"Още един Дянков няма да можем да намерим - да стегне колана"

Бойко Борисов се обяви против въвеждане на тол-такси
Обновена: 29 авг 2013 20:37 | 29 авг 2013 20:36, Елка Василева
314
"Още един Дянков няма да можем да намерим - да стегне колана"
Бойко Борисов. Снимка: БТА

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов прогнозира, че след настоящото управление на страната „щетите ще са такива, че няма оправяне“. Той каза, че „още един Дянков няма да можем да намерим - да стегне така колана, че да излезем от тази финансова криза”.

Бойко Борисов отново заяви, че ще призове всички да се организират, за да може управляващите заради многото грешки, които са допуснали, да си отидат.

По думите му БСП са доказали, че нямат кадрови потенциал и оставането им на власт ще бъде пагубно за страната. "Една подобна партия не може да си позволи ДПС да я "изнасилва" непрекъснато и „Атака“ да е балансьорът в парламента", каза още Борисов.

Борисов бе категоричен, че през новата парламентарна сесия ГЕРБ ще е категорична опозиция и ще оказва натиск, за да подаде оставка правителството. „Ако тези хора останат още половин година на власт, след това и да се молят ГЕРБ да поеме властта, аз ще остана в опозиция”, каза Борисов. Той заяви, че демократичните средства за промяна на властта са протести и силна опозиция.

Още по темата

Борисов коментира и създаването на новата партия БАСТА, като заяви, че те помагат на БСП и ДПС.

От Сливен, където се среща с местните структури на ГЕРБ, Бойко Борисов се обяви против въвеждането на тол-такса по магистралите, което според него ще е несправедливо към българския данъкоплатец.

Лидерът на ГЕРБ коментира заявеното днес от министъра на регионалното развитие Десислава Терзиева по повод изграждането на автомагистрала „Хемус“, че „европейските пари няма да стигнат за изграждането на автомагистрала "Хемус", така  че ще трябва да се потърсят други източници на финансиране, дори и публично-частно партньорство“.

Според Борисов „това, което бившата тройна и сегашната тройна коалиция искат да направят за магистрала „Хемус”, а предполагам и за другите, е да сложат бариерите и да премине в публично -частно партньорство“.

Лидерът на ГЕРБ е на мнение, че еврофондовете „пак ще им ги спрат и каквото могат да вземат като комисионна, най-много да объркат „Хемус” и да извадят магистралата от европейските програми, като чуят от ЕС, че правим публично- частно партньорство”, коментира Борисов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


314
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
157
11
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Обещанието към софианци беше високи доходи и завод за ***.На кой му пука за тъпите магистрали?Слушаме едни и същи бъртвежи.Финансова дисциплина и магистрали.И колко крали предишните.Доколкото си спомням когато беше тук Дянков тоя искаше да го уволнява.Сега плачка за него.Шизофренията нещо май се обажда..Странно е как му се радват хората.
156
9
 
39
 
! Отговори
da преди 10 години
ima mnogo po golemi komunisti ot Boiko i tova sa BSP=BKP=teroristi4nata organizaciq koqto e hralina prasetata s hora po zatvorite
155
10
 
50
 
! Отговори
ХА ХА преди 10 години
ПО-ГОЛЕМИ КОМУНИСТИ И ТО ОТ НАЙ-ДОЛНИТЕ И КРАДЛИВИТЕ ОТ БОЙКО И МИНИСТРИТЕ МУ ИМА ЛИ *** - МЛАДЕНОВ, ПАВЛОВА, ПЛЕВНЕЛИЕВ, ЦВЕТАНОВ... ЦЯЛОТО ИМ ПОТЕКЛО ВЪРЛИ КОМУНИСТИ, А СИНЧЕТАТА ИМ НЕСЛУЧАЙНО СА НА ТАКИВА ПОСТОВЕ ОТНОВО
154
13
 
52
 
! Отговори
lukareli преди 10 години
Бойко е ***! ФАКТ...!
153
5
 
36
 
! Отговори
da преди 10 години
sled upravlenieto na komunistite shte se molite da doide Boiko glupaci
152
5
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Как няма да реве за Дянков.Увеличи му заплатата с 400% на тоя полуциганин.На цялата долнопробна уродлива *** им дигна доходите с 200% средно а на останалите ги спря или замрази.Затва ганювеца на снимката изпада в мечтания.Ем той е по-добте ем другите са по-зле.Най-сладкото..
151
11
 
38
 
! Отговори
ivandon88 преди 10 години
До 185А аз се чудя ти колко си ***, за да наричаш Дянков ***. ???
150
0
 
38
 
! Отговори
Оригинална преди 10 години
Бойко е с тениска Тommy Hilfiger :)
149
7
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
не неможе да управляваш нямаш потенцияла
148
2
 
47
 
! Отговори
ПРАГМАТИК преди 10 години
БРАВО 184 ТОЧНО ТОКА Е БЪЛГАРИТЕ ПЛАЩАМЕ ДАНЪЦИ ЗА ДА МОГАТ ***,КАТО ГИ ПИТАТ ЗАЩО ПРАВЯТ ОЩЕ ДЕЦА ДА КАЗВАТ"МИ ХУБУУ МИЕ ДА СВЪРШВАМ ВЪТРЕ"А НА НАС НИ Е ХУБАВО ДА ГИ ХРАНИМ
147
4
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
На мен не ми плащат,мразя Боико без париСтанишев и сие също ги мразя
146
10
 
43
 
! Отговори
ПРАГМАТИК преди 10 години
СЕР-ГЕЙ ЩЕ ДОКАРА БЪЛГАРИЯ ДО 4-ТА НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА,С НЕОБРАТИМИ ПОСЛЕДИЦИ ЗА СОЦИЯЛНИЯ И ИКОНОМИЧЕСКИ ЖИВОТ!!!СПОРЕД МЕН ЗА 24 ГОДИНИ КРИВО РАЗБРАНА ДЕМОКРАЦИЯ САМО УПРАВЛЕНИЕТО НА БОЙКО НАПРАВИ НЕЩО ЗА ДЪРЖАВАТА,ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ПРИВАТИЗИРАХА,"МОДЕРНИЗИРАХА" И ОГРАБВАХА НАРОДА.МАНТАЛИТЕТА НА БЪЛГАРИНА В МОМЕНТА Е ПОД ВСЯКАКВА КРИТИКА ТОЧНО ЗАРАДИ ХОРА КАТО СЕР-ГЕЙ,КОИТО ДОКАРАХА БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ ДО ПРОСЕШКА ТОЯГА,И УНИЩОЖИХА НАШЕТО СОМОЧУВСТВИЕ ДО ТАМ ЧЕ ДА СМЕ ПРОСЯЦИТЕ НА ЕВРОПА.
145
6
 
46
 
! Отговори
WTF ? преди 10 години
Колко трябва да си *** за да се гордееш с *** като Дянков?
144
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До 183ще измрете тези които сте безработнивие няма да попаднете в графата социално слаби към служба "социални помощи"и няма да получите нищоние работещите ще се изгърбим да работим, за да има социални на маннггалитеТе ще ядат кебапчета, ще играят видео игри на конзоли на плазмата си с парите за първолацитеразбрахте ли?
143
6
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Дянков така стегна колана, че удуши всички. Всеки може да стегне колана, всеки може да каже няма пари умирайте. Според дянковите философии, най-добре и най-евтино е просто всички да измрем, по възможност преди пенсия, хората да не раждат или да излязат навън, така ще има възможно най-малко разходи.
142
23
 
46
 
! Отговори
tuttt преди 10 години
като видят Борисов на снимка и платените комунистически драскачи полудяват да пишат обиди и да бълват лана .... !! явно това ще да е заръка от позитано20 .....
141
13
 
43
 
! Отговори
Голо преди 10 години
Срам за БСП
140
22
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бойко направи магистрала. А ти можеш само да плюеш. Ще гласувам за Бойко дано се почувства по-зле сега.
139
7
 
47
 
! Отговори
Виденов преди 10 години
ААаа като гледате 2 -ра серия римейк на филма на режисьора Жан Виденов по сценарий на Андрей Лукановще има да си спомняте с умиление за стиснатия стажант хер Флик и неговите меки.За пореден път глупаците плюещи по Бойко ще бъдат измамени като пенсионерка от телефонен измамник.Помнете ми думата.След 6 месеца ще видите резултата!
138
10
 
44
 
! Отговори
GERB=GROB преди 10 години
До ТозиНе е луд, просто е невъобразимо *** и долен комунист! Това е най-долната клика на бившите комунистически лакеи и ДС. Човек без образование, неграмотен, с две думи - пълен ***! Има си, обаче, слаб матрял да гласува за него и да му се кланя - пролетарията на модерна България, тъпите, които се имат за умни без да са постигнали каквото и да е с честен труд!