"Печатницата в Костинброд - медийна манипулация"

Борисов: Изборите във Варна са знак за протестиращите
Обновена: 12 юли 2013 18:54 | 12 юли 2013 18:53, Елка Василева
163
"Печатницата в Костинброд - медийна манипулация"
Бойко Борисов. Снимка: архив, БТА

„Аз истински се радвам, че хората осъзнаха, че печатницата в Костинброд беше една гигантска медийна манипулация, която ни омаскари нас. Сега всички знаят, че ние нямаме общо с тази печатница. Не е имало от тази печатница как да излязат бюлетини“. Това каза пред ТВ Европа Бойко Борисов – лидер на ГЕРБ.

Още по темата

По повод неотдавнашните избори във Варна Борисов посочи, че победата там „е важен знак за протестиращите в големите градове. Аз истински се надявам Варна да се развие в следващите 4 години по начина, по който всички искаме и модела от Бургас. Комунистите винаги правят това – това, което правят, го приписват на другите. На изборите във Варна се оказа, че в ромските махали харесват БСП”, допълни още лидерът на ГЕРБ.

Според него посланиците на Германия и Франция са казали „всичко, което можеше да се каже за тази тройна коалиция, това е съгласувано с техните кабинети. Те го направиха точно, за да направят разликата – крайно негативно за това управление, на другия ден – английското даде прекрасна оценка за нашето управление. По този начин хората да преценят отношението, което имат в Европа към нашето и сегашното управление“, посочи Борисов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


163
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
123
7
 
8
 
! Отговори
j преди 10 години
Червени *** от БСП, турски *** от ДПС, фашисти от АТАКА сами заробвате собствените си деца, 100 години крадете и насаждате олигофренската ви червена идея. Продадохте ресурсите и производството на Доган Местан Ибрям, изнесохте милиарди капитал зад граница. А когато дойде ГЕРБ секна ви далаверата и скочихте като мършави кучета. За 3 години аз видях какво постигна ГЕРБ, стократно повече от колкото вие във прословутите ви петилетки. Скрийте се в землянките си долни мазни плужаци.
122
11
 
17
 
! Отговори
цирк герб преди 10 години
Да бе да. Все едно че станишев е печатал в печатницата на герб... А във Варна пък видяхме индийанската нишка от *** в действие. А Тиквата пак се вижда на трапеца в бяло. Що не си види рейтинга от 20%, даже Станишев го мина!
121
6
 
15
 
! Отговори
любо преди 10 години
До bariera_61брато като има *** в българия които работят за 150 евро на месец и аз мога да построя магистрала. ако твоя любим бб беше намалил заплатите на 50 евро месечно можеше да построй завод за полупроводници.
120
9
 
21
 
! Отговори
иво преди 10 години
"Борисов: Изборите във Варна са знак за протестиращите " - гласували 26% .Голям знак ама какво ли е разбрал тиквата от него ?
119
21
 
35
 
! Отговори
ГРОБ-КОПАЕ преди 10 години
ГЕРБ изкопа ГРОБА за народа! НАРОДА ще погребе герб в ГРОБА изкопан от герба в същия гроб! ИМА ВЪЗМЕЗДИЕ!
118
22
 
25
 
! Отговори
БОЙКО УМИРА преди 10 години
Ке умре КОМУНИСТИЧЕСКАТА издънка-БОКО. Сам си тегли ножа! Най объркан Комунист-крадлив! С БАШ комунистическите пари си играе! И ще го гръмнат!Щото пере парите на БАШ-***! Дето окрадоха България! Станишко няма достъп до тази измекярска МАФИЯ!
117
13
 
21
 
! Отговори
Гроб-БАРИЕРА преди 10 години
МИТНИЦА-Бариерата и БОЙКО Ке ги ТРЕСНЕ БОГ! Много КУРВАВИ и кървави пари харчат! Нема ке ги биде! На отвъдното место нема да имат! Тези дето КРАДАТи теа дето им помагат,все у АДО ке идат-ВАНГЕЛИЯ,казва от отвъдното! Кой верва верва-кой не ВЕРВА? Тежко му и горко! Опасно е да се кръстиш НАОПАКИ!
116
14
 
12
 
! Отговори
Лумпен преди 10 години
bariera_61 май е платен писач на ГЕРБ...
115
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Kakvoto i da kazva sergei protiv boiko az vse o6te vijadam kakvo e napravil boiko i kakvo e napravil sergei
114
14
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Az vinagi sam vqrval na gerb i vinagi sam znael 4e sergei e mo6enik
113
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Яне ти пак си сменил името, но ние те познаваме.
112
24
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
БРЕЙ СТИГА РЕВА БЕ БОЦЕ КАТО ВДОВИЦА ЗА УИЙ СРАМА НЯМАШ ЛИ БРЕ!!!
111
25
 
8
 
! Отговори
Волен преди 10 години
Само Волен ще ни оправи,вервайте ми!ВОЛЕН!ВОЛЕН!ВОЛЕН!!!!!!***,продажна ***!Да,продажна,пари за пенсионери,детски и майчински НЕ,но за стачки ДА!
110
25
 
19
 
! Отговори
ицо преди 10 години
Тиква НЕЩАСТНА имаше 4г. и какво
109
32
 
5
 
! Отговори
Велес преди 10 години
Eeeeе,нема оттърване от това нещо... Само Волен Сидеров и Атака ще ви накарат да си седнете на посраните дирници!-А човек,като гледа коментарите и оценките /+/ и /-/ за тях,и ги съпостави,се оказва,че Атака от 7% май-май отива на около 22% ...Аха! Така,че има кой да ви "коригира" драги ми герберасти!И едно уместно предложение....Гледайте и телевизия "АЛФА" !
108
31
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не ти вярваме, Тикво продажна!
107
26
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Драйфа ми се от Боко
106
0
 
6
 
! Отговори
Справки_13 преди 10 години
До Анонимен - 118"българоубийеците"," безмозъщни",другите грешки не ми се копират!Мога със *** си да мисля, и пак повече акъл имам от теб... Ти ли ще ми даваш наклон бе ***?*** си , то е очевадно! Да, *** какъвто автогол си е вкарала с теб... друг такъв няма!
105
26
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Mислех си(наивно), че като този *** отиде в опозиция ще си починем малко от него. Уви, всеки ден, сутрин, обед, вечер този е навсякъде, не се издържа ;(...
104
33
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Здравей ипонска мутро, г-н бивш охранител на топ-комуниста Живков. Ти бе, ти който се пишеш най-големия антикомунист в тая държава, ти който опази най-висшия комунист в тази държава до дълбоки старини, кога ще си върнеш членската комунистическа книжка? И тъй като си прекалено важен, за да си правиш труда да ходиш на работа, както правеше Доган, как все още смееш да си показваш мръсната комунистическа мутра пред хората. Скрий се бе!