Рашков не се чувствал вече избран за шеф на бюрото за СРС-тата

Комисията за контрол на службите хареса и петимата кандидати
Обновена: 28 ное 2013 18:24 | 28 ное 2013 17:13,
5
Рашков не се чувствал вече избран за шеф на бюрото за СРС-тата
Бойко Рашков Снимка: архив, Булфото

Комисията за контрол на службите взе решение да предложи и петимата кандидати за членове на Бюрото за контрол на СРС-атат да бъдат утвърдени за членове на бюрото в пленарна зала. Това обясни председателят на парламентарната комисия Димитър Дъбов.

Той допълни, че народните представители са доволни от отговорите на кандидатите и те са демонстрирали компетентност и професионализъм.

В рамките на декември ще бъда разгледан този въпрос в пленарна зала, обясни Дъбов.

Председател на бюрото ще бъде избран от депутатите. Доволен от дискусията беше и кандидатът Бойко Рашков, който вече е бил председател на бюрото. Той отрече появилите се твърдения, че вече е решено отново той да оглави бюрото.

Не, разбира се, заяви Рашков на въпрос на Dnes.bg чувства ли се избран за председател. Аз съм бил вече председател. Не е най-важното това за мен, аз съм на работа в НСлС, преподавам в два университета. Дали ще бъда избран за председател или не - нека да реши парламентът, заяви Рашков.

Още по темата
Доволен съм. Дискусията беше много добра, каза Рашков. Той категорично подкрепя идеята гражданите да бъдат информирани, ако са станали обект на незаконно подслушване.

Не може, ако държавата е извършила едно нарушение, тя да мълчи, а ако гражданинът извърши нарушения, тя да му търси отговорност. Тя трябва да дава пример, каза още Рашков.

От първи януари бюрото има заложен бюджет и би трябвало да започне да работи, обясни още Дъбов. Трябва да се разгледа и въпросът къде да се помещава бюрото. Все още не е ясно какъв ще е щатът му.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: бюрокандидатиСРС
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Този е по-голяма гнус даже и от Пеевски.
3
0
 
4
 
! Отговори
ЯСЕН преди 10 години
АМИ НАПРАВЕТЕ ГИ И ПЕТИМАТА ,ШЕФОВЕ ТОГАВА !!
2
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Кой ще е най послушен?
1
1
 
9
 
! Отговори
ПАРТИЯ = МАФИЯ преди 10 години
Комисията за контрол на службите хареса и петимата кандидати ... театро с пошли актьори и престъпници режисьори.... това е днес България.