Куюмджиев: Поевтиняването на тока е добре за много хора

Депутатът коментира промените в Закона за енергетиката
30 юни 2013 15:54, Петя Славова
37
Куюмджиев: Поевтиняването на тока е добре за много хора
Явор Куюмджиев. Снимка: Булфото

Нашата основна амбиция в предизборната кампания беше да направим нещо за всички тези хора и успяхме. Това заяви пред БНР Явор Куюмджиев, депутат от Коалиция за България, в коментар за промените в Закона за енергетиката.

Той поясни, че народните представители са направили така, че ДКЕВР да не бъде политически придатък и в Закона да се даде шанс да може да поевтинее токът. „За да се балансира цялата енергийна система, трябва да се намерят резерви от намаляване на разходите, това значи, че някои хора, които досега са печелили огромни суми, вече няма да ги печелят, обясни Куюмджиев.

Той напомни, че с промените в Закона за енергетиката е отпушен износът за ток. Тези действия, според него, говорят, че депутатите са на прав път. „В голяма част от страната 60% от хората живеят на прага на бедността. Дори и с 5-10 лева да намалеят сметките за ток, за тези хора това са много пари'', уточни Явор Куюмджиев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
За кои хора?
12
7
 
16
 
! Отговори
Think преди 10 години
Супер е , сега с тези до 5 % намаление , вече ще се чудя къде да изхарча спестените пари ... На морето ли да отида...агне ли да купя .... , че ще останат и на децата да дам нещо....Червените *** са *** ... Ама те тяхната цялата им е такава .... то им остава седмица или максимум 2 преди да се скрият по дупките си !
11
13
 
9
 
! Отговори
Бой Бор преди 10 години
Поевтиняването на тока е добре за много хора, но е лошо за *** и мутрите тип тиква.
10
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ХОРА РАДВАЙТЕ СЕ , ОТ БЕСЕПЕТО ДАВАТ ПО 5 ЛВ. НА ДОМАКИНСТВО. ОБЕЩАВАТ И 0.15% НАМЛЕНИЕ НА ГАЗТА , ДА ВЕРНО Е 0.15%. ТРЯБВА ДА ИЗЛЕЗЕМ С ЧЕРВНИТЕ ЗНАМЕНА НА ПЛОЩАДА И ДА ПРИВЕТСВАМЕ ТАЗИ БЛАГОДАТСВЕНА НОВИНА ЗА ОБИКНОВЕНИЯ ИЗБИРАТЕЛ, ЗА ОБИКНОВЕНИЯ БЪЛГАРИН.КАКТО КАЗВА НАШИЯ ДРУГАР И РЪКОВОДИТЕЛ ДР. КУЮМДЖИЕВ 5 ЛВ. СА МНОГО ПАРИ. ТЕЗИ КОИТО ЧАКАТ НА ОПАШКАТА ЗА ИЗЛИЗАНЕ КЪМ ГРЪЦКОТО МОРЕ МОЖЕ И ДА НЕ МАНЕФЕСТИРАТ.
9
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ДругарЕ и след 100години в "голяма част от страната" 60% от хората ще са на прага на бедността ама вие им давайте повече докато не почнат и тука палежи...и ги учете да живеят на гърба на тия за които 5лв.не са от значение ДаВиЕбМаСкапана,ей Боже по турско работните българи са строели къщи-палати а комунизма ги направи отвратителни мекотели!Преди са ходели на печалба да правят пари с уменията си,сега ходят да измекяруват и живеят като скотове за 600 евро защото тука 600лв,му били малко!!!!
8
22
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тиквата с неговата продавачка и с лев не можа да намали тока, така че и това е нещо въпреки че е пренебрежимо малко. Трябва още да намаляват или да вдигат здраво доходите на хората.
7
0
 
6
 
! Отговори
xa преди 10 години
kuyumcu oznachava zlatar. Izvinete me za latinicata
6
15
 
29
 
! Отговори
Дани преди 10 години
Тия червени *** за *** ли ни вземат! Намалението е обявено до 5% /не 5%/, т.е. около 2-3 %. На сто лева прави два-три лева, на 50 лева прави лев - лев и половина. Тази пиар акция няма как да мине. И продължават да говорят, да говорят... Просто да спрат да демагогстват и си подадат оставката! Нищо друго не искаме от тях . Само едно - оставка! За останалото да не се притесняват.
5
1
 
15
 
! Отговори
vesko02 преди 10 години
Наистина ли е невъзможно човек да бъде честен,принципен и да защитава справедлива кауза?
4
13
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тези червени кухи *** правят пореден жалък опит да ни втълпят някои от евтините си номерца. Не довиждане, а сбогом, другари!
3
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
За да може цената на тока да стане поносима за хората трябва зелената енергия да изчезне от сметките им. АЕЦ ще си работи, миньорите ще си работят и тока ще бъде с добра цена. Който иска зелена енергия да си купува от производителите. Вижте само имената на всички които имат ВЕИ и ще ви стане ясно къде е проблема и кои печелят на гърба на народа. Нека направим референдум и хората да кажат каква енергия искат да купуват.
2
8
 
19
 
! Отговори
Чичо Куре преди 10 години
И кво, аплодисменти ли чакате?
1
4
 
26
 
! Отговори
МАРКЕТИНГ преди 10 години
PR