Кога ще дойде Европа при нас, чудят се хората на Кунева

Изборът на Пеевски е неприемлив, скочиха от партията
Обновена: 14 юни 2013 13:35 | 14 юни 2013 11:57, Красимир Ангелов
36
Кога ще дойде Европа при нас, чудят се хората на Кунева
Снимка: Булфото

"Изборът на Делян Пеевски за председател на ДАНС е абсолютно неприемлив. България се превръща в място, където Европа никога не започва”, се чете в официалната позиция на "Движение България на гражданите" по повод избора на нов председател на ДАНС.

"Правителството на Пламен Орешарски не само не преодолява грешките на предишното управление, каквато беше грозната коалиция "Марковска" между ГЕРБ, БСП и ДПС, но, напротив - то слиза до ново дъно”, смятат от партията на Меглена Кунева.

Още по темата
Оттам допълват, че с действията си Орешарски и парламентарното мнозинство са показали, че
изборите в България не се състояха, за да отговорят на очакванията на хората, а за да се овладеят службите.

"Навсякъде в цивилизования свят изборът на подобна позиция не се провежда по толкова непрозрачен и безцеремонен начин. Изборът на подобна позиция изисква ясни критерии, няколко кандидати, изслушване на тези кандидати, максимална публичност”, се посочва в позицията на "България на гражданите".

Хората на Кунева смятат още, че „след дни на циркове и излизане от пленарна зала ГЕРБ също закъсняха да реагират”.

"Време е опозицията да заеме мястото си. Ако това не направи вътрешнопарламентарната опозция, ще го направим ние, гражданите”, завършва писмото, изпратено до медиите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
1
 
1
 
! Отговори
Симо преди 10 години
Определено не може да се нарече политик...не знам защо продължава да броди из политиката,надявах се след оставката да не чуем повече за нея.
29
1
 
0
 
! Отговори
Daniela_Radeva преди 10 години
Никога не съм я харесвала тази като политик. Просто се доказа със своята некомпетентност да управлява държавата и това много добре се видя, когато подписа смъртната присъда на българската енергетика.
28
1
 
0
 
! Отговори
Angel83 преди 10 години
Този пръст и тази крива уста може да ги размахва на мъжа си, но не и на народа. Много добре знаем каква всъщност се оказа Кунева и неслучайно подкрепата към нея намаля драстично, откакто си основа своя собствена партия. Никакъв лидер не е тя, защото ощети енергетиката с десетилетия занапред. Какъв политик е това да затвори 4 ядрени реактора в АЕЦ "Козлодуй"?
27
0
 
0
 
! Отговори
Катя преди 10 години
Жълтото много й ходи на тази откачалка!
26
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
аз спрях вече да ги гледам и слушам всичките всеки работи за всеки друг но не и за България !Жалко за нас обикновените хора дето нямат здравеопазване -остават дядовците и бабите ни на пенсия 150 лева с ток 250 а те са работили за родината си толкова години и накрая умират без никой да им обърне внимание.За съжеление в България престъпника е невинен но хубавото е че Българите сме добри хора и сме милостиви и не сме расистти .Трябва да сме едини за България да стане рай да жевеем по добре.
25
0
 
7
 
! Отговори
marto_stoev преди 10 години
Жалка история просто, тая тройна коалиция ще ни закопае повече и от мутрата. А госпожата с "европейските ценности" да не се прави на ощипана мома, тъй като и тя на тези избори игра именно на БСП и ДПС. Сега да си сърбат попарата, ама жалкото, че и ние с тях.
24
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
С Т А Н И Ш Е В а вземи вече да си вдигнеш гащите .
23
1
 
5
 
! Отговори
Атака преди 10 години
С тази еврейка на чело най-много да дойде Израел и изтока!
22
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Кунева, Кунева, нали ГЕРБ ви беше най-големия враг. А сега какво правим кой предаде държавата и за това предателство имаш пръст и ти.
21
1
 
5
 
! Отговори
БГ преди 10 години
Нокога повече гласуване за БСП, ДПС и Атака!Страхотни комбинатори са, НО С ТЕЗИ СИ РЕШЕНИЯ СИ ВКАРАХА АВТОГОЛ И ТОВА ЗА ПО-МАЛКО ОТ МЕСЕЦ.Жалки са! Остава ние да помним и разумно да избираме на предсрочните избори, които явно предстоят.Волен с неговото регистриране ги допусна да си разигравят коня. Сега щяхме да сме пред нови избори и предполагам, че Атака щяха да имат повече избиратели. Е вече минават в миманса. Нещо положително предстои от това "скрито" полягане от националииста волен АГА
20
0
 
8
 
! Отговори
rafaela преди 10 години
Не разбирам от какво толкова се възмущават хората на Кунева като самите те дадоха благословията си на кабинета Орешарски и дори техни кадри се вляха в него. Каквото и да говорят и те не са нищо повече от продукт на БКП.
19
2
 
6
 
! Отговори
кк преди 10 години
алоооо куневице ти не беше ли в тройната коалиция а?
18
1
 
0
 
! Отговори
www преди 10 години
ХИЧ НЕ СЕ ЧУДЕТЕ - НИКОГА -
17
2
 
4
 
! Отговори
mo17 преди 10 години
ЗА КАКВА ЕВРОПА ОТНОВО ГОВОРИ ТАЗИ ЖЕНА, НЕ ЧЕТЕ ЛИ КАКЪВ ПРОЦЕНТ СА ЕВРОСКЕПТИЦИТЕ В НАЙ ГОЛЕМИТЕ ЕВРОПЕЙСКИ ДЪРЖАВИ АНГЛИЯ, ГЕРМАНИЯ И ФРАНЦИЯ?ДО 10 ГОДИНИ НЯМА ДА ИМА ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ - НИКОЙ НЕ ЖЕЛАЕ ДА ИЗДЪРЖА ПОДОБНА ОГРОМНА ПАРАЗИТНА АДМИНИСТРАЦИЯ.
16
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Пръмова волно лансирана да върне парите на България накуп с цялата и армия...
15
1
 
8
 
! Отговори
Marin преди 10 години
Ами ако продължава така, не Европа а НАТО ще трябва да идва. Ще има BFOR
14
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ОТ ПАРТИЯТА НА ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ПРОСТИ"УТКИ ХЛЕНЧАТ, ЧЕ НЕ СА ПОКАНЕНИ ДА РЪФАТ КОКАЛА НА ВЛАСТТА
13
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Дай боже а не идва, това е като да се питаме кога ли ще дойде новия световен ред или комунизма. Да си държат престъпно-корпоративната подтисническа и рогнила система
12
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Европа дойде при нас 1997-*** година и след това.Но тъй като народа наистина се оказа толкова ***,че върна бившите ***(станали междувременно мастити капиталяги) отново на власт след това,сега ще сърба попарата със студена вода.С умиление ще си спомняте тези времена!Как малкия бизнес вървеше,как имаше надежда у хората и как нямаше етническо противопоставяне!
11
4
 
9
 
! Отговори
twin_peaks преди 10 години
Кунева, ти вече си безгласна буква! Как не те е срам изобщо да излизаш и да се изказваш, комунистическа снахо? Заради тебе сме на това дередже в държавата...