Като натиснете делено на калкулатора, все ви се получава 1!

ГЕРБ и БСП в спор за работата на временна анкетна комисия
20 дек 2013 12:32,
13
Като натиснете делено на калкулатора, все ви се получава 1!
Цвета Караянчева. Снимка: ГЕРБ

След сравнително спокойните два часа, с които депутатите започнаха работа, страстите рязко се разгорещиха.

Поводът беше искането за удължаване на срока на работа на временната анкетна комисия, която да разследва грубото партизиране в държавната администрация по време на управлението на ГЕРБ. В крайна сметка срокът на работа на комисията беше удължен с два месеца.

Особено активна беше Цвета Караянчева, която е член на комисията. Тя припомни, че ГЕРБ са подкрепили създаването й, но сега не искат удължване.

"Вместо да си извадите поука, вие продължавате да правите грешки в назначаването. Кадровата ви политика е пълен провал", обясни Караянчева.

ДПС само седят и се подхилкват, а БСП като Матросов на амбразурата се хвърлят да защитават тази комисия. Пълно мазало става в администрацията, избухна в типичния си стил Караянчева. На нейния фон днес зам.-председателят на НС Мая Манолова беше доста миролюбиво настроена. Тя на няколко пъти призоваваше към спокойствие.

"Никога няма да ви се случи в този живот да се научите на коалиционна култура. Вие като сложите калкулатора и натиснете делено, винаги ви се получава една цифра – 1", обясни Кирил Добрев в отговор на обвиненията, че всичко в държавата се разпределя между БСП и ДПС.

Предлагам Александър Методиев да стане шеф на ЧЕЗ, вбеси се Караянчева.  Както е известно, през юли депутатът от ДПС, известен като Бат’ Сали в ромската махала на Самоков, беше уличен в журналистическо разследване като “шеф на частното енерго” в същата махала, известна като "Седми квартал".

Местни жители обясниха, че ползват ток без електромери от незаконна мрежа, като в замяна плащат по 20-30 лева на месец.

Депутатът отрече категорично и дори заплаши със съд, ако въпросът продължи да се повдига без доказателства.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още по темата: Народно събраниеГЕРБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
2
 
! Отговори
герботъпкател преди 10 години
Гупите в аквариума ми са по-умни от туй нещо на снимката.
11
0
 
4
 
! Отговори
Българин преди 10 години
Интелектът на този е горе -долу като този на "водача"им .Не им се сърдете .Толкова могат.
10
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тази е Анастасия Мозер! Познах я !
9
1
 
3
 
! Отговори
ДАУН преди 10 години
До баси4В грешка си,скоро ще започне ударен прираст на населението ,благодарение на *** ! То не че и сега не се плодят като ***(точно и затова не е толкова силен отрицателният прираст ) :)))
8
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Изобщо не ме интересува тая колко се вбесява, ужасява, възмущава и т.н. Обаче в предния мандат на НС никога не съм я чувала и виждала.
7
4
 
8
 
! Отговори
Недко преди 10 години
Не знаете какви поразии направи тази ЧАНТА в Кърджали по време на управлението на ГРОБ.
6
10
 
16
 
! Отговори
До баси преди 10 години
Само до бедствено положение могат да ни докарат комуно- турците с тяхното некадърно антибългарско управление! Така ще е, като има още *** зомбита, които да гласуват за тях, а целокупния български народ да ходи за гъби в дните за избори! ;-(
5
19
 
20
 
! Отговори
bashkolio преди 10 години
Много си повярва това момиченце!Следя му изявите внимателно,но освен голяма агресия, подплътена с огромно самочуствие и постоянно неистово крещене и за жалост- нисък коефициент на интелигентност ,абсолютно нищо друго не се вижда в нея! Но като се вземе под внимание техния велик предводител това не трябва да ни учудва,нали?
4
1
 
14
 
! Отговори
баси преди 10 години
От 9 милиона души станахме 6,98 милиона. Ще станем около 4 милиона души през 2050 г. според прогнозите на Световната банка, на които може да се вярва, подчерта професорът.България е единствената държава в света, която поддържа отрицателен естествен прираст през последните 23 години, допълни и доц. Георги Бърдаров от Геолого-географския факултет на Софийския университет.
3
15
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
МАЗАЛО?Що за език има тази народна представителка?
2
2
 
15
 
! Отговори
Big Bad Wolf преди 10 години
Аз защо не получавам 1 на калкулатора ами 0Е?
1
21
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Браво, Цвета. Гордея се с теб.