Обединение за съдебна реформа иска Златанова

Вицепремиерът се срещна с Вивиан Рединг
Обновена: 22 юли 2013 21:55 | 22 юли 2013 21:53,
20
Обединение за съдебна реформа иска Златанова
Зинаида Златанова и Вивиан Рединг. Снимка: БТА

Вицпремиерът и министър на правосъдието Зинаида Златанова определи като ключово за реформата в съдебната система обединението на магистрати, неправителствените организации и политиците около важни теми. По нейни думи така процесът може да завърши.

Златанова се срещна със заместник-председателя на Европейската комисия и еврокомисар по правосъдието, основните права и гражданството Вивиан Рединг.

Обединяването на усилията на всички страни-членки на Европейския съюз за създаване на Европейската прокуратура и защитата на личните данни бяха сред акцентите в разговорите между Рединг и Златанова. „България е сред важните ни партньори и се надяваме да обединим усилия, за да вървим напред“, заяви европейският комисар по правосъдие.

„Всеки елемент от правото – гражданско, наказателно, правосъдие за деца, както и показателите по Механизма за сътрудничество и оценка, ще намерят място в дискусиите, планирани от Министерство на правосъдието“, заяви още министър Златанова.

„Това, което планирате, е много важно и ще бъде добър сигнал към българските граждани и европейските институции, както и за бъдещето на България в Европа“, посочи комисар Рединг.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
2
 
0
 
! Отговори
11 преди 10 години
До james1Да живее клюкарнцата Аз нека кажа ,че сестра ти е крва пък ти *** обяснявай ,че нямаш сестра
13
2
 
1
 
! Отговори
Ало преди 10 години
Златанова,защо я приемате?Да отиде при нейните хора-*** на площада,на чиято страна били нейните симпатии!
12
1
 
3
 
! Отговори
до 10 преди 10 години
Ами не ви стига "пипето" да разберете,че и на запад не ви искат *** правителство. А само *** не могат да разберат , че с орязването на евросредства тотално ще *** кълките и ще срутите държавата.
11
3
 
2
 
! Отговори
123456 преди 10 години
ТАЯ КАКЪВ МИНИСТЪР МОЖЕ ДА Е И ТО НА ПРАВОСЪДИЕТО ....СРАМММММ И ПОЗОР ЗА ДЪРЖАВАТА ...САМО НАГЛИ К....И СА СЕ НАБУТАЛИ В ПАРЛАМЕНТА И МИНИСТЕРСТВАТА И ЦОКАТ АХ АХ .....МЪЛЧИ НАРОДЕ ЗАБЛУДЕНИ.....СЕГА СМЕ ПОД ИГО И ТО НА БСП И ДПС...ЧЕСТИТО НАРОДЕ ДОЖИВЯХМЕ ДПС ДА НИ УПРАВЛЯВА БРАВО БРАТЯ БЪЛГАРИ БРАВО
10
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ЗИНАИДА,Сергей,Ахмет,ЛЮТВИ ,Сали,- БЪЛГАРСКО ИМЕ НЯМА В ПАРЛАМЕНТА
9
0
 
1
 
! Отговори
vesko02 преди 10 години
Всяка повторно внесена такса за услуга в агенцията по вписванията е незаконна след 2009г
8
0
 
2
 
! Отговори
smehurko:))))))) преди 10 години
До ИК Делата им не само видяхме но народа ги изпита на гърба си.!989г до 2009г.Ограбването тотално на държавата и геноцид към народа .Сега пак се почва със заеми който ще обсебят а ще плаща народа. Е изводите са ваши но нека паметта не ви е къса
7
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Всички политици от цял свят се скъсаха да идват и да защитават Бойко.Цял свят го иска само българчетата не .Що не го изпратим в Брюксел да оправи кризата на наши разноски,по евтино ще е отколкото да идват тук разни комисари и да ни говорят глупости.Ясно , че всичко се прави заради ГЕРБ,нали Цветанов ,се скъса да ходи в Брюксел в ЕНП.
6
0
 
10
 
! Отговори
пую преди 10 години
АЛО,ЕКСПЕРТИТЕ,много рано взехте да давате заето,а се готвите да управлявате 4 години.
5
0
 
7
 
! Отговори
к.к преди 10 години
Златанова може да иска , но Тамадата не иска .
4
1
 
18
 
! Отговори
Natural Dialectics преди 10 години
Де да знам , защитата на личните данни не ни е най-големия проблем , защо не започнем от това , че масово се пускат убийци на свобода и няма нито един осъден политически престъпник през последните 23 години , пък ще стигнем и до личните данни !?
3
18
 
12
 
! Отговори
ИК преди 10 години
Зина е изключителен професионалист. За мен беше удоволствие да ми е шеф. Самият факт, че беше посланик на ЕС за България, говори сам по себе си, че Орешарски иска да промени съдебната система.Не може да отричате хората по презумция. Дайте им време и ги съдете по делата.
2
5
 
1
 
! Отговори
BG преди 10 години
Харесайте ако обичате Българияhttps://facebook/BulgarskataIdea:)
1
27
 
13
 
! Отговори
никакви нови избори преди 10 години
Вивиан Рединг към Плевела: Плевел, искам стабилна България! Затова никакви нови избори, ти и Фандъчката си подавате оставките, пожарникарят разпуска герб!