Сидеров не може повече да шикалкави!

Борисов зове "Атака" да не влиза в НС за актуализацията на бюджета
301
Сидеров не може повече да шикалкави!
Бойко Борисов. Снимка: архив, БТА

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви, че председателят на „Атака“ Волен Сидеров може да покаже, че не подкрепя БСП и ДПС при новото обсъждане на актуализацията на бюджета в НС.

„Волен Сидеров не може повече да шикалкави. Ако той има претенциите, че е срещу БСП и ДПС, просто не трябва да влезе в парламента на гласуването“, каза Борисов пред журналисти в Якоруда. По думите му по този начин няма да се стигне до актуализиране на бюджета. „Всичко е в ръцете на Сидеров. Секунда след като той обяви решението си, аз ще извадя ГЕРБ”, заяви Борисов, цитиран от „Фокус“.

Още по темата

С гласувания заем в размер на 1 милиард лева управляващите целят да изхарчат парите и по този начин да се стигне до фалит на държавата, смята Борисов.

Той изрази надежда, че съвсем скоро ще бъде свикано извънредно заседание на парламента, за да се спре прекомерното харчене на бюджета. „Един финансист, какъвто е Орешарски, трябва да предлага мерки, които да увеличават приходите и да намаляват разходите”, заяви лидерът на ГЕРБ.

Според него президентът е постъпил много държавнически и отговорно, налагайки частично вето на актуализацията на бюджета.

„Аз никога не съм се месил в работата на президентската институция. Старая се дори да не изкажа похвала, че Росен Плевнелиев върна бюджета, защото веднага ще го атакуват на политическа основа”, посочи Борисов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


301
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
91
4
 
7
 
! Отговори
Honorik358 преди 10 години
Ето аз ще ви дам няколко причини,които считам за основателни герб да не управлява отново:цветанов и срс-тата;напечатаните бюлетини в Костинброд;Симеон Дянков бе уволнен от самия борисов и веднага си замина за САЩ,откъдето дойде;бойко бе записан с Вальо Танов как лобира за Мишо Бирата,който след това почина твърде мистериозно;бойко нарече пенсионерите лош генетичен материал,което е лична обида към всеки,който уважава по-възрастните си близки;нито един осъден от "Наглите" и "Октопода" и др.
90
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Наглият *** от Банкя явно още се надява че пак ще му се отвори парашута да яхне българския народ
89
6
 
15
 
! Отговори
MOTOPETKA преди 10 години
ТИЯ ИЗЯВЛЕНИЯ НА БОЙКО БОРИСОВ КАТЕГОРИЧНО ГОВОРЯТ ЗА ТОВА, ЧЕ ТОЙ НЕ МИСЛИ ЗА ИНТЕРЕСИТЕ НА НАРОДА, А ЕДИНСТВЕННАТА МУ ЦЕЛ, НЕЗАВИСИМО ОТ СРЕДСТВАТА Е ДА СЕ ВЪРНЕ ВЪВ ВЛАСТА ЗА ДА МОЖЕ ДА ПРИКРИЕ БЕЗОБРАЗИЯТА НА СВОЕТО УПРАВЛЕНИЕ. АКО ВСЕ ОЩЕ ИМА ХОРА, КОИТО МУ ВЯРВАТ - ЖАЛКО ЗА ТЯХ!!!
88
5
 
1
 
! Отговори
t0read0r преди 10 години
До 6502нощната смяна на щаба за идеологическа борба на герб. кой е шеф на пропагандата на герб? кой е вашия гьобелс? на бсп-то е онзи срам за рода си, Кутев..
87
7
 
14
 
! Отговори
$?! преди 10 години
До феновете на Боко :Герб повече никога няма да управлява! Чака ги същата участ като ндсв.. Поне ония се оттеглиха с достойнство след краденето.. А тия драскат със зъби и нокти за още.. Пази Боже.! Айде, лека нощ и забравете за герб. Свършиха и всичко е за сметка на народа :-(
86
8
 
5
 
! Отговори
До 6502 преди 10 години
Абе ей ,платен протестант,знаеш ли колко пари влизаха при Борисов и Цветанов само от контрабанда на цигари и амфетамин? Знаеш ли колко цифрени суми се заплащаха на Боко за обществени поръчки?Къде мислиш,че отива държавната субсидия от 30 милиона на година за ГЕРБ?Събудете се бе еееей.Пресъпника на власт си е престъпник.Той умее единствено да краде
85
4
 
3
 
! Отговори
Honorik358 преди 10 години
bg.wikipedia.org/wiki/Пламен_ОрешарскиЕто,тук който желае може да прочете за Пламен Орешарски.Бил е финансов министър при управлението на Иван Костов,при управлението на тройната коалиция /като не е бил представител на нито една от трите управляващи партии/ и сега е премиер,т.е.човекът участва в 3 различни правителства.Та дайте факти и докажете,че той се е компрометирал и не бива да управлява страната.
84
3
 
6
 
! Отговори
г преди 10 години
Аре бе тоя Уринарски какво чака та не подава оставка?!?!
83
2
 
11
 
! Отговори
бг преди 10 години
Къде е Миков да сипе по една люта рикия?
82
4
 
0
 
! Отговори
джаста-праста преди 10 години
До РеволюционерСеди гледай мача!
81
7
 
8
 
! Отговори
електорат матрялов преди 10 години
Хахаххахаххаха Борисов иска свикване на НС, ама агитира Болен Шизеров да не влиза.... Ахахахахахахахаххаха.... ***!
80
3
 
8
 
! Отговори
оставка! преди 10 години
Сидера Ага (ака Поп Кръстьо) е българският предател!
79
4
 
10
 
! Отговори
Революционер преди 10 години
До АТАКА"Атака" вече не съществува!
78
6
 
7
 
! Отговори
джаста-праста преди 10 години
То май Боце най-шикалкави.
77
8
 
13
 
! Отговори
АТАКА преди 10 години
Какво са 1 милиард бе,Тикво.Само ти за 4 години открадна 2 милиарда държавни пари !Правителството иска заема,за да се разплати с задълженията на бизнеса на малките и средни фирми,останали след бедствието ГЕРБ.Гърция дължи над 300 милиарда ? и живеят по-добре от нас.Смешници сте вие с Росето Плевнелиева
76
6
 
9
 
! Отговори
$$! преди 10 години
Бариера, не ставай смешен! Боко се захвана с тия неща единствено и само, защото найлесно се краде от там и защото толкова му е акъла :-) Важните отрасли като енергетика, образование и здравеопазване останаха в ***!
75
4
 
5
 
! Отговори
джаста-праста преди 10 години
До bariera_61Мнооо си зле! Ама мнооо!
74
4
 
2
 
! Отговори
Honorik358 преди 10 години
До bariera_61А така,хубаво е да има аргументи,нали?А не само да викаме "Оставка","Гей","Бей","Злодей" и т.н.,или да съчиняваме рими и стихове.
73
4
 
10
 
! Отговори
Caligula преди 10 години
Ех, Боко Боко!!! Ти колко си ***, кой ти даде държава да управляваш? *** народ, слаба държава!
72
0
 
2
 
! Отговори
Дан преди 10 години
До эллл бэндиПриятелю,накъде е изхода?Питам те без майтап.