Прогноза: Предсрочни избори - чак след януари

Политолог: БСП и ДПС изчакват да видят какво ще стане през зимата
17 окт 2013 10:06, Екип на Bulgaria On Air
23
Прогноза: Предсрочни избори - чак след януари
Снимка: Bulgaria On Air

„Предсрочни парламентарни избори ще има чак след януари, освен ако ситуацията не се изостри преждевременно“, заяви политологът Стойчо Стойчев в предаването Денят ON AIR.

Според него управляващите в момента се чувстват нестабилни, липсва диалог между тях, а политическата конфронтация в парламента е много силна.

„Този парламент не представя доста голяма част от българското общество. Трудно би могло да се каже обаче, че тази ситуация облагодетелства Реформаторския блок. Много по-добре е да си вътре в Народното събрание, без значение с какъв кредит на доверие се ползват депутатите, отколкото да си извън парламента“, добави политологът.

Според него БСП и ДПС изчакват да видят какво ще стане през зимата и дали ще има ескалация на социалното напрежение през януари и февруари, когато евентуално ще се покажат дупки в бюджета, ще има по-високи сметки за ток и парно и гражданите ще бъдат още по-изнервени.

„Проблемът в момента се състои в липсата на решения. Това управление не води никакви политики, хората във властта кръщават действията си „мерки“ и всичко приключва дотам“, каза още Стойчев.

Вижте целия разговор във видеофайла.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тази зима ще дойде Видов ден за цялата политическа олигархия! ДВАДЕСЕТ И ТРИ ГОДИНИ СТИГАТ, НЯМАМЕ КАКВО ПОВЕЧЕ ДА ГУБИМ!
16
0
 
1
 
! Отговори
Мистър Х преди 10 години
предсрочни избори - най рано юни - юли 2014. преди евроизборите няма да има промени, те си го казаха.
15
9
 
27
 
! Отговори
Не на ислямизацията преди 10 години
Червените *** знаят че края им наближава и ще останат само в историята !!!!
14
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бунтове ще има,но този път прошка няма да има.На всички ни писна тотално.Едно престъпление,направено от най-новите бг.граждани срещу българин просто ще взриви цяла България.Става все по-интересно,убиеца от Катуница излиза скоро,а като знаем природата на този особен вид бг.граждани няма как да няма отмъщтения, нека се готвят *** в парламента.Просто ще ги избием.Няма бсп,герб,дпс,атака,одс,сдс всички ще се сблъскат с крайното и непоносимо озлобление на народа към всичко в тази страна.
13
25
 
8
 
! Отговори
Ще свикнете... преди 10 години
Не само Стойчо Стойчев, а и останалите бива най после да разберат, че това правителство ще подаде оставка на 12 май 2017 година, когато ще започне вторият му мандат. Няма смисъл "политолози", "социолози", "коментатори", "реформатори" и др. подобни на тях *** да се напъват и да пророкуват. 7 млн. българи стоят за Орешарски, това няма как да не му осигури поне 3-4 мандата. Е, няма накъде, налага се да свиквате.
12
1
 
3
 
! Отговори
anonim1000 преди 10 години
И при предишното въстание след миналата зима те така завъртяха нещата, че да върнат пак старото управление (ГЕРБ).
11
8
 
5
 
! Отговори
anonim1000 преди 10 години
Планът е да дойде ББ като герой и вече да се утвърди като дългосрочен ръководител. Юдео-масоните не смята да правят нова партия която да поеме недоволните и да гласуват за нея. Ще се запази сегашното статукво. Затова пробутват стари ДС структури ("реформаторски блок") от които хората са се отвратили. ЕС също са Юдео-масони, като комунистите и имат план за развитивто на България. Планът може да бъде променен само ако българите въстанат.
10
1
 
7
 
! Отговори
anonim1000 преди 10 години
Бунтове ще има зимата и затова сега се чака. Планът е да дойде ББ на "бял кон" през пролетта като спасител, но първо трябва да мине зимата, защото ако сега си тръгнат тези, то през зимата пак ще има недоволни. Така че комунистическите партии в България (а те всички по-големи партии са комунистически) играят заедно срещу българите.
9
4
 
34
 
! Отговори
Рали1 преди 10 години
Какво да чакат зимата,като много добре знаят какви подводни камъни са заложили.И със заема ,и със социалните плащания,и с бюджета за догодина,и с бежанците.През зимата сигурно и цените няма да останат същите,да не говорим за "намалените "сметки.
8
2
 
34
 
! Отговори
интернет лумпен преди 10 години
Изборите в България трябва да се правят през октомври-ноември по една съвсем прагматична причина. При избори в първата половина на годината алчната и безотговорна политическа "класа" опуква бюджета на държавата набързо за легално купуване на гласове (с популистки мерки като например предизборно увеличение на пенсиите) и после половин година който и да дойде на власт - се чуди как да върже бюджета.Казано с думи прости - за да не се краде. По-ефтини са избори баш сега, а не напролет.
7
35
 
12
 
! Отговори
до "Богданчо&qu преди 10 години
Ами готви се Богданчо. Изборите ще са скоро - май месец 2017г. Още отсега започвай да тренираш как се гласува за ГЕРБ
6
20
 
43
 
! Отговори
Богдан преди 10 години
Все ми е тая ,когато и да са изборите ,гласувам ЗА ГЕРБ с Борисов!!
5
5
 
47
 
! Отговори
какво става преди 10 години
Уж протестите срещу монопола УЖ некви ПОЛИТИЧЕСКИ *** да оправят положениетО на НАЙ БЕДНИЯТ И РАЗСЛОЕН НАРОД В ЕВРОПА ТО пък кво стана дългият инкасатор РУМЕНЧО ОВЧАРЯ от масонската мафия вече е в ЛУКОЙЛ българия ,а *** взеха пак ЗАЕМИ БЕЗ ПРОИЗВОДСТВО И ДЪРЖАВАТА ВЕЧЕ ТЕЧЕ КЪМ ПОЗНАТАТА СПОЛУКА ЗА БЪЛГАРИЯ ОТ ЖАН ВИДЕНОВ.ТИЯ СЪС ШУТОВЕ ТРЯБВА ДА ГИ ИЗПРАТИВ ОТ ПАРЛАМЕНТА
4
9
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Пловдив посиня. 4000 души скандират Оставка
3
30
 
7
 
! Отговори
ГражданинътКарбовски преди 10 години
..... Така че..... изобщо НЕ виждам какво ще променят едни предстоящи "извънредни избори"! Същия БАТАК и Т_ _АК ще си останем..... със абсолютно същите лапачи и *** в Парламента.... единствено с промяна в бройките на "ДУПЕтатите" на така наречените "партии" ;) !!!!! Повечето БЪЛГАРИ са същите като тия смешници във Варна,където си избраха кметчето от тия същите,които ги гониха с камъни?!?! псувни и какво ли не още... Даже едно невинно момче умря заради лъжливите им "каузи" :((( !!!!!
2
11
 
50
 
! Отговори
optimist преди 10 години
Януари ще е късно! До няколко месеца ще сме във фактически фалит и ще трябва да викаме МВФ пак - т.е. връщане в 1997 г. Трябва да действаме сега!
1
26
 
5
 
! Отговори
ГражданинътКарбовски преди 10 години
ИМА ЛИ СМИСЪЛ......... КОГАТО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ?!?! Особено в МАФИЯ, която си има цяла Държава?!?! И какво като има някакви измислени "Предсрочни избори"?!?! ;) За да се ПОВТОРИ това което стана във Варна ли? Що ли? ;).... Кво беше? ГРАДЪТ - БОРЕЦ....... ГРАДЪТ-ОТКЪДЕТО ТРЪГНАХА ВСЕНАРОДНИТЕ ПРОТЕСТИ ЗА СВАЛЯНЕТО НА ГЕРБ...... ГРАДЪТ - В КОЕТО ЕДНО МОМЧЕ СЕ САМОЗАПАЛИ И ЗАГИНА В ИМЕТО НА ЕДНА ЛИЦЕМЕРНА И ЛЪЖЛИВА ЦЕЛ! И накрая... кво? Тоя същия "ГРАД-БОРЕЦ" си избра кмет..... отново от... ГЕРБ! СМЯХ!