Бисеров прикриван от мен – не, кълне се Цветанов

Няма сигнал, който да е спрян, отсече бившият МВР шеф
Обновена: 14 ное 2013 14:00 | 14 ное 2013 12:44,
62
Бисеров прикриван от мен – не, кълне се Цветанов
Цветан Цветанов. Снимка: архив, Булфото

Бившият вътрешен министър Цветан Цветанов категорично отхвърли твърдението, че по негово време е имало разработка срещу бившия зам.-председател на НС Христо Бисеров, която е била прикривана.

Както Dnes.bg вече писа, утре бившата дясна ръка на Ахмед Доган ще стане обвиняем, а днес главният прокурор Сотир Цацаров попита дали не е бавена разработка в ГДБОП по темата.

"Само мога да кажа, че по време на управлението на ГЕРБ реформите, извършени в сектор Сигурност, доведоха ГДБОП да бъде всепризната", категоричен бе Цветанов.

Още по темата

"Няма сигнал, който да е спрян. Не е имало чадър над когото и да било, в това число и над Христо Бисеров", отсече зам.-председателят на ГЕРБ.

По думите му никога не е спирана работата по определена разработка. Цветанов обаче не изключи възможността да не е бил информиран за сигнала или пък в него да не се е споменавало името на Бисеров и настоя, че в пространството се хвърлят манипулации.

"Защо смятате, че винаги трябва да се информира вътрешния министър. Кой е казал, че в този сигнал е конкретно името на Христо Бисеров?", попита настойчиво Цветанов и се прехвърли на друга актуална тема – бюлетините от Костинброд.

"Накрая какво се случи, дами и господа, имаме едно административно нарушение", видимо изнервен заяви ексвътрешният министър.

"Всеки сигнал, който е постъпвал, съответните компетентни институции са си вършили работата. Нямаше никакво прикриване на разработки", отвърна той в започналия задочен медиен спор със Сотир Цацаров, който днес обяви, че започнати дела по зрелищни арести не са стигнали изобщо до съда.

Причината според главния прокурор - по определени направления работата в ГДБОП е била съзнателно активизирана, а по други - съзнателно затихвана.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
5
 
0
 
! Отговори
уууууууууу преди 10 години
До-13 Голям филм заформи.........
12
2
 
36
 
! Отговори
АНТИМУТРА преди 10 години
ТОЯ ПРЕСТЪПНИК ЦВЕТАНОВ ОЩЕ ЛИ Е С ИМУНИТЕТ!!!БОРИСОВ ДОКОГА ЩЕ Е И ТОЙ С ИМУНИТЕТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
11
2
 
18
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 10 години
Щом не си го спрял умишлено, означава че си некадърник, *** проста. И в двата случая няма какво да се правиш на света вода.
10
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Той се кълнеше в децата си че не е подслушвал, а какво се оказа, че е слухтял в цялата държава. Е как да му се вярва на този, кълнеш се в децата си, а знаеш че си виновен. Колко безскрупулен трябва да бъдеш. Те всички Сикаджий са такива.
9
8
 
5
 
! Отговори
stanick преди 10 години
По скоро да проверят ЦЪКЛЬОТО ,,СТАНИШЕВ,,ЗАЕДНО С ФЕСТАН
8
4
 
34
 
! Отговори
ИФ-ЦЦ-ББ преди 10 години
ИФ я знаем коя еЦЦ не е ЦвЦв а коя еББ не е Бойко Борисов, а КОЙ е?Признайте си?Къде сте Циркаджии от ГЕРБ, хайде коментирайте?А няма нареждане?
7
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Цецо пак ли настъпа котето бе,:)) ти за 4 години успя да надминеш всички мошеници през прехода. Ама с твоя пожарникар май бая сте сгазили лука ,а ?:))))
6
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Цветанов обаче не изключи възможността да не е бил информиран за сигнала или пък в него да не се е споменавало името на Бисеров и настоя, че в пространството се хвърлят манипулации."Вариантите са за Цветанов са следните:1.Цветанов е пълен некадърник, който само е затоплял стола на министър на вътрешните работи цели 4 години2.Цветанов е знаел всичко, но не е действал- престъпна небрежност3.Цветанов е знаел всичко, но не е имал намерение да действа-неизпълнение на служебните задължения
5
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Кога ще видим някой в затвора в *** на Европа Република Мангалия? Тоя казал оня рекъл бъра бъра , а в затвора никой докога?? Накрая на народа наистина ще му писне и ще стани лошо! Не са ни виновни американците и европейците виновни сме си ние че търпим!! Нали знаете поговорката : Не е луд Асан , че яде баница луд е този който му я дава!
4
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Срещнали се на полянка,прабългарин и славянка.Цуни-гуни, вади-тури,народили чукундури.Хем ебливи, хем крадливи,но най-вече завистливи.
3
1
 
9
 
! Отговори
Hitler преди 10 години
Нападайте ГЕРБ-ерите това е най-добрата защита Плщенето му е майката
2
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен 1 преди 10 години
А преди няколко дни се хвалеше пред медиите, че от 2012 знаел за Бисеров....
1
0
 
17
 
! Отговори
Бул преди 10 години
Ко?Не!