До вчера с Борисов, днес правят нова партия

Поне 10 депутати от ГЕРБ отиват в новата формация
Обновена: 21 авг 2013 13:59 | 21 авг 2013 09:23,
230
До вчера с Борисов, днес правят нова партия
Мирослав Найденов Снимка: архив, БТА

Бивши членове на ГЕРБ обсъждат създаването на нова партия. Първата им сбирка ще е на 31 август или 1 септември в Етрополе. Учредителното събрание на новата политическа формация е насрочено за 22 септември в НДК. 

"Няма да имаме лидер. Ще има Управителен съвет от 10-11 души и председател, който все пак да има правомощия да свиква заседания, обяви пред „Труд“ бившият земеделски министър в кабинета „Борисов“ Мирослав Найденов. 

Според него поне 10 са депутатите на ГЕРБ, с които е разговаряно и те имат нагласата да напуснат партията на Бойко Борисов и да направят своя независима група.

Найденов отказа да назове имената им, тъй като смята, че върху тях ще бъде оказан натиск от страна на ръководството на ГЕРБ, за да не напускат. 

Сред учредителите на новата формация, в която щели да влязат млади и необременени хора, са и бившите депутати от ГЕРБ Иван Димитров, Павел Димитров, бившият областен управител на Стара Загора Недялко Недялков и Емил Димитров.

Новата формация ще стои в по-голямата си част в десния спектър. В момента се водят предварителни разговори с ВМРО и Движение "Модерна България" за бъдещи действия.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


230
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
102
18
 
12
 
! Отговори
komunista77 преди 10 години
Ето товa сa мaфиотските пaртии по точно пaртия герб която беше създaденa дa огрaбвa държaтa и дa унижaвa нaродa си .Товa сa действия не нa пaртия a нa мaфия . И сегa когaто е сa във влaстa те не могaт дa оцелявaт и зaтовa се рaзцепвaт нa по мaлки мaфиотски пaртийки зa дa могaт дa крaдaт от държaвaтa ни .Нa 20 пaртийки дa се рaзцепи герб нaродa знaе от къде произлизaт .Именно мaфиятa герб тaкa че номерa им със отцепвaнето от мaйкaтa герб нямa дa мине .Дa спрaт дa мислят нaродa зa будaли .
101
17
 
16
 
! Отговори
Ками преди 10 години
Това е....БиБи си отива, бавно и БЕЗславно...
100
11
 
13
 
! Отговори
кака преди 10 години
ПРЕДИ ВРЕМЕ ПРЕДРЕКОХ ТОЗИ ВАРИАНТ-ГЕРБ СЛЕДВА ЛИНИЯТА НА НДСВ.......ЛИДЕРА НЕ Е ПАРТИЯ -ПАРТИЯТА ПРАВИ ЛИДЕРА.ПОЛИТИКАТА Е НАУКА И ФИЛОСОФИЯ.ВЛАСТТА НЕ Е САМОЦЕЛ.С АВТОРИТАРИЗЪМ И ЦИРКАДЖИЛЪЦИ СЕ ВЪРВИ ПО ПЪТЯ НА ГЕРБ-Т.Е ЕКЗИТУС ТОТАЛИС ПЕР ВИА НАТУРАЛИС
99
12
 
7
 
! Отговори
Ками преди 10 години
Кой ще иска да се заробва с ГРОБ?!
98
1
 
9
 
! Отговори
Ками преди 10 години
Ами естествено, че ще си ходят....
97
0
 
4
 
! Отговори
мръсни преди 10 години
НАГЛИТЕ КОИТО ДА СА ГЕРБ,БСП,ДПС ВСЕ ЩЕ СЕ ЦЕПЯТ ДОКАТО НАРОДА ЗАГИНЕ,ИЗБЯГА ОТ РОДИНАТА СИ,ПИШЕТЕ ЗА НЕЩО ЧОВШЕКО,А НЕ ЗА МУТРНСКИТЕ ИГРИ.
96
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това е началото на края за Тиквата. Самият край се именува Сретан...
95
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Политиката е сладко нещо,не е като да бачкаш."Келепир има в тая работа."
94
2
 
11
 
! Отговори
иван преди 10 години
Щом и този *** ще е там не ми ги хвалете..
93
7
 
21
 
! Отговори
Миле преди 10 години
Миро ако не беше бате ти Бойко още щеше да бъркаш в гъзовете на кравите пък сега на голям политик ше се правиш мазен пърделек засрами се бе. Нестига че ББ те остави трябваше да те намаже отдавна ама той те осави да му забиеш нож...
92
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Porednite prodagnizi..napravo da se obedinjat s Volen Siderov...i da slagat fesa !!!
91
1
 
10
 
! Отговори
ivandon88 преди 10 години
Мушмулчета. Ох на батко писетата, ох...
90
3
 
15
 
! Отговори
СВЕТЛА преди 10 години
"...поне 10 са депутатите на ГЕР, имат нагласата да напуснат партията на Бойко Борисов и да направят своя независима група". Според мен тези 10 и други като тях, които напускат независимо коя партия и се отцепват - вън от Парламента (и без това са много). По волята на избирателя те са вътре, името е НАРОДЕН представител, в състава на определена група. Сами решават да се отцепят - не го решава избирателя вече, значи са аут - НАВЪН.
89
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Народът е казал: Назаем брашно, тъпкано се връща! И на герб го връщат тъпкано! Когато беше на власт, разцепиха Атака и РЗС, като им присвоиха парите за субсидии. Ей така по навик, както са свикнали да крадат 15 милиарда! Но когато партията се разцепи от техните хора, спасение няма! Това дори Станишев не успя, въпреки че достатъчно им бръкна в ....!
88
9
 
25
 
! Отговори
Иво преди 10 години
Щеше ли някой да знае за тия *** ако не беше ББ и Герб? Както мъдро е казал народа всяка жаба да си знае гъола. Но не тия партия щели да правят. И кой ще членува при вас, сигурно бабите ви и една две братовчедки. А дано по-скоро прокуратурата да ви тури дето ви е мястото и да си седнете на задниците. Добре, че Герб се освободиха от вас *** такива.
87
1
 
21
 
! Отговори
NIKO11111 преди 10 години
Ей, наистина сме мнго загубен народ щом може толкова партии да носим на гърба си и да крадат от нас, та даже и и *** и турски партии носим на гърба си, тези които дори не се чувстват българи...
86
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Той Миро Мършата е цвете в сравнение с другия му колега от новата партия-Емил Димитров.Този е такъв долен *** че просто нямам думи
85
5
 
17
 
! Отговори
не син преди 10 години
Смешни *** ! Тези и в ГЕРБ не ги харесваха , а сега като го няма бате им Бойко да ги пази и подбутва ще разберат колко струват !
84
6
 
13
 
! Отговори
по аналогия преди 10 години
Във великолепния филм "Книга за джунглата" на Дисни, има такъв епизод: Когато замъкът на маймуните започва да се руши, вождът започва да подпира с тялото си всички колони. Но накрая замъкът рухва и в ръцете на вожда остава само един камък. Както и Борисов накрая ще държи отломката Цветанов!
83
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
не знам дали ще сме номер едно в света по нещо, но по брой на партии сме шампиони. може би станаха вече 200 и нагоре, като 190 от тях са с по един автобус електорат