Два лагера пред БНТ чакаха Борисов преди "Панорама"

Полицията загради всички входове на телевизията
Обновена: 13 дек 2013 22:48 | 13 дек 2013 20:55,
60
Два лагера пред БНТ чакаха Борисов преди "Панорама"
Лагерът на Бареков Снимка: "България без цензура"

Протестиращи от два различни лагера сe събраха тази вечер пред сградата на Българската национална телевизия. Поводът е участието на лидера на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов в предаването "Панорама", което започва в 21 часа.

Единият протест е организиран от "България без цензура". Привържениците на формацията на Николай Бареков настояват от политиката да излязат всички лидери на партии, които са участвали в управлението на държавата.

Другата група е в подкрепа на ГЕРБ и лидера Бойко Борисов. 

Още преди 18 часа полицията беше завардила всички входове на БНТ.  Улиците „Тулово“, „Шейново“ и „Сан Стефано“ бяха преградени с метални ограждения. 

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов влезе в сградата на телевизията около 20.45 часа. Той беше освиркан от симпатизантите на Бареков, а неговите поддръжници го посрещнаха с аплодисменти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
13
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Баци е сложил тенекиените ***.
5
18
 
24
 
! Отговори
Ченге от ДС преди 10 години
Бойко да го затворят дето е престъпник а и измени на Тодор Живков дето го охраняваше измени на нашата БКП и БСП той е предател . Никога дясно правителство добро не е направило добро за народа. Само когато преди 1989 приТодор Живков БКП и БЗНС бяха на власт беше добре. Селското стопанство беше във възход през 1988 средните добиви от пшеница бяха 450 кг от декар. По времето на Бойко всичко бе сринато
4
11
 
41
 
! Отговори
СМЯХ преди 10 години
Това със синьото яке и мегафона е лицето от февруарските протести.Ангел - русофилчето , което в момента си има собствено предаване по тв на Пеевски.Не го ли познахте бе хора , той се бореше срещу монополите февруари и докъде го докара .Водещ в тв с 10 хиляди месечна заплата и той протестира.Смях
3
28
 
35
 
! Отговори
ognyanz преди 10 години
Нека бат'Бойко да види на свой гръб как изглежда да пращаш на всяко появяване на някого хора, които да го овикват и освиркват. С какво Бойко Борисов е по-добър от Орешарски, та да не може да освиркват и него?
2
14
 
49
 
! Отговори
STARBUCKS-USA преди 10 години
Що Бареков не заведе хората си пред Сараите. Там ,където потънаха милиони пари.Ама нали и той е на същата ясла.
1
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Класика в жанра- протест и контрапротест. Само че сега ролите са разменени