Сидеров не може повече да шикалкави!

Борисов зове "Атака" да не влиза в НС за актуализацията на бюджета
301
Сидеров не може повече да шикалкави!
Бойко Борисов. Снимка: архив, БТА

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви, че председателят на „Атака“ Волен Сидеров може да покаже, че не подкрепя БСП и ДПС при новото обсъждане на актуализацията на бюджета в НС.

„Волен Сидеров не може повече да шикалкави. Ако той има претенциите, че е срещу БСП и ДПС, просто не трябва да влезе в парламента на гласуването“, каза Борисов пред журналисти в Якоруда. По думите му по този начин няма да се стигне до актуализиране на бюджета. „Всичко е в ръцете на Сидеров. Секунда след като той обяви решението си, аз ще извадя ГЕРБ”, заяви Борисов, цитиран от „Фокус“.

Още по темата

С гласувания заем в размер на 1 милиард лева управляващите целят да изхарчат парите и по този начин да се стигне до фалит на държавата, смята Борисов.

Той изрази надежда, че съвсем скоро ще бъде свикано извънредно заседание на парламента, за да се спре прекомерното харчене на бюджета. „Един финансист, какъвто е Орешарски, трябва да предлага мерки, които да увеличават приходите и да намаляват разходите”, заяви лидерът на ГЕРБ.

Според него президентът е постъпил много държавнически и отговорно, налагайки частично вето на актуализацията на бюджета.

„Аз никога не съм се месил в работата на президентската институция. Старая се дори да не изкажа похвала, че Росен Плевнелиев върна бюджета, защото веднага ще го атакуват на политическа основа”, посочи Борисов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


301
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
131
15
 
13
 
! Отговори
Shop преди 10 години
Междувпрочем, това в момента е коалицията и правителството на нарцистичните шизофреници - типичните надменни изражения на лицата на всички, от Йовчев, Стоянович, здравната министърка, транспортния с присадения перчем, грозния и нахален финансист, Бобева с пластичните операции през ехидния съветски гражданин Станишев до гьонсурата Орешарски. Ренегатите винаги са такива - мижитурки с мания за величие, патетични и патологични лъжци и винаги това са най-мразените управници.
130
22
 
7
 
! Отговори
Shop преди 10 години
До Даола Ми точно д-р Борисов е умен, проницателен и подготвен и това му е работата - да натиска властта. Не можело да казва кой какво да прави, ха! Може. И го прави.
129
5
 
6
 
! Отговори
Анна до Даола преди 10 години
Вземат ни насериозно, доколкото насериозно може дас е гледа на д-ва със 6 млн. население и площ ххх кв.м.Вкарали са кирилица в системата си, какво повече искаш. Освен това знаят къде се намира България. Това е нещо. Преди 4 г и това не знаеха.(А от гола на Стоичков измина мн време).***, българинът не се уважава, ти си типичен пример, ако видиш другите не са по-добри и интелигентни, но имат гордост и самочувствие. Ако ти имаше това, нямаше да се означиш във форум с името "***"Говори от 1 лице
128
3
 
13
 
! Отговори
сопол преди 10 години
на преброяването ще го питам, ти за къв се самоопределяш. ами за турчин. турчин, дай бг паспорта , на ти карта за постоянно пребиваващ.турчин бил, ще ми гласува за бг управление и правителство. тва нормално ли ви се вижда. всички *** на изпит по български писмени устен. не го ли издържи паспорта. че у германия ще вземеш ли гражданство без немски
127
11
 
12
 
! Отговори
сопол преди 10 години
българина е шизофреник. мисли се за много умен, но е пълен ***. доказателсвото е , че е по беден и от 3тия свят. бърка си в носа и цъка минуси. *** уруди. ще ми се радват на мутра министър, на турчин министър и т.н.
126
16
 
25
 
! Отговори
sopol преди 10 години
нека да излезе бойко и да каже от де има пари, колко пари има. за сик да каже, за цветелинка. шъ го у големия мъж. мръсни крадливи мър ши. икономиката не е проблем. сигурноста и съда са проблем на тази държава. сложете ме мен, за 3 дни ще я оправя.
125
10
 
20
 
! Отговори
Даола преди 10 години
Няма ли да се яви един умен, проницателен и подготвен лидер, защото сме станали за смях . Не може Борисов да се натиска по този начин за властта и да разпорежда кой какво ще прави. И никой да не си мисли, че Европа ни взима насериозно - те си игрят своите игрички.23 години българският народ гласува за по-малката злина - това е позорно. Толкова ли няма личности неопетнени от алчност, кражби и задкулисни игри. Ами като нямаме подходящи да поканим някого отвън -ха-ха, това вече се случвало !
124
10
 
16
 
! Отговори
bogomil преди 10 години
БОКО СЕ ПРАЗНУВА ВТОРИЯ МИЛИАРД А БРУТНИЯ ВЪТРЕШЕН ПРОДУКТ НА БГ E 100 МИЛИАРДА ха сега деца кажете де са му ръцете
123
16
 
16
 
! Отговори
Shop преди 10 години
Сидеров не е никакъв националист, а обикновена пешка в играта на кремълските идьоти за поробване на България. При това той не работи за пари. Сидера е обикновен шизоиден нарцис, който се бори да докаже на света, че е нормален, а всички останали са луди. Съответно избирателите му всичките са такива - провалените лузъри и шизофрениците на България.
122
15
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мястото на другаря Буда е в дранголника!И хич да не прави на демократ ,че цялата му крадлива банда е все от комунисти-милиционери!*** !
121
9
 
18
 
! Отговори
ico преди 10 години
BOI4E BOI4E LEZNO VLIZAT BEZPLATNITE KIFTACI AMA TRUDNO IZLIZAT AMA PA TI GA IADE KIFTETATA NI RIVA SEGA 6TO RIVE6
120
10
 
22
 
! Отговори
we преди 10 години
До bariera_61 Абе ти каква трева пушиш? Каква Швеицария,какви пет лева?! Много добре го видяхме твоя Борисов и Цветанов докъде ни докараха! Вземи смени дилъра !
119
6
 
23
 
! Отговори
крокодил преди 10 години
Аман от *** като тоя на снимката .........
118
7
 
8
 
! Отговори
страшния_съд преди 10 години
КОЕ Е НАЙ ГОЛЯМОТО ЗЛО В БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 15 ГОДИНИ МЕЖДУНАРОДЕН ВАЛУТЕН ФОНД И ЕВРОПЕЙСКА ЦЕНТРАЛНА БАНКА КОЙ Е СРЕЩУ ТОВА ЗЛО ЕДИНСТВЕНО АТАКА КОЙ Е ЗА ТОВА ЗЛО ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ЖАЛ МИ Е ЗА ТЕБ БЪЛГАРИHО ПРОТЕСТИРАЩ БЕЗ ДА ЗНАЕШ КАКВО ИСКАШРазпределението на гласовете между политическите сили е следното:ГЕРБ получава 30.503% от гласовете,Коалиция за България - 26.614%,ДПС - 11.293%,....такъв си го избрахте такъв го ядете......
117
3
 
4
 
! Отговори
Honorik358 преди 10 години
До bariera_61" Вече и малките деца знаят, че Желю Желев, както и псевдо демократа Ив. Костов са хора на комунистите! "Наистина ли?А защо тогава хората се дерат да викат само "Червени *** "?Значи има и сини ***,нищо че са от бившите червени.Нали точно това ти казвах-че има много пребоядисани комунисти,които уж са вече други хора.Ето че ти сам ми посочи 2 имена,а сигурно можеш да дадеш и други примери.
116
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тези които се плюят всеки ден по медиите и в парламента са изчерпани, трябват ни млади и нахъсани хора, които да поведът тази държава напред!
115
2
 
2
 
! Отговори
Honorik358 преди 10 години
До 6502Ха!Че аз да не съм симпатизант на ДПС,че да говоря за тях?Думата ми беше,че заради апатията на мнозина,които не гласуват,както и заради разочарованието от десните-затова ни управляват БСП и ДПС.През 90-те години ромските гласове никога не са били фактор.Турските също,понеже ви казах,че ДПС не е било в парламента при Желев и след това при Костов.
114
2
 
2
 
! Отговори
Honorik358 преди 10 години
До 6502Не бъди толкова стриктен.Освен това,както виждаш,на повечето въпроси и отговори пиша доста подробно,а тук се допуска текст до 500 думи и символи.Ако спазвам всички интервали,трябва да накъсвам всички въпроси и отговори.
113
6
 
1
 
! Отговори
Honorik358 преди 10 години
Ето ви един факт:БСП е партия,която има общо взето определен брой хора твърд електорат.Защо тя и ДПС печелят гласове и места,достатъчни за коалиция?Понеже няма силни други партии-нито десни,нито каквито и да е други.Пред 90-те години ДПС дори не е било в парламента,а сега все минава бариерата.Народът обаче се разочарова първо от СДС-те са на части в момента,после от царя,а сега и от бойко.Защо при Костов Доган не беше фактор и не беше в парламента например?А сега има една апатия и не се гласува.
112
6
 
1
 
! Отговори
Honorik358 преди 10 години
До bariera_61Хм,нещо се бъркаш май.През 90-те години президент е Желю Желев,после идва Петър Стоянов и чак след това Първанов /от 2002 до 2012/,което е през новия век.Властта също е синя през 90-те години,като изключим краткото управление на Жан Виденов.Иначе премиери са били първо Филип Димитров,а после Иван Костов.Значи излиза,че те са направили правосъдието "червена система".