Фидосова сгрешила с опитите за кадруване

Като работиш много, се случва да грешиш, каза колегата й Велчев
25 юли 2013 11:54,
38
Фидосова сгрешила с опитите за кадруване
Искра Фидосова Снимка: архив, БТА

Кадруването или опитите за такова е била основната грешка на Искра Фидосова. Това стана ясно от думите на зам.-председателя на ГЕРБ Красимир Велчев в кулоарите на НС. Тя като депутат е работила добре и като председател на правната комисия е работила добре. Да се отхвърлят всички неща, които е направил един човек, не е редно, заяви Велчев и допълни, че когато човек много работи, се претоварва и му се случва да греши.

Зам.-председателят на ГЕРБ обясни още, че не знае с точност кого и колко души е успяла да назначи Фидосова, до него нямало такива сигнали.

Явно е имало такива обаждания към администрация, министри и други ръководители на звена и агенции. Това тефтерче показва такива сигнали, заяви още Велчев, визирайки прословутото тефтерче на Филип Златанов, който доскоро оглавяваше комисията за конфликт на интереси. 

Още по темата
В него фигурират указания за различните преписки и за лицата, които се разследват от комисията. На много места в тефтерчето е посочено да се чака обаждане или да се позвъни на И.Ф., а най-често срещаните инструкции са: "Да се удари", "Да се забави", "Да се добавят други преписки". Заради скандала Искра Фидосова подаде заявление за напускане на парламента, оттегли се и от ръководството на ГЕРБ.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов и Велчев обаче се разминаха във вижданията си какво ще прави партията оттук нататък в НС. По-рано днес Борисов намекна, че формацията остава да гласува в парламента. Велчев обаче обясни, че ГЕРБ по-скоро ще влизат избирателно.

Ще влизаме там, където се разглежда Изборният кодекс и евентуално бихме участвали в социлната сфера. При всичко, което се повдига от протестиращите, ние ще участваме, заяви Велчев.

Няма да стоим тук и да губим времето и парите на данъкоплатците за неща, които нито са съществени, нито са важни, заяви Велчев по повод другите законопроекти.

Какво наложи сега нов Избирателен кодкес. Ние сме внесли законопроект за изменение на сегашния. Смятаме, че тези поправки, които предлагаме, отговорят на исканията на протестиращите, каза още зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ.  Според Красимир Велчев не бива да се променя целият ”пълнеж”, защото важните параграфи били 4-5.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
1
 
13
 
! Отговори
Говори Велчев преди 10 години
Внимание ! Внимание ! Говори радио Велчев ! Всички от герб мнооого работим и затова грешим.А нашият отговор е : Ние не вярваме и няма как да понесем мнооооооого смрадливия резултат от "работата" на всички в герб !
33
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
PORAZQVASHTATA SNAGA - dqsnata ryka na VINETU...
32
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Само един глупав , наивен човек може да твърди, понеже много е работела може да е сгрешил. ми нали си спомняме наглостта, с която говореше по телефона с Ваньо Танов и уреждаше някаква калинка за митниците. Тези хора нямат морал и другите също но представителите на ГЕРБ избиха римата със своята наглост, неграмотност, некадърност, престъпност.
31
2
 
9
 
! Отговори
край преди 10 години
Изборния кодекс си го правихте вие. При избори по него представени в парламента са едва 50% от народа. А управляващите искат да управляват с 20 и няколко процента от общия брой гласоподаватели. Е няма как да стане без бой. Този кодекс обслужва партиините централи. Там се редат листи и в парламента влизат анонимни послушковци. МАЖОРИТАРНИ ИЗБОРИ в Два тура объркват плановете на партииците обаче те не ги искат. От сто кладенеца ще ви донесат колко пагубно за страната е мажоритарния избор.
30
0
 
26
 
! Отговори
everest преди 10 години
Единственото за което ми изглежда, че съжалява е че са я хванали..
29
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Като гледам тази физиономия,първите две думи ,които ми идват на ум : -Безскрупулна наглост и пройдоха !!Жалко,че точно само такива хора се докопват до властта !
28
1
 
32
 
! Отговори
R преди 10 години
Кое не е същественно. Че са си правили каквото искат ? Това ли не е същественно, че е решила че тя е държавата ? Че решавала съдбите на хората като всевластна ли ? Нейното е по -лошо от подкуп, подкупа е за един случай тя четри години е работила все едно е купена
27
0
 
28
 
! Отговори
Шейх преди 10 години
Като лъжеш много накрая те хващат.
26
2
 
22
 
! Отговори
:::::::::::::::::: преди 10 години
Това нещо 100% не сер*e!
25
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АнонименНе бе, сладокусна е!
24
1
 
24
 
! Отговори
ИСКРА И ЛИБИДОТО МИ преди 10 години
ТАКАВА ОБАЯТЕЛНА И СВЕТЛА ДУША, ПРИ ТОВА ЧОВЕК ОТ ПРАВОСЪДНАТА СИСТЕМА...НЕ МОГА ДА ПОВЯЛВАМ...ДАЖЕ ДА СИ ПРИЗНАВА - ПОК НЕ ВЯРВАМ...ЯВНО НЯКОЙ Я ПРИТИСКА С КОМПРОМАТИ...ТОЛКОВА ГРОЗНА ПОМИЯ, ДА СЕ ИЗЛЕЕ ВЪРХУ ТАЗИ ОБАЯТЕЛНА, СВЕТЛА, МАГНЕТИЧНА ЛИЧНОСТ С ТАКОВА КРАСИВО ИЗЛЪЧВАНЕ И ПРИВЛИЧАНЕ...ИСКРА...ОТ ИСКРА СЕ РАЖДА ПЛАМЪКА НА МОЕТО ЛИБИДО
23
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ей много сте прости бе...какво кадруване, какви 5 лева...работете за народа бе!!!вече умаляхме да ви сменяме на всеки 4 години.и всички да излизат такива ***.
22
2
 
29
 
! Отговори
Светла преди 10 години
Фидосова, спри да ядеш!
21
2
 
30
 
! Отговори
Диана преди 10 години
г-н Велчев нещо бърка понятията. Това, което е правила И.Ф. не се казва РАБОТА, това нейното е чиста проба ДАЛАВЕРА. Интересно сега къде ще я набутат. На всички ни е ясно, че няма да слезе от слезе от гаванчето, а ще продължи да цоца отнякъде....
20
2
 
53
 
! Отговори
454 преди 10 години
то когато тая нагло кадруваше в митниците и цяла България чу СРС-то, тия пак отричаха, а сега се правят на изненадани, егати паплачта дето пак иска да управлява
19
2
 
50
 
! Отговори
www преди 10 години
ТАЗИ ОЩЕТЯВА ДЪРЖАВАТА САМО С ЯДЕНЕТО ПЪК ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ДАЛАВЕРИТЕ ..
18
2
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
За 4 години важните неща са 4-5. Цели 4 години тия *** се мотат там за да решат 4-5 важни въпроса и вземат купища с пари , и крадат като за световно. Ами *** сте - ама не само червени ***, макар че това важи и за вас. Всичките сте *** - крадливи , нагли , продажни , уросдливи , мързеливи и некадърни ***. Народа трябва да ви избеси по стълбовете.
17
1
 
32
 
! Отговори
СиДянков преди 10 години
Този да не я приклещва на почивките в тоалетната ?
16
1
 
37
 
! Отговори
До 11-ти преди 10 години
И колко декара тиквички и ориз ще трябва да оберат за закуската на Фидоската бе човек???? Значи ли че те ще изчезнат от пазара?
15
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не знам колко работи, обаче доста си хапва.