Корнелия Нинова: Дайте шанс на това правителство!

Можем да се разберем с всеки един от протестиращите, смята тя
Обновена: 15 юли 2013 09:04 | 14 юли 2013 21:46,
231
Корнелия Нинова: Дайте шанс на това правителство!
Снимка: Bulgaria On Air

„Коалиция за България твърдо стои зад Орешарски и сегашното правителството. В парламента изпълняваме заложената програма“. Така председателят на парламентарната група на Коалиция за България Корнелия Нинова коментира пред Bulgaria On Air днешното изявление на депутатът от ДПС и заместник-председател на парламента Христо Бисеров за възможността от друго правителство в рамките на това Народно събрание.

„Не е комфортно да се работи на фона на протестите. Ако се успокоят емоциите и седнем да поговорим заедно,  ще се разберем с всеки един“, категорична беше Нинова.

„Ако са майки - увеличаваме майчинските, ако са пенсионери – въвеждаме златното швейцарско правило, ако са безработни студенти – ще има помощи. Ще въведем и мерки в помощ на бизнеса като премахнем около хиляда лицензионни проблема, които има пречат на работата“, обясни тя. Нинова подчерта, че средствата за социалния пакет не предвиждат актуализация на бюджета.

Това, което налага стъпката е разплащането на държавата с бизнеса, общините и болниците, твърди тя.

Според нея, ако никой от протестиращите не възприема тези мерки като положителни, то не ги е грижа за България.
На въпрос какво ще предприеме Коалиция за България, ако ДПС оттегли подкрепата си, Нинова отговори, че нямат план „Б“. Тя призова да се даде шанс на кабинета „Орешарски“.

„Работим по промени в Закона за обществените поръчки, призоваваме и гражданските организации да се включат в обсъждането на Изборния кодекс“, каза още тя.

По думите й в момента е нереалистично да се говори за стопляне на взаимоотношенията им с ГЕРБ. „Необходимо е първо да се появят в НС, за да има подобни разговори, но правителството си изпълнява добре програмата си, тъй че не виждам смисъл за такива действия“, смята Нинова.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


231
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
3
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Толкова много издънки за по-малко от месец.
13
5
 
49
 
! Отговори
viki123 преди 10 години
Да припомним как дойде тази власт. Беше грубо нарушен изборноя ден с истерични изцепки на някой си Бареков, взел не знаем колко за тази низост. Прекрасния мъж Цацаров конситуционен съдия не се посвени да го последва. Герб спечели изборите. Върна мандата. Бсп състави правителство с незаконнта партия ДПС и властта на правителството се крепи на средния пръст на един фашист със съмнително прихично здраве. Това ли ви е законното правителство????? Марш
12
48
 
5
 
! Отговори
ognyanz преди 10 години
Правителството на Орешарски трябва да бъде подкрепено от всички разумни хора.За по-малко от месеца правителството на Орешарски на направи за хората повече, отколкото правителството за ГЕРБ за почти цял мандат - реши да намали цената на тока, да замрази възрастта за пенсиониране,да увеличи минималната заплата, пенсиите и социалните надбавки, да премахне лихвите върху влоговете, да наложи мораториум върху строителството на Черноморското крайбрежие.
11
6
 
46
 
! Отговори
megi 55 преди 10 години
Колко пъти? Колко години ни измъчвате? Живота ни свърши докато ви траяхме да се налапате.Никакъв шанс за вас! Шансът е за нас за децата и внуците ни! МАХАЙТЕ СЕ,ЧЕ НЕ СЕ ТРАЕ ВЕЧЕ!
10
6
 
51
 
! Отговори
ivan преди 10 години
Какъв шанс? Провалихте се още с началото! То и друго не се очакваше! Трябва ли за трети път да фалирате държавата? И какво давате пари на *** да има електорат за предстоящите скорошни избори. За сведение ние съпругата ми не взема детски- висок доход а *** цял ден пред блока и чакат интеграция...Нямам думи! ОСТАВКА и да не дава господ никога да не сте в управлението, поне не и в този си вид!
9
4
 
52
 
! Отговори
stoneg преди 10 години
баща ти краде дядо ти краде и яде агнета и се преструваше на партизанин ти краде маршшшшшшшшшшшшш и никога ама никога повече не се показвай м..о д..а
8
5
 
41
 
! Отговори
bvb преди 10 години
Можете да се разберете само с вашите протестиращи останалите не ви искат жадни за власт мизерни душици. Не сте по различни от Борисов. Алчни сте само за власт и пари всичките.
7
3
 
43
 
! Отговори
123 преди 10 години
А може ли с бат Бойко/да излезете отвън/ да се разберете "кат мъже"???ха ха ха
6
7
 
77
 
! Отговори
Аз от Пловдив преди 10 години
Не г-жо Нинова, ние искаме да ни дадете шанс! Искаме да се разкарате веднага! Дайте ни шанс да поживеем с мисълта, че не съществувате!
5
4
 
52
 
! Отговори
Уркото преди 10 години
Ще това, ще онова. Ами айде правете ги. Ако не - кой откъде е докато още може да се разделим по живо по здраво.
4
7
 
67
 
! Отговори
един преди 10 години
Никакъв шанс за вас.продажници
3
7
 
73
 
! Отговори
Михаил преди 10 години
Марш. Никакъв шанс!
2
6
 
76
 
! Отговори
jo преди 10 години
Дърти комунистически ***.
1
5
 
64
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
неееееееееееееееееее