Властта затвори хотел в Боровец за външни лица за семинар

Управляващите ще обсъждат "само хубави неща"
Обновена: 28 ное 2013 20:38 | 28 ное 2013 19:25, Веселина Йорданова
91
Властта затвори хотел в Боровец за външни лица за семинар
Снимка: БулФото-архив

Управляващите решиха да стиковат стъпките си в социалната политика, сигурността, че и партийната дисциплина, но този път в неформална обстановка, съобщи bTV.

Семинарът с участието на министри от кабинета ще гледа към най-голямата писта в Боровец. А за допълнение на неформалната среда ще са на разположение спа център, фитнес, сауна, парна баня, басейни.

Избраният хотел е затворен за външни лица. Ден преди началото на сбирката, в четвъртък, резервациите в хотела са спрени, а потвърдени вече настанявания анулирани.

Експеримент на телевизията показал, че това се случва не само с журналистите, които отразяват работата на правителството и на Народното събрание. Били анулирани и резервации, направени с кредитна карта през система за онлайн хотелски резервации.

Официалното обяснение, което давала рецепцията на хотела, е, че няма свободни места, въпреки че онлайн те са обявени.

Така министрите и депутатите ще разполагат със сградата с 257 двойни стаи, 266 студия, луксозни апартаменти и мезонети. На въпроса какво ще обсъждат в 4-звезден лукс, най-честият отговор бил "само хубави неща".

Сред темите, които се очаква да са част от дневния ред през уикенда, са Законът за банките, кои ще са хората, на които да бъде връщан 10% данък върху доходите, и дали партиите все пак няма да се лишат поне от част от държавната си субсидия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още по темата: боровец
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
15
 
5
 
! Отговори
Чиновник преди 10 години
Простолюдието се излагате като кифладжии. И вие ходите по хотели.
38
14
 
9
 
! Отговори
Атакист преди 10 години
до 45Капна леко снежец и се изпокриха точно като сирийските *** в дупките си тези платени алкохолизирани нещастници.
37
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И ако имах финансовата възможност и уменията,да съм взривил хотела в час пик!Яе стана национален герой!
36
31
 
7
 
! Отговори
Чиновник преди 10 години
Колкото и да злобеете, фактите са следните- една група хора са в готин хотел и си гледат кефа, а друга група хора, които сте злобни, мързеливи и глупави, им завиждате. По- добре гледайте себе си, вместо да се бъркате, където не ви е работа.
35
4
 
6
 
! Отговори
Атакист преди 10 години
до 32Брачед, такива като теб и Виктория Петрова- моя съгражданка определиха за травестит в този форум. Оная Виктория която води новините по Босфор тв.Та твоето мнение ли да имам предвид като оценка за жена? Стига ме разсмива, брачед!
34
5
 
26
 
! Отговори
честито преди 10 години
Честито на ***! Започна се като по социализма със затваряна не хотели за червения "елит", барикада на парламента със хиляди полицаи за да не се чуе народния глас а пък някой посмее ли да говори - ако е *** човек го бият, ако е човек със бизнес го скъсват от проверки и тормоз както посмялите да подкрепят протестиращите! Честито завръщане във 1980та година на мизерия, без внос и само с елементарна храна... честито и гарантирано от другарите от бсп, щедро спонсорирана от бкп и дс...
33
4
 
7
 
! Отговори
Авраам преди 10 години
Ибрахимчо, има едни стаички, меко тапицирани отвсякъде, даже вратите и таваните, а и фешън усмирителни ризки!..
32
6
 
25
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
Окупация на хотела, солидна доза дискомфорт за тези народни хрантутници! Оставка, а не семинари! За какво ще правят семинари? Как се бият студенти, как се огражда парламент или семинар за наглост?! ***!
31
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тия тьпаци защо не купиха високо проходима технла за полйцаите на границата.а нови мерцежси.е те такива *** и наглеци не е имало.дано по бьрзо да има избори иначе о6ават тука пенсионери.бежанци и тьпаци като тая нйна гергова ли беше незнам.но тия от конуа протеста
30
4
 
22
 
! Отговори
Черен Петър преди 10 години
За последната голяма екскурзия до София участниците получиха по 2 кебапчета, а сега организаторите си подарявят укиенд в Боровец. Затварят целия хотел, за да им е хубаво...
29
4
 
24
 
! Отговори
Армагедон преди 10 години
Защо премълчават името на хотела? Естествено, че е Рила. Но който и да е, щом отказват вече направени резервации, явно си е подчинен на комунистическото котило. Бойкот на такиво хотели, нека си ходят само ЦК на БКП там!
28
4
 
12
 
! Отговори
Bad Company преди 10 години
До АтакистДругарю Атакист, с риск да бъда нескромен, с колкото жени съм бил..........ако ти натоваря бикините им на гърба ти..........ще се сринеш:)) Ама секс с другарката Манолова си е парекселанс мазохизъм. 100%!!! Sorry, не е за мен:)
27
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Абе защо ми изтрихте коментара? За това че Герб всеки месец правеха сбирки в хотела на Емо фаса? Там може фидосова, да е била сервиторка, ако не е омахала половин порция, докато е сервирала!
26
3
 
17
 
! Отговори
Хари преди 10 години
За каква демокрация говорим след като има тайни договори, секретни сбирки, а това на Боровец що не кажат, че е новогодишен бал с Дядо Коледа подаръци, Снежанки.........
25
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Обаче са отворили заден вход за Орешара, той обича да се крие като плъх, съселчето така го учи.
24
5
 
1
 
! Отговори
Атакист преди 10 години
до 25Тъй ще кажеш ти!
23
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Докато властта си играе с народа на котка и мишка, нищо добро не ни чака.
22
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
davai narode da gi okupirame tam i da ne mogat da izlqzat dokato ne si podadat OSTAVKATA i platqt sas sobstveni pari, a ne darjavni,,,spored vas kolko 6te ostavqt za 2 dena - 5 cifrena suma ili moje bi pove4e ,,,,,parite na naroda !!!!!! MARSHI!!!!!! DANO DA VI NAKAJE GOSPOD I VSI4KI KOITO SE OBLAGODETELSTVAT S NASHITE PARI !!!!!!
21
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
какво го задаваш този въпрос? Много ясно, че аз и ти ще го платим. Айде отивай да рисуваш картини, че за нова година трябва да се плащат и партитата на властта.
20
1
 
16
 
! Отговори
художника преди 10 години
Имам едно питане към управляващите! Този семинар с какви средства ще се плати, от партийната ВИ субсидия, от държавния НИ бюджет, или от ВАШИЯТ джоб ?ЩЕ дам жокер: Бизнесът когато се събира на семинари си плаща от джоба/ не взима от заплатата на работника/, Организациите си плащат същото удоволствие от събрани дарения и т.н. Та интересно ми е дали и колко ще ни струва това "удоволствие" на народните избраници???