РЗС: Готви се падане на мораториума върху „царските имоти”

Това щяло да стане до края на годината, уверени са в партията
Обновена: 25 авг 2013 10:57 | 25 авг 2013 10:54, Камелия Цветанова
46
РЗС: Готви се падане на мораториума върху „царските имоти”
Лидерът на РЗС Яне Янев. Снимка: Булфото, архив

От РЗС твърдят, че до края на годината ще падне мораториумът върху т. нар. „царски имоти”.

„В ход е скрита договорка между властта и Кобурга да падне мораториума върху т. нар. „царски имоти“. Сакскобургготски е получил уверението на БСП и ДПС, че до края на тази година парламента ще отмени мораториума приет по предложение на Яне Янев и група народни представители в 41-то НС”, съобщиха от пресцентъра на партията.

Оттам са категорични, че РЗС ще предприеме всички необходими действия, за да запознае обществото с подробностите около тази схема.

„Не случайно Червеният цар стана адвокат на бившите комунисти като неоснователно и язвително критикува протестиращите. Измисля си типично в негов стил витиевати аргументи без съдържание само и само да „докаже“ тезата си, че протестиращите са виновни, а кабинета на БСП, ДПС и „Атака” е невинен”, пише в съобщението до медиите.

Според РЗС явно Симеон Сакскобургготски с това си поведение иска да „трогне управляващите, за да му решат по-бързо реституционните проблеми”.

„Кобурга, който се върна в България, за да се сдобие с имотите и горите, да реализира гранд-корупционни схеми като тези със суаповата сделка с външния дълг и да се изживява като морален ментор е нагло и позорно. Тази подлост ще бъде разобличена подобаващо с необходимите факти и документи”, уверяват от РЗС.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
1
 
2
 
! Отговори
ДЕДО ВИ преди 10 години
Абе българи,вижте какво направиха гърците и румънците с техните '' царе''.За да не разсърдят монархиите в Европа признаха "царете".Ама им показаха среден пръст когато започнаха да си искат земите,дворците и т.н.А нашето БСП,ДПС,СДС и т.н. вече повече от десетилетие си подлага дирника на един алчен,безсъвестен хитрец и известен картоиграч.Вън и толкова.Все пак е имало референдум,БГ е обявена за РЕПУБЛИКА с всички последствия от този законен референдум.
37
1
 
4
 
! Отговори
БГ преди 10 години
ЯНКАТА,БЕШЕ ПОЧНАЛ ДА МИ ЛИПСВА.....
36
2
 
8
 
! Отговори
Citizen преди 10 години
Другарят-цар отново се доказа като момче на повикване.Не може да състави едно смислено изречение, но като му подсвирнат кукловодите, като всеки *** започва да джафка.
35
3
 
4
 
! Отговори
Debora1 преди 10 години
Choveka koito napravi predlojenie na Simeon pri edno poseshtenie pri sestra mu v Amerika Bog da gi prosti ot tazi godina veche ne e sred jivite.V edno negovo pismo toi pishe che predi Simeon da prieme predlojenieto da doide v Balgaria si e imal predvaritelno nachertan lichen plan. Da se vazpolzva ot situaciata i obarkvaneto na balgarskia narod za da zagrabe kolkoto moje poveche.Tova e prolichalo oshte ot parvia mesec v Balgaria kogato e potarsil lichen advokat i se interesuval ot imotiPOZOR
34
4
 
13
 
! Отговори
СЕЛЯНКА преди 10 години
До 36- Какво да взима този мазник ,да не би дядо му дошъл от Австро -Унгария и не знам си още от къде баба му са донесли земя и гори в България .Нашите баби и дядовци са построили дворците,засадили горите и дали земите ,затова този *** да заминава някъде си и да не се нарича българин и най вече цар- той просто е алчен ,гладен и хитър крадец.
33
3
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
Е, какво от това. Тогава Дянков,Борисов и сие , ще си плащат ,като отмират от изморителния си труд в Кричим и по резиденциите на Живков,нали?
32
5
 
12
 
! Отговори
дедо преди 10 години
Ако тройната коалиция извърши това престъпление - ще им излезе през носа
31
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Има кой да защити Царя вие мислете как ще спасявате вашите *** че на вашия защитник лилипутин му прочетоха Евангелието
30
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Абе управляващите нека му бутнат гювеч на мадридския крадец и тогава ще видят на баир лозе! Защото на народа вече му трябва много малко , за да се вземе сопата.
29
14
 
7
 
! Отговори
Царист преди 10 години
До *** Значи ако са турци и руснаци може ако са французи германци не може НИКОЙ НЕ Е НАВРЕДИЛ НА БЪЛГАРИЯ КАКТО ТУРЦИ И РУСНАЦИА България винаги е била монархия, така че стягай вързопа и на село ама в Сибир !
28
7
 
25
 
! Отговори
СЕЛЯНКА преди 10 години
До Царист- Какъв ,,цар,, какъв пъдар бълнуваш , Мони хазарта даже няма народност,баба испанка баща сакссклецан от половин Европа ,а на този алчен и мазен тарикат във вените му няма и капка българска кръв.Да върви на баба си под полата и остави земята и народа ни на мира защото е алчно,смрадливо и огладняло старче.
27
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Като дойдат шайката най-голями измамници и крадци-далаверджии и мадридското Недоразумение излиза от хралупата. Събуди се дзверо - мирише му на ЛАПАЧКА
26
7
 
24
 
! Отговори
Ф.С.В преди 10 години
Царят е 'гол" - това е всичко друго ( комарджия .тарикат . крадец .женкар .лобист.геймър на Монополи - ЕРПтата са негова заслуга ) но не и ЦАР на Българите !!! ВЪН *** от нашата опоскана обрана и нещастна държава !!! Дъщеря му да се състезава с коне за Испания - тя не е наше чедо и е женена за "Резак" - детето беше с име от сорта--Мухамед Али Баба Трала-ла Кобурготски ))
25
22
 
7
 
! Отговори
Царист преди 10 години
Царските имоти са си Царски имоти Скоро ще проверим всички ваши имоти Колко сте ни откраднали за 24 години Всички ще си ги приберем
24
8
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мадридският лъжец е пръв приятел на комунистите и Доган. Нали имаха вече общ бизнес, нищо чудно Яне да се окаже отново прав. А това словосъчетание " Царски имот" е пълна измишльотина. Няма такова нещо, иматите са на тогавашното УБО. То е все едно да върнат на Тодор Славкав имотите на УБО.
23
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ЯНКЕ,МНОГО СИ ХУБАВА ***..КЪДЕ СЕ НАПРАЙ ТАКАВА ГОТИНА!?
22
9
 
25
 
! Отговори
старото куче преди 10 години
Другаря цар е нагъл до безобразие
21
6
 
25
 
! Отговори
Levskiole преди 10 години
Козята брадичка е крадец като червените буклуци. Той сега почна да се обажда и от тук от там да плюе срещу народа. Този пелтечещ "експерт на 800 дни" е готов да стане съюзник и с дявола само да откъсне нещо от България. Понеже буклуците го правят ежедневно очаквайте действително Янето да се окаже прав. АКО МУ ПОЗВОЛИМ и затова трябва по скоро да сметем тази ХУНТА от комунисти, фашисти и турци. Напред да ги изгоним!
20
17
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Евалата на Кобургкюрдски - да си вземе цела *** и да изгони таа *** в анадола. Така треее. Не заслужава мършата *** да живее тук. Искам царо на влас искам Доган премиер, искам Станишката за президент! Искам да се свърши най-сетне, кво ни мъчите малко по малко. Направете го от РАЗ
19
7
 
11
 
! Отговори
зад кулисите преди 10 години
БСПрасти, няма да спрем