Отговори
МаркС преди 11 години
Плаче майката...българският Уго Чавес ще ни гради "европейската" икономика ...
74
4
 
18
 
! Отговори
НИКОГА преди 11 години
НИКОГА ПРОДАЖНИТЕ КО*ЕЛЕТА , КРАДЦИ И МАФИОТИ - ИВАН ДРАЖКОВ И КРАСИМИР ПЕТРОВ !!!!!! ТОВА СА ХОРА БЕЗ МОРАЛ !!! ДРАЖКОВ ИМА ЧЕРЕН ПЕЧАТ ОТ САЩ !!!!!!!! КАКВО ПИШЕТЕ БЕ ХОРА , ИМАТЕ ЛИ УМ В ГЛАВИТЕ СИ ????
73
6
 
28
 
! Отговори
эллл бэнди преди 11 години
Боже много вересии си дал на Българите,няма да можеш да си гиприбереш.Янаки и икономика,това е девствена ***.
72
6
 
41
 
! Отговори
... преди 11 години
Волене, воленеееее, предаваш избирателите си, КОИТО ТИ ДАДОХА ДОВЕРИЕ, КОИТО ПОВЯРВАХА В ТЕБ...а ти какво правиш качваш турците и комунистите на власт, национализмът е придобил интерсна форма през 21 век...
71
3
 
11
 
! Отговори
Негласувал преди 11 години
До 72: Повтаряш клишета !...и не си разбрал, че както и да се гласува или негласува България турски премиер няма да има !...а това, дали ДПС ще е в опозиция или в коалиция нищо не променя.
70
0
 
1
 
! Отговори
эллл бэнди преди 11 години
До родопи,задължително е да е евреин,и ако можем да намерим и на финансите евреин/в краен случаи арменец/,виж бинго ще е да е и на икономиката и на агенцията по туризъм /която ще се създава/.
69
0
 
11
 
! Отговори
Прескочил оградата преди 11 години
Вече за всички е ясно, че 50% от депутатите в НС са нелегитимни! Депутатите продадоха около 50% от билетите си /бюлетините си - около 50% гласували/ за НС, а вътре пак се намърдаха 240 глави. Това е все едно, Цирка да си продаде 50% от билетите и после всички места да са заети?!.. Значи някой е прескочил оградата или е влязал под завесата?!...
68
2
 
7
 
! Отговори
эллл бэнди преди 11 години
Съжалявам негласувал,нищо друго не заплашва негласуването освен нашето бъдеще
67
7
 
28
 
! Отговори
Хахаха преди 11 години
Аоуууууу големи експерти на хоризонта. Пак проклетия "елит" на мръсните комунисти ще навре още по в нищото България
66
12
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
БСП на практика е получила не повече от 6% от гласовете на младите хора, а ще ни управлява. Всичко това, защото много хора не гласуваха. Призивите да не се гласува идват от турски и червени централи. Понеже техният електорат е твърд и гласува винаги. Знаят, че ако всички българи гласуваха, БСП и ДПС нямаше да са никакъв фактор в парламента и вероятно щяха да имат не повече от 20% заедно, а не като сега 50%.
65
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
КЪДЕ СЕ Е ЧУЛО И ВИДЯЛО ,........ПОЛИТИК-ЕКСПЕРТ ?????????????????????????И ТО БАШ ,В Бе-ГЕТОТО !
64
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И всичко това благодарение на "Атака за права и свободи".