Отвън петима, отвътре кворум. Депутати за последно

Избраниците събраха кворум, часове преди да излязат във ваканция
20 дек 2013 09:55,
2
Отвън петима, отвътре кворум. Депутати за последно
Протестиращите пред парламента. Снимка: Dnes.bg

Като дежа вю – така започна днешният ден на депутатите. Отново пред парламента имаше малка, но изключително шумна група протестиращи.

Петимата души надуваха свирки, а при влизането на хора в зоната около парламента се чуваха обичайните викове: "Червени боклуци". Скандиращите обаче не различаваха особено депутати от администрация, журналисти и служители на БАН.

Депутатите пък започнаха пленарния си ден с минутa мълчание, този път по предложение на Венцислав Лаков от "Атака". Днес се навършват 70 години от смъртта на Димитър Списаревски - летецa, загинал на 20 декември 1943 г. При защитата на София от бомбардировките на англо-американската авиация.

Иначе днес е последният ден от тази сесия на депутатите. Те излизат в коледна ваканция цели 25 дни и ще се върнат на работа догодина, в сряда, 15 януари.

Все пак, въпреки че днес е последният им работен ден, народните представители събраха доста лесно кворум.

Закъснели почти нямаше, а на депутатите им отне секунди, за да съберат необходимия брой, за да открият заседанието.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
азъ преди 10 години
да излизат и да не се връщат повече. и те и родата им до девето коляно. и шефовете им и кукловодите им и техните майки също
1
2
 
0
 
! Отговори
rumen221 преди 10 години
ШПИЦ-КОМАНДАТА на партия ГЕРБ,В състав от 25 човека (окупирала СУ) се правят на мъже, обикалят ги 50-тина профи биячи на мафиота Румен Николов - "Пашата"- ударния отряд на ГЕРБ, като ги пазят от "народната любов" прибивайки всеки който ги освирка, стотина реститутки и двайсетина кучета, един *** и няколко аматьорки свиркаджийки ИСКАТ ВЛАСТТА!За кръвта ще е Виновен Баш Буда-лата, защото каза: "Аз искам само три неща - ВЛАСТ, ВЛАСТ и ВЛАСТ..., и ако не я взема, като Башар Асад в Сирия - камък върху камък няма да оставя, та камо ли живи хора!"Великият Български Народ