Седем нови партии чакат гласове

Започна подготовката за началото на политическия сезон
Обновена: 23 авг 2013 09:19 | 23 авг 2013 07:12, Петя Славова
241
Седем нови партии чакат гласове
Николай Бареков. Снимка: Булфото

Поне седем нови партии и обединения от партии ще чакат доверието на гражданите и техните гласове на старта на есенния политически сезон. Десните се обединяват в Реформаторския блок, пише "Труд".

Левите, които не са в БСП, също зоват за обединение в Нова европейска левица. На дневен ред е и движението “Д 21” на Татяна Дончева.

Националисти готвят Патриотичен блок. Неговите основи положи вливането на ГОРД на евродепутата Слави Бинев в Националния фронт за спасение на България на Валери Симеонов. 

Никнат и нови партии. Като ромската “Обединение, прогрес и справедливост” (ОПС). Бившият земеделски министър Мирослав Найденов също прави партия заедно с бивши депутати от ГЕРБ.

Изпълнителният директор на ТВ7 Николай Бареков обяви, че се впуска в политиката. В интернет шества и друга партия - “Република”. Така че задължително нещо се мъти в началото на политическия сезон.

Целта е прозрачна - да се вземат гласове на изборите, когато и да са те.

Още по темата
Както Dnes.bg писа, от 1 септември Николай Бареков слиза от поста изпълнителен директор на TV7 и на групата канали около медията - "Нюз 7" и "Супер 7", за да се занимава активно с политика.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


241
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
101
2
 
2
 
! Отговори
тупа-лупа преди 10 години
и Буда, народът ги изхвърли извън управлението на страната, а те продължават да се изживяват като лидери.Ужас, бива бива такова дебелоочие, ама от кумова срама не бива!
100
2
 
1
 
! Отговори
тупа-лупа преди 10 години
Тези хора са толкова притеснени че Бареков им става конкуренция че вече о нападат преди реално да учредил своята партия. Което е смешно защото твърдейки че мафията е политическа, описват себе си съществуващите политици....
99
2
 
1
 
! Отговори
тупа-лупа преди 10 години
Тези хора са толкова притеснени че Бареков им става конкуренция че вече о нападат преди реално да учредил своята партия. Което е смешно защото твърдейки че мафията е политическа, описват себе си съществуващите политици....
98
2
 
1
 
! Отговори
тупа-лупа преди 10 години
не е редно да се слага в един кюп с политиците журналист като Бареков, който всячески презгодините на преходасе е противопоставял и е бил винаги против встимащите и сега такива осмивани ои критикувани от него като Костов, Царските, Сините и Мафиотите гледад да си му го върнат. Компромат ли е да се опълчиш на мафията и да и извадиш кирливите ризи както с машинациите нв Костинброд - това герберастите не могат да го простят, че им взеха кокала от ръцете и го наричат компромат.Да, ама не! Важното е народът, не платения разбира се, кой ще припознае за свой управляващ. Останалото е борба за оплюва
97
0
 
6
 
! Отговори
tdmils преди 10 години
БарекардовОГЛУ, ОТ КОЯ СТРАНА НА БАРИКАДАТА СИ?? ТВОЯТА ЖАЖДА ЗА ПАРИ И ВЛАСТ ТЕ НАКАРА ДА НАЛАПАШ ВЪДИЦАТА НА БКП-БСП ДА РАЗДРОБЯВА ПРОТИВНИЦИТЕ НА КОМУНИСТСОЦИАЛИСТИТЕ!! ЖАЖДАТА ТИ ЗА ДЪРЖАВНИ СУБСИДИИ КЪМ НОВОИЗЛЮПЕНИТЕ ПАРТИЙКИ КАТО ТВОЯТА!!?? Бареков, ТИ ПОМАГАШ НА БСП-ДПС-АТАКА С ТВОЯТА МАЛКА ПАРТИЙКА, КАКТО ИЛИЯНА РАЕВА И ДРУГИТЕ ПИШМАН ЛИДЕРИ НА ПАРТИЙКИ, ЗАЩО ? Приказката за снопа от пръчки...???
96
0
 
2
 
! Отговори
Мор преди 10 години
Целята е ясна, а приоритетите кога ще ги разберем? Защото е крайно време да се спре със спекулациите и безцелното онлайн и не само плюене!
95
6
 
1
 
! Отговори
krasimira.ilieva преди 10 години
*** и Петното са две различни неща, Бареков служи на нашите интереси, а Петното на Бойко, ама малко разум трябва, за да сметнеш две и две...
94
1
 
2
 
! Отговори
iv.s.geo.7 преди 10 години
До *** и Петнотоне думай!
93
0
 
3
 
! Отговори
iv.s.geo.7 преди 10 години
До *** и Петнотоне думай!
92
7
 
1
 
! Отговори
анализатор преди 10 години
Бареков ще успее на политическата сцена, доказа че е борец. Не виждам как нормален човек би гласувал за ГЕРб 2, БСП 2 или реформаторския блок, това ще е мега тъпо решение
91
3
 
1
 
! Отговори
Бай Ганьо преди 10 години
Бареков е доста добра алтернатива на абсолютно всички партии. Именно за това, вече се вихрят скандали и конфликти, защото старите кучета във властта ги е страх и почнаха да мътят вода, чрез най-силното си оръжие - медиите.
90
5
 
5
 
! Отговори
Владимир преди 10 години
нещастен опит на БСП ! ..комунистите искат да създадат колкото се може повече партии само и само да не е ГЕРБ на влас ...БКП не го интересува нищо друго абсолютно нищо друго освем това да разкарат Бойко и ГЕРБ от власта ..на това му се вика комунистическа наглост с леки примеси на български манталитет ! Не е важно аз да съм добре, важно е ти да си зле! на това ни учеше комунизма години на ред ! Е да ама младите хора не са глупави ...Станишев може да си създаде и публичен дом с Бареков ако иска!
89
0
 
7
 
! Отговори
Gargamel преди 10 години
Този д*ък от снимката ли ще работи за народа?
88
0
 
7
 
! Отговори
681 преди 10 години
Странно ми е кой нормален ще гласува за Барека?Или да речем за няколкото мрънкалници избягали от Герб като найденов да речем.Просто се чудя наистина ли тия си мислят че някой ще ги подкрепи?
87
0
 
10
 
! Отговори
nerez преди 10 години
Новоформирани ГЛУТНИЦИ искат да захапят кокала. Членовете им доскоро дружно виеха с други глутници. Мисля че няма да им се получи.
86
0
 
17
 
! Отговори
мачо преди 10 години
Пловдивския кавал си е повярвал страшно много и така ще падне ,че ще се чуди откъде му е дошло !
85
16
 
5
 
! Отговори
наблюдател преди 10 години
Забравихте ли кой е Костов - инженерът на разграбването на България, забравихте ли кои са Комунистите станали най-видните олигарски, забравихте ли, че Борисов превърна мафията в дъпжава и докара народа до просешка тояга, та сте седнали да плюете по един журналист,който разобличи машинациите на властимащите!Не протестирайте тогава, заслужавате си управлението.
84
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ей ама добре му стоят марковите дрешки - а кой му ги плаща е интересно
83
21
 
4
 
! Отговори
БАРЕКОВ ИМА СМЕЛОСТ преди 10 години
да се опълчи на мафията, а вие анонимници безгласни, платени драскачи на мафиотитекакво сте постигнали освен да плюете и бълвате простотии в услуга на МАФИЯТА на Гроб!
82
17
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не подценявайте и новата формация Обединена България на Илияна Раева, доста симпатизанти има вече много последователи в интернет