ЕК ще ни санкционира заради договори за реклама

Договорите са сключени при Мирослав Найденов
18 дек 2013 07:26, Анисия Иванова
23
ЕК ще ни санкционира заради договори за реклама
Мирослав Найденов, Архив: Булфото

Европейската комисия санкционира България заради порочни договори за реклама по Програмата за развитие на селските райони, сключени от ексминистъра на земеделието Мирослав Найденов.

България ще трябва да върне близо 3.4 млн. лв. само по 4 договора, сключени преди 3 години, тъй като според ЕК те не отговарят на правилата, съобщава на първа страница "Сега".

Това може да не е окончателната санкция, тъй като в момента прокуратурата проверява всички медийни договори от началото на програмния период през 2008 г. до момента и ЕК все още чака отговор има ли и други нарушения.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
2
 
! Отговори
stoneg преди 10 години
До герботъпкател Ще плащате вие данъкоплатците, шушомигите и тн.
19
0
 
0
 
! Отговори
vesko02 преди 10 години
Профила във"фейса " е скъпо удоволствие.
18
0
 
14
 
! Отговори
и никакъв акъл преди 10 години
А не може ли, най-накрая да се приеме закон, при който всеки държавен тапир подписал такива лай*а сам да си носи наказателна отговорност. Демек, да приемем закон за държавния служител, а не да си бършат *** с народна пара.
17
0
 
10
 
! Отговори
az преди 10 години
ТОЗИ МАЗЕН ГЕРБЕР ЗАЩО Е ПОД ЧАДЪРА НА ПРОКУРАТУРАТА ,ИЛИ И НА СТАНИШЕВ СИ ПЛАТИ ,КАКТО НА БОЙКО,РАЗСЛЕДВАЙТЕ ГО -НЕ СПЕТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!
16
3
 
2
 
! Отговори
даааа преди 10 години
Тези новини за глоби и спиране на евро.пари, вече са за "добро утро", и на другия ден - опровергаване от ЕК. Как не им писна, да се излагат пред цяла Европа .......
15
2
 
5
 
! Отговори
Баце преди 10 години
Абе, вие какво искате? Според вас защо го направихме министър, и с едни млади бутафорни пиарки около него? Знаете ли кога някоя държавна институция ще му потърси отговорност за тези сключени договори за 3.4 милиона лева? Никога. Българският народ ще пие една студена вода, ще затегне още една дупка, а тоя и пиарките ще си развяват байряка. Ама не сте съгласни - е що гласувахте за комунисти едно време, да приемат такава "удобна" Конституция и въз нея такъв "удобен" Наказателен Кодекс? Ще крадат...
14
0
 
6
 
! Отговори
4око преди 10 години
На снимката -миро мършата.
13
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И по Канал 1 рекламките и филмчетата на "Зелена светлина" са продукт на Кредо Бонум, фондация на Цветито Бориславова , дадени и без конкурс. И за това глоба от ЕС. И за ветрогенераторите на Прокопиев и *** осеяли Добруджа и Калиакра.И кой пак ще плаща?! Будалите български народ.
12
0
 
19
 
! Отговори
герботъпкател преди 10 години
И кой ще ги плаща тези парички? Ха познайте от три пъти.
11
6
 
15
 
! Отговори
Тиквето преди 10 години
Абе бай Мирко е много хубаво момченце навремето си крадохме и сега ще си харчим паричките, а вие пак гласувайте за нашата мила партия ГРОБ. И като вземем отново властта ще видите "кон боб яде ли". Не постни пици, не стягане на колани ами ...................................
10
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"България ще трябва да върне близо 3.4 млн. лв"Да си ги плаща Тиквата.
9
5
 
11
 
! Отговори
!!! преди 10 години
Господи! Какъв е смисълът от членството ни в ЕС? Постоянно нещо дължим и нещо плащаме. На тотален минус сме от това членство. По- добре да напускаме кликата. За едни- пари, за нас- само дърво.
8
4
 
19
 
! Отговори
ББ преди 10 години
Миро беше мой министър и моята гордост, я вижте какви убави хора съм ви избирал за министри. Това, че тогава се е наакал няма значение, ЕК ще глобява България сега по станишево време, значи Станишев е виновен.
7
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Миро проститутката ли е това....от партия ПАСТА...?Миро излез кажи как е виновен Цветанов пак.....или кога яде кюфтета не рева а? Тогава всичко беше ОК,като беше министър.....
6
15
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ДО НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ Ти май си платено ***, а!
5
11
 
10
 
! Отговори
стоян петров преди 10 години
Никога вече ГЕРБ Абе ти, защо не отидеш в Куба.
4
1
 
23
 
! Отговори
здр. инспектор преди 10 години
Този вместо да се изказва трябва да лежи в затвора. Вкарал 25год месо което отрови цяла България. В месото се натрупва диоксин които попаднал в човешкия организъм комолира и предизвиква рак на мозъка .Такъв престъпник , които е копие на престъпниците които скриха за аварията в Чернобил. Крие се истината и се принизявава извършеното от този човекоподобен Миро.
3
15
 
5
 
! Отговори
EU citizen преди 10 години
До НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !Отивай да живееш на село, кой искаш да развива селата? Някой те е вързал в града с ла*няно въже ли?
2
0
 
21
 
! Отговори
bolka преди 10 години
ЕК ще санкционира държавата, а държавата кого ще санкционира?Тези милиони са отишли в нечии джобове, така че не държавата, т.е. обикновения данъкоплатец трябва да ги плати, а лицата, прибрали съответните суми! Държавата все още е абстрактно понятие, а безочливите и крадливи нарушители си имат имена!Кога най-после ще прочетем за справедливо решение на иначе "справедливия" ни съд?Или който крал - крал, да плаща народа!И никое правителство досега не е свършило работа за пет пари по този проблем
1
20
 
10
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
ЕК ще ни санкционира заради комунизма , ама надали некой го проумева това.