С какви мисли и чувства депутатите изпращат годината?

Рядко политиците в парламента се обединяваха около една обща идея
Обновена: 25 дек 2013 18:39 | 25 дек 2013 18:39, Екип на Bulgaria On Air
24
С какви мисли и чувства депутатите изпращат годината?
Снимка: Bulgaria On Air

Изминалата 2013 г. беше период на големи изпитания, на обществено напрежение, което показа сериозните пробойни в доверието между хора и политици. С какви мисли и чувства ще я изпратят политиците от 42-то народно събрание, многократно атакувано и осъждано през тази година.

Аристотел не се оказа прав в случая със ситуацията в България - трудностите не сплотиха хората, а и надписът, който от десетилетия стои на сградата на народното събрание - Съединението прави силата, също сякаш се оказа неверен. Рядко политиците в парламента се обединяваха около една обща идея, през тази година те не успяха да спечелят народната любов. Дали пък не е време за сериозен анализ каква точно цел има държавата ни и дали страстите не ни отклоняват от нея? Недвусмислено политиците признават за огромните проблеми, които стоят пред страната ни. Но е ясно, че не можем да решим проблемите, като използваме същия начин на мислене, който е преобладавал, когато те са възникнали.

Вижте какво споделиха те пред камерата на Bulgaria On Air.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
1
 
1
 
! Отговори
П.Петров преди 10 години
"Догодина да откраднем повече!"
15
1
 
2
 
! Отговори
Дядо Коледа преди 10 години
Леле мале , мнооо *** е страх от Дядо Коледа прилича на Осман Паша с таа дълга брада от Османско време , другата година нема да празнувам Коледа хахаххахаахаха :):):)
14
2
 
1
 
! Отговори
Коледа е ??????????? преди 10 години
напиха се за Коледа и айде протест , пиянска работа , бегай да празнуваш , Коледа е стига си писал глупости тука
13
2
 
3
 
! Отговори
boyko_stoew преди 10 години
" не можем да решим проблемите, като използваме същия начин на мислене, който е преобладавал, когато те са възникнали."ТОВА Е сложно изречена ПРОСТА ИСТИНА...И КАКВО СЕ ПРАВИ за да се променя това мислене?!А.Назначава се Пеевски са шев на ДАНС и обяснението е ,че правителството пада ако не е той.Б.Създават се ново безсмислено министерство ,начело с министър спец. по източването на осигурителната система на Европ. държ.В.Гласува се удължаване на мораториума за земите(в интерес на прекупв
12
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Единственото им чувство е страх да не бъдат изметени преди да са откраднали достатъчно.Единствената им мисъл е как да се задържат по-дълго на власт.Всичко друго е конфиданс.
11
3
 
5
 
! Отговори
George1 преди 10 години
Пискливият Павел (Местан) отново прави опит да лее мозък.
10
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Моля редакторите да не развалят празниците на хората с тая гнусна физиономия !!!
9
6
 
19
 
! Отговори
бисеров преди 10 години
Местан се оказа много достоен заместник на Доган. Еднакво гнусни са.
8
4
 
7
 
! Отговори
като Папагал преди 10 години
Мене много ме е страх от Османската империя , пра дедо ни Иван така ни науче и ние сегашното поколение само това знаем , като Папагал едно и също
7
4
 
10
 
! Отговори
.es bg преди 10 години
evreiska *** v kosmi4eska raketa s lilav fes ot maidan..anadamo?
6
8
 
40
 
! Отговори
STARBUCKS-USA преди 10 години
Само не знам,защо на фона на тези хубави християнски празници, сте ми изтъпанчили тоя фес на сайта.
5
3
 
9
 
! Отговори
СЕРЕГЕЙ САТАНАИШЕФ преди 10 години
Димитър Благоев: Русофилството е грубо политическо суеверие, умишлено култивирано сред народните маси; политическо знаме, вървенето и воюването под което неизбежно води към предателство и национална катастрофа. Защото русофилите, плувайки безогледно във водите на руската дипломация, неизбежно и фатално правят от България едно сляпо и послушно оръдие в ръцете на руската завоевателна политика на Балканите. (Принос към историята на социализма в България, С. , 1976)
4
6
 
11
 
! Отговори
Див аграр преди 10 години
Какво си мислят ли? "Давайте да крадем от където се може повече, че баламите ако се усетят и рипнат всичките-място не можем си намери, и язък за бизнесите и имотите ни тук, трупани 23 години у нас, трябва да разчитаме само на тия, които успяхме да изнесем лично или с децата ни в чужбина..И да се поучим от гибелта на банкянкянската Тиква, за да останем на власт, да крадем по прикрито, а и да даваме трохи и на тълпата, пък дано изкараме до края на мандата поне!"
3
2
 
22
 
! Отговори
ХА,ХА,ХААААААА... преди 10 години
..АМИ РАДВАТ СЕ ...ЧЕ ОЩЕ СА НА ВЛАСТ!!!РАДОСТТА ИМ Е ГОООООЛЕМА , ЕЙ...ЧЕ ОЩЕ ЩЕ ИМА ДА СЕ ПАПКА ОТ БЮДЖЕТА !!!!ВЕРВАЙТЕ МИ!ПОРАДВАЙТЕ ИМ СЕ И ВИЕ ,ОВЦИ.....хах,ахахаааааааааааа
2
6
 
28
 
! Отговори
55 преди 10 години
Едър,печен,МАЗЕН,празен.......
1
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
точно чужденецът Зидаров ли намерихте да сложите, по-добре предателят Волен отколкото някакъв чужденец!