Сидеров и сие: Яне, хвърли жартиера! Горчиво с Бойко!

Националистите спретнаха грозен цирк в кулоарите на НС
Обновена: 30 май 2013 14:36 | 30 май 2013 13:13,
251
Сидеров и сие: Яне, хвърли жартиера! Горчиво с Бойко!
Снимка: БТА

Грозен цирк се разигра в кулоарите на Народното събрание след срещата между ръководството на ГЕРБ и РЗС.

Депутатите от "Атака", начело с лидера им Волен Сидеров, пристигнаха пред парламентарната стая на партията на Бойко Борисов, докато той излизаше след разговора си с Яне Янев.

В този момент националистите ги посрещнаха с бурни викове: "Горчиво".

"Сватбената тематика" продължи с викове: "Хвърли букета", "Хвърли жартиера", "На ръце ли ще се носите" , "Кой е мъжът в семейството" и "Да се целунат младите".

Лидерът Бойко Борисов като че ли не се засегна особено от поведението на Сидеров и компания и посрещна скандиранията им с усмивка.

"Имате опит от тези дни, така че можете да ни покажете как", ехидно вметна Борисов.

Лидерът на РЗС Яне Янев пък се опита да говори за повода за срещата си с ръководството на ГЕРБ - подписката на РЗС до Конституционния съд срещу излъчването на трима депутати на ДПС от София, които според Янев са дошли след преразпределяне на гласовете от Турция.

"Сега софиянци не трябва да допуснат потурчването на София", настоя Янев.

След срещата им стана ясно, че депутатите от ГЕРБ ще подкрепят подписката на РЗС.

Опитът на Борисов и Янев да се върнат на темата на срещата си обаче веднага бе прекъснат от лидера на "Атака" Волен Сидеров, който отново започна да подвиква. Този път той се съсредоточи върху личността на Борисов.

"Бойко и Ердоган се прегръщаха, Ердоган е приятел с Бойко, що не говориш с Ердоган", възмути се Сидеров.

"А ти що не кажеш една дума срещу тази фалшификация, ти защо не каза нито една дума, защо мълчиш, защо сега се целувате с Лютви Местан и Доган", продължи на свой ред Янев.

Бойко Борисов пък запази усмивката си и обясни: "Завистта на хората от "Атака" е видна, защото те никога няма да имат приятели премиери, никога няма да бъдат уважавани", отсече експремиерът и продължи с ударите си по националистите на Сидеров.

"Аз дори мислех, че колегите от "Атака" са дошли да подкрепят подписката за тези избрани трима депутати от ДПС в София. Очаквах, че те са дошли тук, за да се присъединят към нас, а не да бойкотират", обясни Борисов и допълни, че като бивш кмет на София казва, "че е недопустимо в София да има трима депутати от ДПС".

Тук думата отново взе лидерът на РЗС, за да започне да коментира избраното вчера правителство на Пламен Орешарски.

"Ние от РЗС не даваме 100 дни на това правителство. Това правителство е на подменения вот, то е избирано с фалшиви гласове от Турция. Това правителство само преди един мандат имаше цялата власт. Те не са някакви новаци, че да им даваме 100 дни", категоричен бе Яне Янев. "Ние ще бъдем радикална извънпарламентарна опозиция", отсече той.

Янев не пропусна и любимата си тема – олигарсите, които стоят зад сегашната власт.  Той беше категоричен, че българската общественост трябвало да знае кои олигарси стоят зад правителството "Орешарски".

"Трябва ли да се проведе гей парадът, господин Янев?", чу се заядлив журналистически въпрос от партийната телевизия на "Атака".

Лидерът на ГЕРБ отново се опита да се върне на коментар на политическата обстановка в страната, но този път беше прекъснат от шефа на пресцентъра на "Атака" и депутат на националистите – Меглена Александрова.

"Бойко, защо шептиш?", попита тя. "Бойко ще викаш на чичо ти", сопна се лидерът на ГЕРБ.

Между подвикванията и грозните думи стана ясно, че ГЕРБ ще дадат 100 дни доверие на Орешарски, макар че, както се изрази Борисов, му е притеснено.

Цветан Цветанов пък щял да си остане зам.-председател на ГЕРБ, докато тече разследването срещу него.

След като срещата свърши, Сидеров продължи с острите си изказвания, най-вече по адрес на Янев.

"Не мисля, че трябва да се отнасяме сериозно към човек, който така се е провалил на изборите. Той би трябвало да подаде оставка като лидер на партията си след тази потресаваща загуба и провал, който претъпя на 12 май", заяви Волен Сидеров.

Той отново повтори, че ГЕРБ са се опитали да помогнат на РЗС и НФСБ да влязат в парламента, но те въпреки това не са успели.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


251
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
188
2
 
1
 
! Отговори
i.nankov преди 10 години
Това Правителство ни бе натрапено от Юда заради това ще гледа Народното събрание през крив макарон.
187
3
 
3
 
! Отговори
а-ха преди 10 години
Волен не е петимен само за внимание, той говори на другите това, което ние казваме за него:Нека Волен хвърли жартиера и се целуне с ДПС!
186
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Само един поглед върху ключовите фигури в новата власт е достатъчен", продължава Рот и изрежда: "Пламен Орешарски - министър-председател, талантлив опортюнист и преди време свързван с олигарха Васил Божков-Черепа; партията ДПС, в която конците очевидно дърпа политическата мутра Делян Пеевски - най-вече заради своето богатство и това на медиите на майка му, използвани безскрупулно като инструмент за прокарването на политически и бизнес-интереси; Данаил Папазов - новият транспортен министър, който в миналото имаше добри отношения с ГЕРБ и беше дългогодишен директор на пристанище Варна, за което
185
3
 
10
 
! Отговори
Мислещ преди 10 години
Сидер Ага поклати своя фес и речетуй е в мой интерес!
184
1
 
2
 
! Отговори
до 214 африкански преди 10 години
Ей *** чалмалийски когато научиш тези три думи "шайканачело"и "костйуми" как се изписват тогава се опитвай да сглобяваш изречения. И на никът си "африкански" си пропуснал да сложиш отпред думата "маймун".
183
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Някои наричат новото българско правителство експертен кабинет, само че те използват този термин единствено, за да прикрият реалността. Това не е никакъв кабинет от технократи, а политически кабинет, от който да те хване страх. Той има една основна задача - със средствата на политиката да бъдат материализирани безскрупулни властови интереси", казва Рот за сформираното ново правителство."Само един поглед върху ключовите фигури в новата власт е достатъчен", продължава Рот и изрежда: "Пламен Орешарски - министър-председател, талантлив опортюнист и преди време свързван с олигарха Васил Божков-Че
182
2
 
10
 
! Отговори
1 преди 10 години
Браво на Волен Ханъм!
181
0
 
4
 
! Отговори
малта преди 10 години
Личностното разстройство е състояние, свързано с развитието, което възниква в детска или юношеска възраст и продължава в зряла възраст. Може да предхожда или да съществува съвместно с друго психиатрично разстройство.
180
3
 
7
 
! Отговори
Доган-кръстител преди 10 години
Волена ревнува Бойко от Янка...
179
0
 
8
 
! Отговори
er преди 10 години
"Сега софиянци не трябва да допуснат потурчването на София'хмммм , то вече започна по - лесно е за турцизиране когато столицата е турска!!!днес мюсли университет ,утре джаме и така след време ,ще казват софетата - не смесени райони а най-големия турски град в Бг.
178
7
 
12
 
! Отговори
Венелин преди 10 години
Грозен цирк е само мазненето на на Янето пред Бойчето, когото се силеше да уволнява. И то сега, когато единствената грижа на Бойчето е да си намери добри адвокати...Колкото до Воленчо, той е проблем на здравната система, ако има такава въобще.
177
1
 
4
 
! Отговори
антиатака преди 10 години
За да има порно, трябват голи хора
176
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Айляк Демир да си слага феса с петолъчката и така да ходи в народното събрание
175
1
 
6
 
! Отговори
АРМТРАК преди 10 години
До Карамочаковдумите ти са наистина сложни и непосилни за мен......експириънс........кафяв опит......остава да кажеш и че си един от тримата задържани роми и ще ме съсипеш окончателно......респект към по - умните от по - тъпите....... Волен - ЮРУШ,ЮРУШ...ЮРУШ !!!
174
3
 
14
 
! Отговори
Аз преди 10 години
Хахахаха, журналистчетата на dnes.bgСидеров и сие?!?!Грозна сцена... а не, хич не беше грозна сцена това, че Цветанов по заръка на борисов отиде с щаба на герб да заседават в министерството на Ердоган... не, за вас това не беше грозна сцена, за вас не беше грозна сцена, че Борисов 4 години едни новини на турски не можа да свали от БНТ, а сега се загрижил за гласовете на българите с потручено самосъзнание!Знаете ли какво: ДА ВИ... знаете си!
173
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До gledam - Не живеем в глобален свят! Йивеем в глобален свят подчинен на латинска воля . Живеем в свят в който империализмът се усеща с цялата си сила , а ние сме поробена *** ... евтина работна ръка , евтина кръв , която скоро ще бъде напьлно и безвъзвратно асимилирана . Къде в латинска европа има надписи на кирилица по улични табели ,полицейски коли и униформи...?-Никъде ! За какъв сюз и равнопоставеност говорим ние тука ?
172
3
 
2
 
! Отговори
АРМТРАК преди 10 години
200,или познаваш добре полицая или се припознаваш в него , за да знаеш такива подробности за *** му(СЛЕДИШ ли ми мисълта). Волен е христоматиен пример за комплексар и вече влезна в историята и с предателството на идеите си ! Така,че няма лошо да го харесваш - въпроса е защо ( следиш ли ми .......
171
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Няма България . Няма и българска полиция. Чужди банки и господари управляват всичко . Националното пробуждане е в ход , така както е било и през турско - елитът ни е купен , а масите неуки и асимилирани (този път от англосаксонски културен империализъм) . Без кръв няма да си върнем държавата .
170
4
 
15
 
! Отговори
V преди 10 години
Защо не се коментира факта , че герб сложиха етнически турчин за МИНИСТЪР НА КУЛТУРАТА НА БЪЛГАРИЯ ??????? .. Турски сериали, сериали като - ''под прикритие '' , които имат за цел да създадът цели поколения от долна, криминална *** ... забравихте ли тези факти ? Волен даде своят глас не за дпс или бсп , а за да може да се стигне до избиране на правителство . Тези англосаксонски тарикащини , прокарани от васалните им медии и политици в България , можеби минават за пред овчата маса , но не
169
4
 
14
 
! Отговори
!!! преди 10 години
Как се радвам, че точно Атака им го наби на боко-цвинокиевата орда!Винаги ще бъде помнено! Остава в историята.