Волен недоволен, кара се наред – с протестиращи и с полиция

Стотици снощи го освиркаха и скандираха: Извини се, бе!
Обновена: 17 юни 2013 14:07 | 17 юни 2013 08:58,
477
Волен недоволен, кара се наред – с протестиращи и с полиция
Волен Сидеров. Снимка: Булфото

Третият ден от протестите не мина без скандал. Лидерът на "Атака" Волен Сидеров успя да влезе в конфликт с протестиращи, полиция и журналисти.

Инцидентът е станал късно снощи, към 23.30 часа, съобщава Дарик.

Първият конфликт на Волен е бил с журналиста Сашо Диков, който отразявал случилото се пред централата на партията.

Там стотици протестиращи скандирали: "Извини се, бе", "Довиждане" към лидера на националистическата формация.

На свой ред лидерът на "Атака" нарекъл работещите в медиите "платени лъжци" и подлеци и попитал Диков колко им плаща Бойко Борисов, за да го маскарят.

Недоволството на Сидеров не приключило дотук, заобиколен от 30 подръжници, той стигнал и до Народното събранвие.

Там попитал присъстващите полицаи защо не го пазят и не арестуват хората, които го нападат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


477
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
328
50
 
23
 
! Отговори
val 789 преди 10 години
Ако съм на мястото на Сидеров и АТАКА щях да се оттегля в опозиция,да ви тегля една майна на ВСИЧКИТЕ и да ви гледам след това,какво ШОУ ще спретнете!!!! Вие *** не ЗАСЛУЖАВАТЕ нищичко от това,което Сидеров от името на АТАКА каза на 21.05.2013 в първият парламентарен ден. ВИНАГИ по-добре да се изнижете като * и да мълчите като *** там,където трябва да говорите.Спести ви АТАКА 100 МИЛИОНА народна пара от предсрочни избори,но не е достатъчно.Вие сте свикнали да ви гепят МИЛИАРДИ!!
327
60
 
23
 
! Отговори
Adit0 преди 10 години
Волен е прав, медиите отдавна се подчиняват на ГЕРБ. Тук медиите нямат нищо общо с това, което трябва да бъдат, стана ясно и по време на протеста. Полицаите също са подкупни. Гласуването за Пеевски беше осигурено от ГЕРБ, а Орешарски е този, който го издигна. АТАКА бяха против. Обаче веднага след изразеното недоволство на хората се отказаха от Пеевски, а това не е случайно. Нека си правим театъра докато си прокарваме идеите задкулисно, това им е идеята.
326
5
 
80
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тоя *** докога ще се разхожда на свобода?
325
2
 
65
 
! Отговори
др.Иванов преди 10 години
Няма ли кой да затвори тази политическа в психиатрията? Дори негови хора го обявиха за пионка на ДПС и БСП. Май само на него не му е ясно, че ще види 43 НС през крив макарон.
324
4
 
57
 
! Отговори
lunatic преди 10 години
Сидеров заслужава да бъде линчуван от малумните си избиратели. На него му е ясно че падне ли правителството, той е до там и за това със зъби и нокри на всяка цена се опитва да спаси неспасяемото.
323
3
 
63
 
! Отговори
мдааа преди 10 години
Вече почвам да вярвам, че Атака е партийно инженерство на ДПС. Нещата са ясни, за ДПС е силно изгодно да има партия като Атака, че да плашат ниско-образования или неграмотния си електорат с уж някакви репресии, някакви нови излислени уж възродителни процеси. Грешката на Доган обаче е, че твърде ясно стана това и не може да се скрие. Волен не го мислете, не е луд той, нагушил се е с пари, ще повряка, ще подкудяка и ще забегне някъде. Въпроса е да разпознаем бъдещата псевдо-националистическа парти
322
35
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
АКО ГЕРБ БЕ НАИСТИНА ДЕМОКРАТИЧНА ПАРТИЯ МИСЛЕЩА ЗА НАРОДА ЩЯХА ДА ИМАТ МНОЗИНСТВО В ПАРЛАМЕНТА И ДА НАПРАВЯТ КОАЛИЦИЯ С ЕДНА ОТ ПАРТИИТЕ В СЕГАШНОТО ПРАВИТЕЛСВО ОБАЧЕ ВСИЧКИ СТАНАХМЕ СВИДЕТЕЛИ НА СЪБИТИЯТА КОИТО СЕ РАЗВИХА ПОСЛЕДНИЯТ МЕСЕЦ НАИ ГОЛЯМАТА ЗАПЛАХА ЗА ДЪРЖАВАТА Е ГЕРБ В МОМЕНТА ДНЕС СА ЯХНАЛИ ПРОТЕСТИТЕ А УТРЕ ЩЕ ЯДЕТЕ БОЙ ТОЧНО ОТ ТЯХ АКО ГИ ПРЕИЗБЕРЕТЕ И СЕ ОПЪЛЧЙТЕ СРЕЩУ ТЯХ
321
4
 
27
 
! Отговори
Pekita преди 10 години
На България и трябват само две бългаски партии /леви и десни/ и тогава ще се опхравят нещата. Докато са 33 партии ще бъде винаги така.
320
4
 
50
 
! Отговори
A3 преди 10 години
Този вече тотално се побърка. Трябва незабавно да спре коката:) И да не се прави на мъж, когато пред парламента са останали 5 деца и да ги нарича наркомани и... Лесно е да се правиш на мъж заобиколен от 30 *** като гардероби с обръснати глави, за да прикрият двата пръста чело с което разполагат. Защо не излезе, през деня? Страх го е това наакало се комплексарче-наркоманче!
319
4
 
56
 
! Отговори
denim58 преди 10 години
Сидеров,освен че е луд е и страхливец ! Да дойде в 19.00 часа на протеста ! А не да ходи с гавазите посред нощ и да обижда хората на алкохолици, наркомани и хулигани ! Хулигана е той самият , видно и документираното от телевизиите поведение и нецензурни приказки ! Сърдит на живота и той на него!
318
1
 
16
 
! Отговори
ROMAN EMPIRE преди 10 години
TOPLATA BODO E OTKRITA ODAVNA NA VAS VI OSTAVA SAMA DA KOPIRATE ZAPADNATA DEMOKRACIA I VSI4KO E NA RED NO PREDI TOVA TRYABVA DA SE OTKAJETE OT RUSKO-TURSKIYAT VI MANTALITET ; A TOZI DIVAK PROSTO TRYABVA DA OSTANE VAV KOMUNISTI4ESKATA ISTORIA.
317
35
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
БЪЛГАРИ ОСЪЗНАЕТЕ СЕ МАФИЯТА И МОНОПОЛИТЕ ВИ ИЗПОЛЗВАТ КАТО ОПИТНИ МИШКИ С ЦЕЛ ДА СЕ ДОКОПАТ ОТНОВО ДО ВЛАСТА КОЯТО ИМ БЕ ОТНЕТА ФЕВРУАРИ И С КОЯТО СЕ ОПИТАХА ДА ЛЕГАЛИЗИРАТ МАФИОЗКИТЕ-ОЛИГАРХИЧНИ КРЪГОВЕ В ДЪРЖАВАТА СРЕЩУ ТОВА СЕ И ОБЕДИНИХА ТРИТЕ ПАРЛАМЕНТАРНИ ПАРТИЙ И ОГЛАВИХА НОВОТО ПРАВИТЕЛСТВО ЯВНО СЛЕД ПОСЛЕДНИТЕ ВЗЕТИ МЕРКИ ОТ СЕГАШНОТО ПРАВИТЕЛСТВО ЗАСЕГНАЛИ КОСВЕННО И НЕКОСВЕННО ИНТЕРЕСИТЕ НА ГЕРБ МАФИЯТА В БЪЛГАРИЯ СЕ ОРГАНИЗИРАХА И ТЕЗИ ПРОТЕСТИ
316
4
 
43
 
! Отговори
yako преди 10 години
До фениксМного ли е боленшантавия Волен?Щом псува недоволенп...лът ляв и долен!Щом не е с ДПС-тощо подлага си дупето?И политически мърсува,като отказва да гласува!И всеки негов лафе злонамерен гаф,а политическа платформа-безумна и лъжлива форма!Той политическата сценапревръща в кървава арена!Затуй настъпи време вечда се изрита надалеч!
315
39
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Tъпите ГЕРБЕРИ И МЕДИЙ ОРЕВАХА ОРТАЛЪКА С ЦЕЛ ДЕСТАБИЛИЗАЦИЯ НА ДЪРЖАВАТА ЗА ДА МОГАТ МАФИОЗИТЕ ДА СИ БЕЗЧИНСТВАТ КАКТО ДОСЕГА МНОГО ЗАБЛУДЕН НАРОД ИМА ДАНО ДА СТАНЕ ПО-ЛОШО СЛЕД ТЕЗИ ПРОТЕСТИ ЗА ДА ВКЛЮЧИТЕ КОЙ СА ЛОШИТЕ И КОЙ СА ДОБРИТЕ ДО ТОГАВА ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА ПЛЮЕТЕ ПО БСП-ДПС-АТАКА ДО КРАЯ НА ТАЗИ ГОДИНА ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ КОИ КАКЪВ Е И ЗАЩО ТАКЪВ Е А ДОТОГАВА ПРОТЕСТИРАЩИТЕ СИ ОСТАВАТ ЕДНИ *** МАНИПУЛИРАНИ ОТ МОНОПОЛИТЕ ОВЦЕ
314
4
 
40
 
! Отговори
феникс преди 10 години
Много ли е боленшантавия Волен?Щом псува недоволенп...лът ляв и долен!Щом не е с ДПС-тощо подлага си дупето?И политически мърсува,като отказва да гласува!И всеки негов лафе злонамерен гаф,а политическа платформа-безумна и лъжлива форма!Той политическата сценапревръща в кървава арена!Затуй настъпи време вечда се изрита надалеч!
313
1
 
36
 
! Отговори
Сидеров преди 10 години
плати по 20 лева на "симпатизантите" си тази нощ.
312
4
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Никой не плюе по Сидеров ! Направо го напикават !
311
4
 
37
 
! Отговори
Л преди 10 години
До АнонименКолко ти платиха на теб еничарююю. Отивате си .Довиждане. Ха да те видя жалък турски *** къде ще идеш ха ха
310
2
 
39
 
! Отговори
nero43 преди 10 години
не мога да разбера никой ли в този парламент не вижда че този човек е психично болен.Болене е защо не дойдеш с мутрите си на площада в 19.00ч а не в 23.00ч смелчага нещастен.хитлер е избивал лудите това би трябвало да го знаеш като негов последовател
309
18
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Като толкова обсъждате на Волен парите, го пратете на детектора на лъжата. Протестирайте за туй. Ами какво ще стане ако излезе че не е взел пари, питам аз. Ако си има някаква друга цел? Гледайте по често филми за зомби, та барем Ви просветне що пиша.