Опорните точки – нагли манипулации на БСП

ГЕРБ отново призова за оставката на правителството
Обновена: 14 ное 2013 14:01 | 14 ное 2013 11:39,
181
Опорните точки – нагли манипулации на БСП
Снимка: Balkanleaks

ГЕРБ за пореден път поискаха оставката на правителство в декларация от парламентарната трибуна. Този път повод за недоволство станаха изтеклите в медиите опорни точки, подготвени за депутатите от левицата от парламентарния секретар на МВР Тодор Пройчев.

В тях се даваха съвети на народните представители как да коментират протестите. Сред получателите бяха и министри и премиерът.

Ирена Узунова от ГЕРБ се възмути от грубите и нагли манипулации на БСП. Депутатите са получили опорни точки, които произвеждат грандиозен скандал и показват нагледно технологията на бившите комунисти как се фабрикува целенасочена манипулация, заяви Узунова.

Тя цитира част от опорните точки като припомни, че в тях пише, че депутатите на БСП трябва да внушават, че протестите са малобройни, че са организирани от ГЕРБ, че половината са студенти. Освен това според скандалните указания депутати от БСП трябвало да рецитират, че момчето с пукнатата вежда не било добре с главата, коментира Узунова. Тя се възмути и от думите в опорните точки, че ГЕРБ организира протестиращи.

Още по темата
По безумни и отвратителни пасквили наистина българските граждани не бяха чували. Ето това е истинското лице на БСП, заяви още Узунова. С днешните скандални манипулации, разработени по технологията на ДС, българските социалистите доказаха, че остават нереформирани комунисти.

Другото доказателство е подготовката им за връщане на параграф 12, с които готвят реставрацията на агенти на ДС на ключови позиции в държавата, каза депутатът.

Според Узунова скандално е, че инструкциите са изпратени от Пройчев, а сред получателите на „това помагало за манипулация“ са и министри и премиерът Пламен Орешарски.

От кулоарите на най-важната институция председателят на НС Михаил Миков заяви, че не вижда нищо неприлично и странно, възмути се  още Узунова.

Как и защо е възможно от деполитизираното по закон МВР да се пишат и изпращат политически тези към депутатите. По този начин застанахте ли на пътя за връщане на член първи от комунистическата конституция, попита ГЕРБ.

От партията поискаха да знаят дали лидерът на БСП Сергей Станишев одобрява прийомите за манипулации и подмяна на дневния ред на обществеността. Какви мерки ще вземе вътрешният министър към своя служител, попита Узунова.

Още колко срам трябва да изтърпите, дами и господа управляващи, за да признаете, че не можете да управлявате държавата и да си подадете оставката, завърши депутатът от ГЕРБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


181
Още по темата: БСПГЕРБопорни точки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До фен на бсп"не бил много наред с главата"За подобно изказване преди 15-ина години вкараха финландски политик в затвора.
53
11
 
8
 
! Отговори
х преди 10 години
мишока Борисов да обясни, защо избяга от отговорност през март и подаде оставка без никой да му е иска. Тогава трябваше със синята коалиция да приемат закони с които да насочат държавата в друга посока, но той реши да избяга за да не прави промените искани от хората и за да запази статуквото. За това сега да не реве, той е виновен че комунистите са на власт.
52
4
 
8
 
! Отговори
Консерватор преди 10 години
До фен на бспАз да те пипна ще ти обясня
51
2
 
6
 
! Отговори
Монархист преди 10 години
Некак си всичко в тая държава почна яко да боксува. Или по-точно да се върти в кръговрат. Жалко. Дойде ли 01.01.14г. доста кадърен народ ще си отиде от тук в търсене на по-доброто. Още веднъж - жалко.
50
2
 
8
 
! Отговори
Митака преди 10 години
До фен на бспНа *** сина е една голяма лъжа...
49
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Абе то е ясно че не всички са платени, както е ясно че има и такива които са си лапнали тлъсти хонорарчета, иначе няма обяснение за това защо аджеба бутаха контейнерите срещу полицайте
48
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Безумни "опорни точки" за *** политици! И най-нахално твърдят, че нищо толкова не било станало.... Да спукаш главата на младеж и после по медиите да тръбиш, че е "хахо" явно не е нещо особенно за управляващите.. Те никога няма да разберат протеста! Те никога не са имали морал! Толкова са цинични и гнисни... Казват, че нацията била разделена. Надявам се, че е така, защото даже не мога да си представя, че имам нещо общо с подобни ***... че и те и аз се наричаме БЪЛГАРИ!
47
17
 
8
 
! Отговори
varg vikernes преди 10 години
Герб в затвора.
46
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
36, не говори за фотоволтаици, че на Путев жена му и Курумбашев ще ти дърпат ушите!
45
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
*** Терористи... НЕ СЕ НАПЪВАЙТЕ МНОГО.. Вашия господар - Империята на Злото САЩ се провали в Целия Свят и в момента е в паническо бягство.. Стотици малки и големи държави "Варвари" нападат империята и всеки играе сам за себе си и едновременно играят заедно.. Дори Германия Играе с Бразилия против подслушването Грешките на Обама - избра за съюзници Терорристи в Срия , Египет , Либия.. Подслушва съюзници от НАТО.Украйна показа среден пръст на ЕС , Виетнам подписа споразумение с ЕвраАзес Таможния съюз..САЩ се провалиха и Тихо Окенското сътрудничество в стемежа за прекарат едноврен
44
1
 
1
 
! Отговори
elysium преди 10 години
А в какво да ги харчат, в декларации като горната ли? Ха-ха.
43
5
 
3
 
! Отговори
герп преди 10 години
Аз гледах протестите от камерата на Радисън, нямаше повече от 700 души през цялата вечер! Полицаите и журналистите бяха повече!!!
42
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Вие *** гербери не разбрахте ли,че хората не ви искат и няма да има никаква оставка.Няма нужда да си харчите парите в организация на протести.
41
15
 
6
 
! Отговори
Истината преди 10 години
Не се подвеждайте по декларациите на студентите- зад тях стои ГЕРБ и мафиотът Борисов който им плаща с милиардите които открадна от нашите майки и бащо и ги унижи да живеят с 30 лева пенсия и кофичка кисело мляко и парченце хляб. Падне ли правителстовто идва ГЕРБ, Цветанов с 6-те апартамента и мутрата Борисов пак ще дерибейства. Не бива да го допускаме, всеки българин който има поне малко разум трябва да подкрепи това правителство поне за 2 мандата докато България се изчисти от ГЕРБ мафията.
40
4
 
9
 
! Отговори
DO FEN NA BSP преди 10 години
АВЕ БСП ФЕНА , ЩО не си правите далаверите в турция в русия или европа . ами в България един лев не сте изкарали от чужбина че да ги давате на *** и турци . 70 години
39
2
 
11
 
! Отговори
Консерватор преди 10 години
До фен на бспГад ***
38
2
 
30
 
! Отговори
Рали1 преди 10 години
До ДО 24ГЕРБ бяха 4 години,а останалите 20 години -КОЙ ???Голяма част от хората не искат ГЕРБ в управлението и е нормално,но тройната коалиция е още по-опасна за страната ни !
37
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Всичко е Въпрос да имаш силен Господар.. Геополитиката управлява света , и живота на всеки..САЩ в момента са слаби и *** ще загубят.. Загубата ще е много по-голяма от тази която понесоха комунистите 1989.. По това време *** имаха 1 милион членове..България беше на 28 място по стандарт на живот..Комунистите за 40 години убиха 30хиляди бяха мъже да убиват враговете си с оръжие.. *** с Ционистки методи убиха 1,5 милиона българи.. Продадоха всички национални ресурси на САЩ и запада подарък за 1 долар..ОТМЪЩЕНИЕТО НА НАРОДА НА *** ТЕРОРИСТИ ЩЕ БЪДЕ АДСК
36
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен 1 преди 10 години
до 36/ Те си мислят, че ние(народа) сме длъжни да им плащаме фотоволтаичните ***...
35
1
 
10
 
! Отговори
НАГЛОСТ преди 10 години
Няма такава наглост