Левият Кадиев без страх и срам: В 19 часа пред "Позитано" 20

Промяната в БСП започва от нас, не от пленуми и конгреси
Обновена: 17 юни 2013 16:17 | 17 юни 2013 16:17,
143
Левият Кадиев без страх и срам: В 19 часа пред "Позитано" 20
Кадиев сред протестиращите, които искат оставката на кабинета "Орешарски". Снимка: Булфото

Инакомислещият ляв депутат Георги Кадиев освен че не подкрепи номинацията на Делян Пеевски за шеф ДАНС, но и  излезе сред протестиращите, за да чуе гласът на народа.

Вчера той е изловен от фотограф на Булфото сред множеството, изпълнило столичния площад "Независимост".

"Бях на протеста, почувствах го. Много хора ме поздравиха, част ме нападнаха. Но когато правиш нещо убедено и от сърце, хората го разбират и уважават, макар да нямат нищо общо с идеите ти", пише той на страницата си във Facebook.

Още по темата
Депутатът от БСП се обръща и с призив до членовете на БСП и до онези леви избиратели, които са ги подкрепили на вота, и които сега се чувстват смазани и предадени.

"Вече няма значение дали Станишев е подал оставка. Той загуби партията, когато загуби каузата. Няма значение и Национален съвет, пленуми, конгреси - това са процедури.

Когато хиляди хора крещят "Червени боклуци" и "Мафия", значение вече има само едно. Да покажеш, че не си червен боклук, не си мафия. Че не си част от задкулисието. Че си част от онази България, която иска честност и почтеност в политиката.

Затова призовавам всички хора от БСП, които ги боли, които не искат да се срамуват, които пазят в сърцето си пламъка на лявата идея.

Да се съберем довечера в 19:00 пред "Позитано" 20. Без кордон полицаи, без страх и срам. Да покажем, че имаме характер и гръбнак и пазим каузите си.

Слагайте по една червена фланелка и идвайте. Промяната в БСП започва от нас, не от пленуми и конгреси. Ние сме БСП, ние сме България, категоричен е той в поста си, качен в социалната мрежа.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


143
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
119
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И този яко тича да грабне кокала! Не е научил най-важния житейски урок обаче - ако играеш срещу собствения си отбор (без значение за коя партия става дума) не може да разчиташ на уважение от никого! Напротив, ще познаеш презрението дори и в очите на противниците си! Магарешкото юларче и Дървото на Юда е единственият изход от срама!
118
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен 124Prav ste! Ot 1944 do sega do dokazvat fakti, fakti, fakti. Komunistite "podu4uha" 4e zql narod mrasi Stani6ev i sega 6te go "jertvuvat" za da zapazqt kokala sa sebe si. Sanarodnizi, kakvo o6te iskate da prejiveete za da si otvorite o4ite nai-posle.
117
1
 
5
 
! Отговори
Da be преди 10 години
Този играе със Гоце !!! А Гоце играе със Боко !!!От тез отървия няма !!!
116
0
 
8
 
! Отговори
Мистър Х преди 10 години
доколкото разбрах 50-60 човека с червени пуловерчета се авиха на протеста...кадиев също бе там
115
5
 
34
 
! Отговори
Богдан преди 10 години
КАДИЕВ,ПОЗДРАВ ЗА ТОВА ЧЕ ЕДИНСТВЕН КАЗА ИСТИНАТА И СЕ ПРОТИВОПОСТАВИ НА ЗАВЕРАТА ОЩЕ В ПЕТЪК ПРИ ГЛАСУВАНЕТО В ПАРЛАМЕНТА!!
114
11
 
8
 
! Отговори
висок преди 10 години
Какво стана, 19 часа мина. Колко *** се озоваха на повика на новия Г. Димитров? Колко бабички дойдоха да ядат камъни? Изобщо Кадиев появи ли се в района?? Що млъкнахте, ало журналистите, бъдете учтиви и като пускате поканата , кажете за резултата. Тук имаме залагания, тото БСП направихме!
113
6
 
19
 
! Отговори
ognyanz преди 10 години
До 123: Сигурно бат' ти Бойко разчита на мнения като твоето. Избори докато ГЕРБ се върне на власт, а после - Господ да ни е на помощ. Цецо да продължи с контрабандата, а цялото правителство - с рекета и корупцията. И да ги опростим за това, което свършиха за три години и половина. Няма да стане.
112
1
 
27
 
! Отговори
stanislav.dedev преди 10 години
И Аз не му вярвам но пък браво за куража!!!
111
9
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
БКП са страхотни манипулатори, не забравяйте как ви метнаха само преди 2 месеца. Кадиев е просто поредния канал, по който да се обере част от народното недоволство. БСП/ДПС от 99 извора вода ще ви изкарат ама 100 кожи от гърба ви ще съдерат!
110
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АнонименИ как реши ,че не знаем какво искаме??Искаме прогрес не фалшиви обещания.Ние не сме хората от Февруари.Ние работим и храним тази държава и ни дразни ,че некой се гаври безцеремонно смятайки ни за ***.НИЕ НЯМА ДА ПОЗВОЛИМ ТОВА.Искаме нови избори защото ще са различни резултатите сега,когато лъснаха лъжците и сценаристите и да не ми обясняват как сега не е момента да пада правителството.....тази теза е смещна.Сега е момента нека сложим край на турцизацията.
109
4
 
14
 
! Отговори
stanischev преди 10 години
До ДенисАко ти е толкова голям зарадвай лидера си.
108
43
 
20
 
! Отговори
Денис преди 10 години
Само дето ще ми ядете Х*Я с тези протести.Оставки няма да има,сваляне на правителството също няма да има.Дори да има предсрочни избори - пак ще са същите! Вместо да излезете целеустремени с желанията си за следващите 4 години - крещите ОСТАВКА и за какво? За още 4 години мизерия и 15 километра магистрали. Смешници !
107
7
 
40
 
! Отговори
T. преди 10 години
Защо по дяволите Станишев да подава оставка, нека на протеста всички да го подкрепим, нека скандираме неговото име - това е в името на народа и много скоро всички ще се отървем ЗАВИНАГИ от БСП. Ако искате разрухата на БСП - подкрепете Станишев!!!
106
3
 
16
 
! Отговори
Мистър Х преди 10 години
не малко - много е романтичен. Ако с мисли че няко ще го избере за предедател е голям наивник. той няма лоби, лобитата са две -Първанов и Станишев, той не влиза в модела.
105
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До до КадиевTolkova li si bogat ,4e si desen
104
3
 
22
 
! Отговори
ей преди 10 години
смело и безстрашно - човек от народа - ще яхне пролетарското недоволство и ще се опълчи на енергийната мафия!
103
9
 
20
 
! Отговори
анонимко преди 10 години
Лицето Кадиев се прави на хитьр, целта е да дрьпне онази част от свестните хора от БСП, които са недоволни от това правителство и са на истинските протести.
102
5
 
55
 
! Отговори
до Кадиев преди 10 години
Пич ,подкрепям те .Не за друго ами ме кефиш сам самичак на каде се тръгнал .Вещиците и шамантите от твоята партия ще те смажат и после ще те направят на винен кебаб и ще те изядат пред очите на смаяните ти съпартиици . Аз съм десен но ми харесват хора като теб .Малко романтичен си като Дон Кихот ама караи .
101
8
 
68
 
! Отговори
Поп Янчо преди 10 години
БРАВО НА СТАНИШКАТА !ТОВА Е ЧОВЕКЪТ, КОЙТО ЩЕ ЛИКВИДИРА БКП-то !!!МАЛАДЕЦ !
100
36
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Всъщност протестиращите са най- склонната на манипулиране част от обществото с която е много лесно всеки който пожелае да постига целите си. Един уважаващ себе си човек не би излязъл навън без да е наясно какво точно иска