ДПС си поиска 7-8 областни управители

Назначенията ще са ясни следващата седмица
Обновена: 1 юни 2013 20:19 | 1 юни 2013 20:07, Елка Василева
194
ДПС си поиска 7-8 областни управители
Лидерите на ДПС Местан и на БСП Станишев. Снимка: Булфото

ДПС иска постовете на областни управители в 7 или 8 областни центъра, заяви в Добрич Рушен Риза - заместник-председател на ДПС и депутат от Добрички регион, предаде Дарик. Добрич е един от градовете, в които движението ще настоява да посочи свой човек за губернатор.

Това обаче е предварителна договорка, все още се водят разговори, уточни Риза. Той добави, че от ДПС ще искат да имат достатъчно представителство сред областните управители съобразно  съотношението на силите в парламента. Според депутата през следващата седмица ще стане ясно къде какви назначения ще има. „След като ГЕРБ падна от власт, е нормално областните управители да бъдат сменени”, допълни Риза.

Евродепутатът Метин Казак изрази надежда, че новото правителство, което е експертно-политическо по своя характер, наистина ще върне доверието в европейските ни партньори и ангажиментите, които бяха поети, като например членството в Шенген, ще бъдат осъществени в най-кратки срокове.

Рушен Риза и Метин Казак бяха гости на националния събор на татарите в България „Тепреш”, домакин на който бе Добрич.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


194
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Xasan4o , blagodari se na tvoite bratq ot Turciq , koito glasuvaxa bez dori da znaqt balgarski !!
12
6
 
68
 
! Отговори
хасан преди 11 години
Абе търтеи прости, като не отивате да гласувате, сега няма да си отваряте устата, гък да не чувам. Тройна, петорна, десеторна... коалиция, като толкова не ги искахте, да не бяхте си чесали м*дете в деня на изборите. Ей това българина е страшна *** - все някой му е виновен и все му е скъпо
11
6
 
14
 
! Отговори
до №8 от №6 преди 11 години
Уважаеми/а/, не съм другар и не съм член на БКП, а съм истинска БЪЛГАРКА, МИЛЕЕЩА ЗА РОД И РОДИНА. Не Ви познавам и няма как да знам какви чувства Вас Ви владеят, но от поста Ви мога да предположа, че злобата яко Ви е завладяла, за което Ви съжалявам.
10
6
 
71
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Утре ДПС ще получи ултиматум да напусне парламента и да стартира процедура по прекратяване на съдебната си регистрация, да разпусне структурите си и да върне сградата на централата си на общината. За изпълнение на ултиматума ще имат не повече от седмица.
9
61
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Малко е спорно кое е по-лошо - умни турци или *** мутри - и двете не са добе, но май умните са по-малкото зло.
8
7
 
43
 
! Отговори
Признай си 6 преди 11 години
С това собственическо чувство всички от БКП крадете ли крадете, дргарю!
7
27
 
4
 
! Отговори
МосковСк преди 11 години
Съветвам младите наивници да се откажете. Това което правиме е мислено от по-велики от вас в учредените институти за тази цел. Запада ви омаскарява и ви учи на разхищение.
6
16
 
52
 
! Отговори
признание преди 11 години
Гласувах за БСП и искам да кажа на управляващите господа, че трябва много да внимават какво и на кого го дават, за да не ги сполети съдбата на предходните. Тука е България и всичко българско и родно принадлежи на БЪЛГАРИТЕ. Който не му е удобно и не му изнася, моля да отива там където мисли, че ще му минават номерата.
5
6
 
54
 
! Отговори
Тошо преди 11 години
още не са стъпили в длъжност и веднага искат да поставят техни хора да могат да крадат,браво на новата троина коалиция,това ли е тяхното експертно правителство,сега можем да очакваме до края на тази година да ни спрат кранчето от европа,ДА ЖИВЕЕ НОВАТА ТРОИНА КОАЛИЦИЯ това ли е тяхната промяна,те затова скочиха всички срещо герб защото започнаха да се страхуват от тях да не попаднат под разследване и наи-вече осъдени и вкарани на топло
4
4
 
70
 
! Отговори
Сашо преди 11 години
Защо всички български сайтове отразяват събитията в турция, организирани чрез социалните мрежи, а няма нито дума за изтритата група с 21 000 млади българи заявили участие в утрешния протест?
3
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
I az tova kazvam kato 2 ,
2
10
 
84
 
! Отговори
ха преди 11 години
честито на всички ***, гласували за този ду*едавец горе. Всжте как седи и не смее да стане.......... Започва турцизацията..........
1
9
 
76
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
DPS o6te malko 6te poiska Balgariq da se prekrasti na Turciq !!