"Атака" нямала решение за вот на недоверие към кабинета

Станилов зове управляващите да се "стегнат" и по-често да идват в НС
18
"Атака" нямала решение за вот на недоверие към кабинета
Станислав Станилов. Снимка: архив, БулФото

Не е вземано решение за внасяне на вот на недоверие към правителството, заяви депутатът от "Атака" професор Станислав Станилов пред БНР. Той поясни, че колегата му Магдалена Ташева е изразила мнение, че е възможно партията да поиска вот, но решение за това засега няма.

В телевизионно интервю Ташева заяви, че е възможно да се поиска вот на недоверие към кабинета заради ситуацията с бежанците.

Станилов каза, че част от депутатите от парламентарната група са били в Брюксел, за да изразят на място недоволството си от изказване на евродепутат от Европейската народна партия по отношение на "Атака".

Попитан дали пътуването е платено от партийната субсидия, депутатът отговори: "Защо не попитате няколко десетки милиона субсидия на ГЕРБ къде се харчи, а всички гледате в мижавата субсидия на "Атака"?.

Ние ги харчим само за партийна дейност, отделяме пари, за да помагаме на различни хора, за телевизията си, за вестника си. Нито питат БСП, нито питат ДПС, заяви още той.

Депутатът отрече информацията за скандала в брюкселски ресторант, в който са вечеряли колегите му от парламентарната група.

Станилов заяви, че гледа положително на идеята на председателя на Народното събрание Михаил Миков да има извънредни пленарни заседания заради многото пропуснати парламентарни дни. Той призова депутатите от управляващите две партии да се "стегнат" и да посещават по-често пленарната зала.

Коментарът за промените в така наречения "Закон за досиетата" на проф. Станилов е: Мижави работи, буря в чаша вода.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още по темата: Станислав Станилов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
2
 
! Отговори
партия ЮРУШ преди 10 години
Че как Атака ще иска вот на недоверие? Та те имат пълно доверие за кадровите назначения на коалиционния си партньорДПС!
11
0
 
5
 
! Отговори
просто аз преди 10 години
Тези " националисти " няма ли да коментират изборите в Гърмен, развятия победоносно турски флаг, кючеците и всичко останало, което медиите излъчиха. Коалиционната им култура ли не им позволява или пък ислямизацията вече не е проблем за " патриотите " ?
10
0
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
Каква ти атака, каква ти юруш-------Това са божия изчадия !МАРШ ОТ БЪЛГАРСКИЯ парламент , ходетев Анадола при ЕРДОГАН ,ВАШИЯ АРКАДАШ!!
9
0
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
САТАНИ! ТОВА СТЕ ВИЕ- АТАКИСТИ! НАЛАПАХТЕ СЕ С ПАРИЧКИ ,ХА ДАНО ВИ ПРЕСЕДНАТ И ПРЕДАДОХТЕ БЪЛГАРИЯ! КАКВА ВИ Е РАБОТАТА С ПЕТАТА КОЛОНА НА АНКАРА- ДПС И С ТЕЗИ КОМУНИСТИЧЕСКИ ИЗЕДНИЦИ !! ?
8
0
 
1
 
! Отговори
ognyanz преди 10 години
До 6 (еднобуквен) Ако наистина се интересуваш от програмата за работа на Народното събрание можеш да я видиш по месеци и заседания на неговия сайт: parliament.bg/bg/plenaryprogram
7
1
 
18
 
! Отговори
... преди 10 години
И какво решение би взела "БГ" партията Юруш при евентуалeн вот на недоверие към така любимото им правителство? Не, че нещо *** тия така наречени "националисти" от тая партийка едва ли биха гласували против това правителство, поради простата причина, че някой от тях харесват забеления салам а други харесват парите които им се плащат! Ако не "момчета" поне пред себе си си го признаите това и ше ви стане по-леко!
6
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
*** без мнение, що е то? Атака.
5
4
 
26
 
! Отговори
к преди 10 години
Бездействието на парламента струва 6 млн. лв. за 4 месеца. Вече четири месеца от сформирането си парламентът върти на празни обороти. За това време не беше приета нито една от важните законодателни промени, които трябваше да защитят потребителите от произвола на монополите, да повишат стандарта на живот и да подобрят бизнес средата.Мръсни *** прегърнали полумесеца на Доган
4
7
 
29
 
! Отговори
makedonski преди 10 години
Орисията на комунистите е да носят нещастие навсякъде и винаги.
3
27
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
От АТАКА на Шаломците и дългоносите ционистките окупатори мамата им трака.АТАКА е здравия бетон под краката на България, който те неще могат да разрушат.
2
4
 
15
 
! Отговори
БУДА-ла преди 10 години
Пак заспаха Протестиращите. Политическата Олигофрения пак се развихри. Пак заграбиха Народата пара, чрез пладнешкия обир, наречен Субсидия... - Говорим за хиляди левове на ден.. Милиони на месец, де... Е, как да работите, ако получавате по Милиони Субсидии на месец, а??? Сбъркана система???!!!...
1
3
 
21
 
! Отговори
RIP BG преди 10 години
Че как - никой пес не хапе ръката, която го храни!