Замразиха членството на Бисеров в ДПС

Ако обвиненията се докажат, той е аут от партията
Обновена: 16 ное 2013 17:40 | 16 ное 2013 17:34,
55
Замразиха членството на Бисеров в ДПС
Лютви Местан. Снимка: Bulgaria On Air

Централният съвет на ДПС прие оставката на Христо Бисеров и го освободи от всички ръководни постове в партията и като зам.-председател на ДПС. Бисеров е освободен и като член на ДПС до приключване на съдебните дела, заведени срещу него, заяви лидерът на ДПС Лютви Местан. Днес партията имаше заседание на Централния си съвет.

Местан обясни, че идната седмица ще бъдат предприети необходимите действия по заличаването на Бисеров от регистрите на Софийския градски съд като член на ръководните тела на ДПС.

Ако решенията на съда са осъдителни, г-н Христо Бисеров отпада като член на ДПС, заяви Местан. Лидерът на партията обясни, че темата за нов зам.-председател на партията не е разисквана, но предстои да бъде.
Той коментира и днешния митинг на БСП и ДПС в центъра на София.

Възхитен съм от участниците в митинга, от тяхната политическа култура и зрялост, каза Местан.
На митинга дойдоха много автобуси. Аз ви казвам, че тези автобуси се плащат от ДПС. Те струват 1.80 лв. на километър, каза Местан. Той посочи, че за извозването с влакове разходите са 51 хиляди лева и са платени предния ден, по всички правила.

„Ние, за разлика от бившите управляващи, няма да се крием от вас и няма да искаме тези автобуси да бъдат заплатени скришом, каза още лидерът на ДПС.

Местан не си спести и острите критики към ГЕРБ и лидера им Бойко Борисов.
Според председателят на ДПС Борисов е доведен до агония. Местан се запита дали ГЕРБ ще дадат справка колко струва извозването на техните симпатизанти, както са направили другите партии.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
3
 
17
 
! Отговори
видя се преди 10 години
Бисеров е най-достойният депутат .Хванаха го с крадени пари ,и веднага напусна парламента ,като за следващивт ,ще е поканен в листите на бкп!!
1
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Е нека...той си сви вече 5-6 милиона...пука му на пенсията.