Симпатични протестиращи ли? Платени са, скочи Буруджиева

Чуваме ги хората, настояха тя и червеният депутат Антон Кутев
Обновена: 18 юли 2013 12:59 | 18 юли 2013 12:54,
248
Симпатични протестиращи ли? Платени са, скочи Буруджиева
Вече 35 дни БСП чуват протестиращите. Снимка: Булфото

За пореден път червени депутати отправиха остри критики към протестиращите навън.

Този път те заподозряха и организирано превозване на участници за осъществяване на опита за блокада на парламента.

На сутрешния протест имаше идея да се направи жива верига, която да спре влизането на депутатите в НС, която обаче бе осуетена от полицията.

Според Татяна Буруджиева от левицата обаче има опити за подсилване на протеста с автобуси, които пристигат от провинцията, за да бъдат блокирани депутатите в Народното събрание на излизане.

"В момента се заплащат автобуси, за да се придвижват хора от провинцията, най-вече от места, където кметовете са от ГЕРБ, за да се окупира парламентът", каза тя.

По думите й част от протестиращите не са нито интелигентни, нито симпатични.

"Не може да сме безотговорни. Не може да сме хора, които не си дават сметка какво произтича от действията ни", настоя тя.

Според нея протестиращите искат оставка, а всъщност не си дават сметка, че ако няма правителство, институциите няма да работят и няма да може да се реализират никакви промени.

"Ние сме доказали през последния месец, че имаме добра чуваемост към протестиращите", заяви друг червен депутат – Антон Кутев.

Той застъпи добре познатата си теза, че всеки има право да протестира, но на изборите преди два месеца за БСП са гласували 1 млн. души.

По думите му той и колегите му се срещат постоянно с тези хора и припомни, че има събрани 200 000 подписа в подкрепа на правителството.

"Ние нямаме право да предадем гласовете на тези, които са ни подкрепили", категоричен бе Кутев.

"Няма как да се случи, така че една група от няколко хиляди да промени резултата от изборите", заяви той и допълни, че най-вероятно резултатът от нов вот "за добро или лошо" ще бъде много подобен на сегашния състав на НС.

Кутев също като Буруджиева заподозря, че има някаква организация и протестиращите са стимулирани по някакъв начин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


248
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
122
4
 
15
 
! Отговори
Комунист. наследство преди 10 години
Христо Луков е истински български военен герой!На 13 февруари 1943г. е застрелян от нелегални комунисти пред скромния си дом, къщичка някаква, с нищо не подсказваща че вътре живее бивш министър, генерал, човек с огромно политическо влияние. Убит е пред очите на малката си дъщеричка, която изтичала да отвори вратата.Сред организатоврите на убийството, представени като добрите герои във филма е Иван Буруджиев партизански командир, впоследствие издигнат до генерал от народната армия.
121
3
 
24
 
! Отговори
ЧУВАМ ВИ преди 10 години
Татяна Буруджиева, Юрий Асланов, Андрей Райчев, Кънчо Стойчев, Кольо Колев, Николай Бареков и безчет форумни мишоци на 10 лв надник от Пеевски ЕООД...ТОВА СА ПРОДАЖНИЦИТЕ. Нещастни жалки манипулатори - плюя на вашата обективност, безпристрастност и професионализъм. Нямате думата, вие сте СЛУГИ.
120
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Симпатични сте като Прокопиев, Иван Кръстев и Цветелина Бориславова - кръгът Типинг Пойнт
119
7
 
31
 
! Отговори
Kaleko Aleko преди 10 години
Ако човек чете форуми, феновете на БСП са все работливи, заети, успели хора.Ако погледне резултатите от изборите, БСП печели най-много гласове все в най-забутаните и изостанали части на България, където няма работа и всички бягат презглава. Т.е., няма нито заетост, нито успех.Нещо не се връзва.
118
8
 
17
 
! Отговори
Спонги преди 10 години
Интересното е, че каквото каже върхушката на БКП, след това се подтаря от безмозъчните им последователи. Ако Правителството подаде оставка, България няма да е без управление. Ще има Служебно Правителство. Не искам да обиждам никого, но досега всички Служебни Правителства (на Софиянски, Инджова и Райков) са се справяли много по-добре от редовно избраните такива. Може би защото са предимно от експерти и няма партийни лапачи.
117
2
 
9
 
! Отговори
charli преди 10 години
samo ne razbrah koi plashta kato horata protestirat sreshtu vsichki?No ako niakoi plashta za tova znachi bezrabotizata v bulgaria e 0%
116
15
 
10
 
! Отговори
24g. преди 10 години
До melinda.faellaче какво му има да изкараш 2-3000 и 5000 души на протест? че на фона на 7 000 000 какво са 3000 човека? толкова народ , ко разправяш блъскат се. събрани сте там само облагодетелстваните от миналото правителство + членовете на герб + платените 1500-2000+ 2-300 дутболни запалянковци дето няма какво да правят, къде е сега Миролюба Бенатова? они ден ги гледах на 30 човека протестиращи се присъединяват 5 човека с 1 знаме и ''протестиращи идват от всички страни''
115
5
 
27
 
! Отговори
КОМУНИСТИЧЕСКО НАСЛЕ преди 10 години
Днес дъщерята на черният ангел Иван Буруджиев гради научна кариера като социолог, учи студентите на политическа мисъл и коментира обществените нрави от позициите на БСП. Начело на Националната телевизия пък е дама с името Уляна Пръмова, очевидно кръстена на Владимир Улянов Ленин, снаха на бившия партизанин и дългогодишен член на ЦК на БКП Иван Пръмов. Такива хора днес имат наглостта да подменят историята, да потулват истината, да лъжат. Те са морални убийци на българския дух, както техните бащи бяха физически убийци. Можем да им кажем само: Бог вижда!
114
2
 
16
 
! Отговори
Kaleko Aleko преди 10 години
Г-н Анонимният,Казах го и вчера: г-н Борисов не заслужава никаква власт, но с некадърните си ходове Станишев и Доган първо го съживиха, а сега направо му бутат властта в ръцете. С всеки назначен депесар те буквално му наливат сили.
113
3
 
12
 
! Отговори
Gotin преди 10 години
До АнонимниятМи то правителството се уля... Да сме им дали кредит на доверие - доказа се че курмчията е и сляп и глух. Как е възможно да се правят гафове ежедневно? Така ли не разбраха, че свърши тази? Слагат престъпници и откровенно луди хора на ключови ръководни позиции... Ког слушат? Не е народа, нито пък здравия разум!!! Какво чакат да се случи? Нима трябва да обесят няколко депутата на жълтите павета, че да си отворят очите? Нагли, дебелокожи и безочливи кърлежи!!!
112
4
 
25
 
! Отговори
aphrodite27 преди 10 години
Буруджиева, не всички в тази държава са интелигентни и симпатични... Вие също не сте ни симпатични, но не пускате кокала. Преди да почнат протестите бях на мнение, че трябва да ви се даде шанс, но вие се усирате всекидневно.И Герб, и БСП, и ДПС, и Атака играете в един цирк, но на нас ни омръзна да гледаме представленията последните 24 години...
111
17
 
8
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Борисов нямаше такава програма, каквато е обявил Орешарски. Бойко Борисов така и не успя да разбере защо трябва да има държава, закони, институции, защо властта трябва да бъде разделена. Разрухата на държавата като такава беше дело на Борисов. Той не би могъл да каже нищо полезно по тема възстановяване на държавата, тъй като той не разбира тези неща
110
5
 
13
 
! Отговори
melinda.faella преди 10 години
До Kaleko AlekoЗНАЕМ ЗА ВСИЧКО! ЗАТОВА НЕ ПУСКАТ КОКАЛА НО НЯМА ДА ИМ Е ЗА ДЪЛГО СПОКО1
109
3
 
9
 
! Отговори
melinda.faella преди 10 години
До Kaleko AlekoЗНАЕМ ЗА ВСИЧКО! ЗАТОВА НЕ ПУСКАТ КОКАЛА НО НЯМА ДА ИМ Е ЗА ДЪЛГО СПОКО1
108
3
 
21
 
! Отговори
denim58 преди 10 години
До АнонимниятКакво управление, драги? Да не би кадровите грешни назначения от 2 месеца да наричаш управление? Или това, че Оглушарски е кукла на конци? Ами той няма думата, думата я имат СерГей, Доган и средният пръст на Хайл Волен!
107
10
 
9
 
! Отговори
24g. преди 10 години
До усаами ние си седим в къщи и се радваме на вота които дадохме, работим си и ви се смеем. въпроса е че ние ще излезем ако нашето правителство започне да се колебае! нали искате демокрация, демокрацията е в гласуването и които има повече гласове взима властта. ние гласувахме вие не, сега вие ревете ДА СТЕ БИЛИ ГЛАСУВАЛИ!
106
4
 
11
 
! Отговори
"НЕГРАМОТЕН&quo преди 10 години
ГОСПОДИ, ПРОСТИМИ та това са тъпигьози-нещо ги стимулирало били организирани, придвижани с автобуси. против морала ми е, но ме предизвикват-бураджиева и кутев:-вИЕ ПЕША ЛИ ИСКАТЕ ДА ПРИСТИГНАТ В СОФИ ТА ДА ИЗМИНАТ 4 г. НАЛИ ИМА И ТАКЪВ, А вие от САМОКОВ И ДР. МЕСТА КАК ГИ НАСАДИХТЕ ПРЕД НДК. - НЕЩОТОТО КОЕТО ГИ СТИМУЛИРА Е С В О Б О Д А Т А и смърт на тиранията. СТИГА С ВАШИТЕ ЛЪЖИ. НОВОТО ПОКОЛЕНИЕ ИСКАТ ДЕМОКРАЦИЯ И СВОБОДЕН ЖИВОТ, БЕЗ ГРАБИТЕЛИ, *** ОЛИГОРСИ...ИЗВИКАИТЕ КЛАРА И ПЕЙТЕ...
105
3
 
22
 
! Отговори
Kaleko Aleko преди 10 години
Г-н Анонимният,Доста е трудно да си върнеш доверието, като първото, което правиш, е да си назначиш роднините и приятелите за министри.Между другото, говори се, че г-жа Моника Станишева назначава ударно свои познати по разни бордове на фирми и прочие места, които засега са встрани от медийното внимание.
104
7
 
23
 
! Отговори
denim58 преди 10 години
Ние да не сме наети от кастинг агенция, като тези които са в подкрепа на Оглушарски! А тази Буруджиева си е чиста комунистка и по постъпки , и по изказвания, и по мисли! ОСТАВКА!
103
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен"До ChikatiloНе знам кой е простия в случая.Аз виждам как 200 300 безделника се изживяват като революционери и пречат на много от работещите в центъра.Ти ако виждаш някакви грандиозни неща , явно проблема е в теб." Човек, трябва ти очен и ушен лекар!