Борисов се връща в НС, ако Станишев се извини!

От 20 години Ахмед Доган управлява страната, разкри експремиерът
Обновена: 23 сеп 2014 12:09 | 22 юни 2013 16:45,
600
Борисов се връща в НС, ако Станишев се извини!
Борисов отдавна би подал оставка. Снимка: архив, БТА

ГЕРБ ще се върне в парламента, ако лидерът на БСП Сергей Станишев се извини, че е допуснал непристойното поведението на „Атака“.

Това заяви Бойко Борисов след среща с председателя на Европейския парламент Мартин Шулц.

По-рано днес по време на форума на ПЕС председателят на Групата на социалистите и демократите в Европейския парламент Ханес Свобода заяви, че е много лесно правителството да се отърве от зависимостта от "Атака", ако ГЕРБ се превърнат в конструктивна опозиция и подкрепят реформи, важни за държавата. 

„Господин Шулц прекрасно знае, че аз предлагах един глас да им дадем от ГЕРБ, за да не се хващат с тези хулигани от „Атака”. Как ще си го обясни поведението им при президента Плевнелиев? Мислите, че не знаят какво са правили на консултативния съвет? Аз съм готов веднага да се върна в парламента, стига Станишев да дойде, да се извини, да каже: „Вижте, това, което допуснахме, да подскачат по банките и ние да си мълчим, това няма да се допуска вече”.

Борисов беше категоричен, че от 20 години Ахмед Доган  управлява България.

„По време на нашето управление е единственото време, в което той не беше на власт, затова беше ни дал срок, че след една година ще паднем. Успяхме да удържим и паднахме два месеца предсрочно”, каза той.

Борисов заяви, че не се е виждал с Доган от много години. „Той има други приоритети, други партньори и аз не мога да съм в унисон с това, което той иска да се случва в България”, каза лидерът на ГЕРБ.

„Като всеки един гражданин съм разтревожен, че всеки ден десетки хиляди излизат по площадите в България, за безумните назначения, които се правят, но не е нужно, както вчера г-н Орешарски ходи до Брюксел - да му кажат там, че има проблем. Проблемът се вижда всяка вечер”,  допълни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

12Следваща »


600
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
25
 
29
 
! Отговори
sbs преди 10 години
До ужасТи къде видя Борисов да иска прошка и коалиция от БСП? Аман пт такива платени форумни драскачи като теб, бил гласувал за ГЕРБ видиш ли *** сега е вече възмутен - мишок, бягай при Кутев да ти дава надницата за писането тук и изчезвай от днес.бг платен драскачо!Оставка на кабинета ОлигаРСКИ!!! дОЛУ БСП !!!
14
21
 
42
 
! Отговори
Елена преди 10 години
Борисов,какво си въобразяваш,все си ощипаната мома.Ти се изгаври и ни унижи,не погледна към народа,а към магистралите,понеже там са ....Сега пък Станишев да се извинява заради поведението на Сидеров,да не би да му е настойник.Къде е твоята политическа отговорност към твоите избиратели.Защо не стоите в пленарна зала и да ги защитавате,а откакто си в политиката все някой ти е виновен.Като кмет не направи нищо положително за столицата и тогава ти беше виновен Станишев.Да се оправдавш не е добре.
13
11
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ха тиквата
12
18
 
37
 
! Отговори
До радио Ереван преди 10 години
Въпрос: Защо Бойко Борисов все се изсулва като пръдня от ***?Отговор: Вие ВЕЧЕ си отговорихте.
11
27
 
28
 
! Отговори
БББ преди 10 години
ИЗХОДА Е ПОДСКАЗАН ОТ БРЮКСЕЛ : НОВО, НАИСТИНА ПРОГРАМНО ПРАВИТЕЛСТВО ПОДКРЕПЕНО ОТ ГЕРБ И БСП.
10
36
 
29
 
! Отговори
художника преди 10 години
Като чета Бойко какви ги реди, мога да кажа с ръка на сърцето.- Браво г-н Борисов, ако продължавате в този дух ще градите респект и уважение. Вече няма да сте Боко Тиквуня, а ще Ви наричат г-н Борисов. Това по-горе са думи на истински държавник!
9
13
 
16
 
! Отговори
цирк серенгети преди 10 години
най нахъсъният и *** шут от цирк серенгети в действие, зад кадър тълпа от странни създания с джуджета по раменете и с циркови плакати подкрепящи изпълнението на палячото/рунд2 палячото е осъзнал че нищо не може да направи и се опитва да направи договорки касаещи свободата и парата, обръщение към циркопоклониците с малките шашардисани джуджета= вижте сага кво ако не ме пипнаттрайте за сега щот шъ ми го вкарат отзад кат харбун от китоловен кораб, по късно шъ дам нови нареждания, цецо съм го еал
8
38
 
39
 
! Отговори
ужас преди 10 години
Този човек на снимката моли Станишев да игнорира Атака и ще влезел в Парламента и заедно ще приемали законите и управлявали...Само иска извинение от Станишев че е допуснал до себе си АТАКА и веднага влиза в парламента и заема мястото на тази партия като подкрепящ правителството.....Като избирател и гласувал за ГЕРБ съм отвратен и потресен......Вече ставам симпатизант на Атака и става видно че това е единствената партия която е трън в очите на всички други..Гади ми се,чувствам се омерзен..
7
19
 
38
 
! Отговори
WASILISQNISGERMANI преди 10 години
АКО НЕ Е НА ВЛАСТ....БОЙКО ЩЕ ГО ОШУШКАТ...
6
23
 
3
 
! Отговори
123456 преди 10 години
Вече започна да четеш и ако не поставиш това съобщение на 5 различни страници *** ще умре до 5 днипреди 3 часа Харесвам
5
30
 
55
 
! Отговори
Тина преди 10 години
отново велики разсъждения и опит да нагнетява обстановката,много елементарен мъж
4
18
 
45
 
! Отговори
Извинисебе! преди 10 години
Извинисебе!
3
56
 
73
 
! Отговори
ква стана тяяяяяяя преди 10 години
Ахааааааааааааа Бойкооооооооо,вече молиш за коалиция ааааааааааа ? Само и само да отървете с Цецо крадеца съдебното възмездие ! Как се чувствате симпатизанти на Герб да ви питам ? Този индивид на снимката би се съюзил и с дявола само и само да е във властта !
2
33
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ В РЕЗЮМЕ-НЯКОЙ БЕШЕ НАПИСАЛ ЧЕ СЪМ ИНТРИГАНТ И ВСИЧКО МИ СЕ ПОЛУЧАВА БЕЗ ДА СЪМ НА СВЕТЛО!!! ТОВА НЕ Е ВЯРНО!!!НЕ СЪМ ИНТРИГАНТ-ВИЕ СТЕ ПРОСТИ ДА МИ СЕ ВРЪЗВАТЕ И ДА ИЗПЪЛНЯВАТЕ (НЕВОЛНО) НЯКОЙ ОТ ВАС МОИТЕ ВЪЖДЕЛЕНИЯ НА ДОН КОРЛЕОНЕ!!!
1
62
 
27
 
! Отговори
varg преди 10 години
Какъв е проблема Ахмед Доган да е на власт.За това е учил човека.