Волен видя вандализъм, че и гражданска война

Орешарски да вземе мерки или да си ходи, отсече Сидеров
Обновена: 17 юни 2013 15:36 | 17 юни 2013 14:14,
483
Волен видя вандализъм, че и гражданска война
"Ние, "Атака", сме категорично против връщането на ГЕРБ във властта, каза Сидеров. Снимка: БТА

"Атака" настоява премиерът Пламен Орешарски да вземе мерки за овладяване на престъпните действия, които целят гражданска война в страната.

"Настояваме полицията да се намесва, когато има вандалски и криминални прояви. Моето наблюдение от вчера беше, че полицията не само не овладяваше, но и подпомагаше тези вандалски прояви", обяви на пресконференция Сидеров, който след полунощ влезе в яростни пререкания с протестиращи, полиция и журналисти.

"Оформяме сигнали до прокуратурата за вандалски прояви, целящи нарушаване на обществения ред. Сигнализираме и за подбуждане на хулиганство, както направи екипът на Канал 3. Работата в медия не дава право да хулиганстваш. Законът е за всички в България, да няма двойни стандарти, другото е гражданска война и кой както иска да се оправя. Ако ГЕРБ искат това, Бойко Борисов трябва да каже, че иска гражданска война, иска да се леят кървища", категоричен бе националистът.

Сидеров продължи да твърди, че ГЕРБ се опитват да предизвикат гражданска война и хаос с цел да се върнат начело.

"Ние, "Атака", сме категорично против връщането на ГЕРБ във властта. Криейки се, Борисов доказва, че не само не е мъж, но и той става престъпник, който е много опасен. Настояваме Орешарски да вземе мерки като министър-председател или да си ходи, ако не може да го направи", каза Волен Сидеров.

Той обяви още, че е поставил пред премиера Пламен Орешарски въпросa да "освободи партийните назначения, които са му натрапени от БСП и ДПС".

"По този начин да покаже, че е програмен министър-председател, а не такъв, който действа под натиска на две партийни сили. Категорично сме против назначаването на областни управители в определени области. Не желаем зам.-министри от ДПС, които вече са били в тези ведомства и са показали негативни качества", категоричен бе той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


483
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
348
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Predatel! Vremeto ti svarshi!
347
3
 
34
 
! Отговори
ставри преди 10 години
Защо болните на са там където им е мястото?
346
3
 
23
 
! Отговори
krismin преди 10 години
Волен и хайката му са просто едни еничари. Има дори наглостта да ни заплашва, че ще вземел мерки. Какви, бе? Ще тръгнеш срещу собствения си народ? Ще се биеш ли с протестиращите? Я си събирай багажа и да те няма
345
20
 
8
 
! Отговори
Apostola_1 преди 10 години
Бяхме свидетели ЧЕТИРИ години на правителството на ГЕРБ, което какво направи - едно огромно нищо ?!?! Какво повече да говорим ?????? А властта беше изцяло в техните ръце ?!?!
344
21
 
5
 
! Отговори
Apostola_1 преди 10 години
ПП Атака май макари с 27 депутата върши повече работа от всичките тези взети задно на ДПС БСП и ГЕРБ. Затова аз предлагам НС да има само 27 депутата от утре. Да започне да работи нормално?!
343
17
 
5
 
! Отговори
Apostola_1 преди 10 години
Той Бойко има навика да си плаща, за медийно внимание.
342
3
 
27
 
! Отговори
мастер преди 10 години
Този Волен е политически труп.Нощес видяхме на живо неговите последни и единствени симпатизанти,яките платени пазачи от Самоков.Ашколсун маааашала ефенди.
341
9
 
4
 
! Отговори
владетеля преди 10 години
ТОВА НЕ СА ПРОТЕСТИРАЩИ,КОИТО ДЕМЕК СИ ТЪРСЯТ ПРАВАТА,ТОВА СА ***.
340
9
 
13
 
! Отговори
отвратен преди 10 години
Сиктир ага /Долен Лидеров/е голямото зла за България.По- брутален от всички е. Той е факлата ,която ще взриви България.Дано протестиращите осмислят риска и да забравят посоката към офиса на Атака.
339
23
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Атака победа !!!
338
13
 
12
 
! Отговори
Активист на Атака преди 10 години
Да им строшим черепите следващият път на тези платени *** и наркоманчета!
337
21
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Както винаги Г-н Сидеров е прав. Тези дрогирани платени престъпници и хулигани трябваше да бъдат арестувани, а полицията бездейства и ги оставя да вандалстват.
336
23
 
5
 
! Отговори
Schwarzer Adler преди 10 години
Много е прав Волен Сидеров и има основание в искането му,полицията по активно да предотвратява и се намесва,когато има вандалски и криминално провокативни прояви, насочени срещу Атака,като знае,че зад гърба му стоят 300хиляди трудно удържими и яко настървени 'щурмоваци' от родолюбиво патриотични българи,заклели се в заветите на Ботев и Левски за СВОБОДАТА на България и при най малката искра,са готови веднага да тръгнат на победоносен поход за да влязат в открит бой с платените наемници на силовите групировки и продажномафиотски босове!
335
25
 
7
 
! Отговори
val 789 преди 10 години
Е голяма ще я свършите като затриете АТАКА!!!! Няма да ги има в следващият парламент!!! Е и какво от това??? Ще очаквате подвизи и благоденствие с Борисов-ГЕРБ,Станишев-БСП,Местан-ДПС,Яне-РЗС,Валери-НФСБ и партията на мадона Кунева!!!! Къде само с премахването от власт на Сидеров и АТАКА да не се решаваха всичките проблеми!!!!!Търсите изкупителна жертва и ще я имате-ЖАЛНА ВИ МАЙКА СЛЕД ТОВА!!!!
334
8
 
25
 
! Отговори
Parcuc преди 10 години
Тоталния *** Сидер-ага го е много страх от нови избори скоро, защото може и да не влезне в парламента. Този долен родоотстъпник се обеси като преди това се нагъзи на Люто ***. Сори Недоволен - ти си вече минало.
333
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ataka se samoubi politicheski
332
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Точно така - да излезе танка!Не казвам танковете, защото те вече са продадени за скраб от тройната коалиция. Останал е само един...
331
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
представяте ли си ... тоя на снимката вече не може да се покаже сред хората без охрана.прокълнат до живот. активисчетата му ще се разбягат като въшки. Мутрите му ще го напуснат ... ще трябва или да емигрира или да си носи постоянно вазелин.
330
6
 
26
 
! Отговори
аман от тъпаци преди 10 години
Забелязвам че потдръжниците на аТАКАв този форум в коментарите си постоянно наричат Българския Народ ''***'' и протестиращите ''лу.пени''.Не обиждайте хората само защото не са толкова *** като вас за да поткрепят еничаря сИДЕРОВ ага.
329
7
 
20
 
! Отговори
megi 55 преди 10 години
КАК НЕ ТЕ Е СРАМ ДА СЕ ПОЯВЯВАШ ВЪОБЩЕ ОЩЕ ПО ВЕЧЕ ДА ДАВАШ УМ НА НАРОДА!НА ТЕБЕ ВСЕ НЯКОЙ ТИ Е ВИНОВЕН,НО ТИ НИКОГА!