ГЕРБ в парламента, Борисов – безмълвен

Депутатите ще гледат актуализацията на бюджета
Обновена: 25 юли 2013 09:28 | 25 юли 2013 09:23,
64
ГЕРБ в парламента, Борисов – безмълвен
Безмълвният Борисов. Снимка: Булфото

ГЕРБ се върнаха в парламента днес за гласуването на първо четене на актуализацията на Бюджет 2013.

Лидерът на партията Бойко Борисов премина безмълвен около журналистите, във видимо недобро настроение.

От партията отказаха да се регистрират при първата регистрация, при която нямаше кворум. Председателят на НС я прекрати и нареди нова.

Още по темата
"Очевидно има представители на всички парламентарни групи. Тук не е детска градина", ядоса се Михаил Миков.

На втората регистрация в залата бяха отчетени 159 народни представители, явно част от ГЕРБ се регистрираха.

Отсъствието на зам.-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов направи впечатление, тъй като обикновено той не пропускаше пленарен ден, когато все още партията му не бойкотираше заседанията.

Отвън пък продължава поредният протест "На кафе", който обаче е доста вял.

Едва около 30-ина души седят пред задния вход на парламента, а пред предния почти няма хора.

Протестиращите освиркват всеки депутат, който влезе в Народното събрание. Недоволните развяват български знамена и флагове на ЕС, бият с тъпани и свирят със свирки.

На един от издигнатите лозунги пише: "Докъде ще стигнете?"

Полицейското присъствие около парламента е засилено. Спряно е движението по бул. "Цар Освободител".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
12
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Как безмълвен? *** като прасе преди Коледа и подскача като подивял бабуин!
38
25
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не забравяйте, че връщане на Борисов във властта ще вдигне цената на тока.
37
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен 1 преди 10 години
може би в един момент вкупом отидоха всички до тоалетна, а Боко си влиза и излиза
36
7
 
25
 
! Отговори
777 преди 10 години
Бойко в момента се изказва , защо червен *** лъжеш , че си е тръгнал ?
35
13
 
16
 
! Отговори
Popai9 преди 10 години
Колкото и да ни е тъжно при следващите избори ГЕРБ отново ще е най-голямата политическа сила, особено яко изхвърли Цветанов и няма осъдени за подслушванията и бюлетините.Няма как да е друго при положение че единствената конкуренция на Боко са Станишев,Пръмова,Сидеров и куп сини първенюта,които смениха и нароиха толкова партийки,че не се знае какво им означават абревиатурите.Свиквайте,това е положението.
34
3
 
23
 
! Отговори
СРАМ! преди 10 години
ТОВА, КОЕТО СТАВА В МОМЕНТА В ПАРЛАМЕНТА ПРИЛИЧА ЛИ ВИ НА ДИАЛОГ?ТОВА Е ЦИРК, ТОВА Е ПРЕСТРЕЛКА, КОЯТО ЦЕЛИ САМО ЕДНО - ОТВЛИЧАНЕ НА ВНИМАНИЕТО НА НАРОДА.ДИАЛОГ НЯМА ДА ИМА, ЩЕ ИМА РАЗЧИСТВАНЕ НА СМЕТКИ, ОПЛЮВАНЕ НА ПОСЛЕДНИТЕ 4 Г УПРАВЛЕНИЕ НА ГЕРБ И ЗАМИТАНЕ ВИНАТА ЗА 20-ГОДИШНИЯ РАЗБОЙНИЧЕСКИ ГРАБЕЖ НА ДЪРЖАВАТА.А ЗА ДНЕШНАТА НИ МИЗЕРИЯ, ЗА КАТАСТРОФАЛНОТО БЪДЕЩЕ КОЕТО НИ ОЧАКВА, НЯМА И ДУМА ДА СТАНЕ!ВСИЧКИ ТЕЗИ НАГЛЕЦИ, ДОКОПАЛИ СЕ ДО ДЕПУТАТСКИТЕ МЕСТА В ПАРЛАМЕНТА НИ РАЗИГРАВАТ ТЕАТРИ
33
14
 
11
 
! Отговори
Дяволът преди 10 години
До АнонименЕ да, ама сега като трябва да се разберат ББ пак се измете.... Да си седят ! Това им е работното място и за това работно място им се плаща заплата. Не харесвам Станишев, но в този случай е прав. ДИАЛОГ !
32
18
 
22
 
! Отговори
777 преди 10 години
Червени ***, са налазили всички коментари !От позитано са им дали инструкции. Червена катастрофа , много скоро , за съжеление....оставка!
31
22
 
18
 
! Отговори
Страх лозе пази преди 10 години
Браво на Орешарски. Хитър ход с актуализацията.Ако беше за вземане на други решения Борисов нямаше да се върне,но Орешарски го настъпи по мазола с парите. А точно от това се стрхува Борисов да не би Орешарски да подобри финансовото състояние на страната и по този начин да лъснат далаверите на ГЕРБ.
30
19
 
19
 
! Отговори
Анонимен 1 преди 10 години
Герберите пак излезнаха - браво, браво, много отговорно-много, от мен глас няма да получат....
29
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И *** от БСП и ДПС май не знаят какво искат. Освен властта, разбира се. Чрез манипулации успяха да вземат властта, надъхваха се да пратят ГЕРБ в изолация, допуснаха 42343242 *** грешки, взеха толкова неадекватни решения и съответно нормалните хора не ги искат. Толкова дни на протести, а тези *** се правят и на слепи, и на глухи. Но виждат, че не могат да продължават така вечно и решиха, че ГЕРБ им трябват. И какво? ГЕРБ се върнаха, а *** управляващи продължават да ги плюят.
28
12
 
21
 
! Отговори
Дяволът преди 10 години
Просто уникално ! ББ пак си излезе, дали пък не е отишъл да се обръсне :)
27
11
 
19
 
! Отговори
777 преди 10 години
Гледам канал1 парламента. Тези само се карат и нилаква работа не вършат. Просто не стават , те не се интересуват от интереса на хората! Те не говорят за управленски решения , а само се нападат! Оставка, те не могат да се променят!
26
18
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Червени ***, стига сте писали глупости само! Аман от вас! Отидете да работите, безделници такива! Може да отричате колкото си щете, но Борисов доказа, че е по мъж от всички *** в парламента. Учудвам се как може да има все още хора, които подкрепят може би най-малоумното и некадърно правителство, което сме имали. Но май и вие сте същите. Червените *** направиха всичко, за да вземат властта, а не знаят какво да правят с нея. Пълни некадърници!
25
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Инатът на властта е резултат от жаждата им за власт, власт на всяка цена, дори ина цената на кръвопролитие!Над 40 дни протести, а "управляващите" с дебелоочието си, с арогантността си и с наглостта си продължават да се държат сякаш няма протести. На улицата са представители на народа, тези с най-будна съвест! Наистина ли искат целия народ да си каже думата?!? Елементарно е - просто трябват нови избори!Но тези мишоци, които със задкулисни игри докопаха властта, не искат нови избори! Ясно защо
24
21
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
*** от ГЕРБ СА ПОДСТРЕКАТЕЛИТЕ И НАГЛЕЦИТЕ..БИХМЕ ВИ ШУТА И НА НОВИ ИЗБОРИ ПАК ЩЕ ВИ СРИТАМЕ--ТУНЕЯДЦИ И МУТРАГЕНИ!!!!САМО ВОЛЕН ЩЕ ВИ РАЗКАЖЕ ИГРИЧКАТА--ДОЛУ БОКО,ДОЛУ КОСТОВ,ДОЛУ ПРЪМОВА!!!!!
23
16
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Този дневалния, на Позитано продължава да бълва коментари, ДА БОРИСОВ Е ***, ДА БОРИСОВ Е ПРОЧЕЛ ЕДНА КНИГА, ДА БОРИСОВ Е БИЛ МУТРА, ....ДА ГЕРБ НА ПРОСТИЯ БОРИСОВ ВИ ВЗЕ ВЛАСТТА С РАЗГРОМНА ПРЕДНИНА НА ПЪРВОТО СИ ЯВЯВАНЕ С ПАРТИЯ НА ИЗБОРИ, ДА ГЕРБ НА МУТРАТА БОРИСОВ Е ПЪРВАТА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА И НА ПОСЛЕДНИТЕ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ, ДА ПРЕДСТАВИТЕЛЯ НА ГЕРБ ПАРТИЯТА НА БОРИСОВ ПРОЧЕЛ ЕДНА КНИГА СТАНА ПРЕЗИДЕНТ , ДА И В МЕСТНАТА ВЛАСТ ВИ ВЗЕХА ВЛАСТТА, Е СЛЕД КАТО ТАКЪВ ЧОВЕК ВИ СКРИ ТОПКАТА-НАПРАВЕТЕ СИ СМЕТКАТА КАКВИ СТЕ ВИЕ!!!
22
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен 1 преди 10 години
Аз, често съм критикувал герберушките, че не ходят на работа, ама май по-добре да не се бяха връщали...в момента не се визмат никакви решения, а се джавкат като бесни кучета
21
15
 
22
 
! Отговори
Der преди 10 години
И кво? Игричките на дребно на ГЕРБ си продължават, показват открито незачитане на волята на народа от изборите, все едно те са абонирани за властта.
20
18
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Борисов и Янев се страхуват много от Сидеров.